• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlandım kızlar :) 15.06.2011

Tek kelimeyle HARİKA:69:
Bir ömür boyu mutluluklar...Çok yakışıyorsunuz maaşallah...
Çok güzel fotoğraflar bayıldımmm

gerçekten çok yakışmışsınız ve çok fotojeniksiniz...

haftasonu düğünüm var, ikimizde foto cekilirken kasılan,gerilen tipleriz. hiç böyle güzel ve rahat resimlerimiz olamadı. düğün resimlerim de hoş olmayacak eminim.. o sebepten sizin gibi çiftler görünce imreniyorum. biir püf noktası varsa alabilirm .

gerçekten çok yakışmışsınız ve çok fotojeniksiniz...

haftasonu düğünüm var, ikimizde foto cekilirken kasılan,gerilen tipleriz. hiç böyle güzel ve rahat resimlerimiz olamadı. düğün resimlerim de hoş olmayacak eminim.. o sebepten sizin gibi çiftler görünce imreniyorum. biir püf noktası varsa alabilirm .

Öncelikle tebrik ederim canım mutluluklar diliyorum :69: Püf noktası diye birşey yok sadece rahat olmalısın :34: Sen düğün resimlerim de hoş olmayacak eminim diyorsun böyle düşünürsen baştan kaybedersin onun için hiç düşünme ve kasılma...Aslında erkekler daha çok kasılır ve sıkılırlar böyle durumlarda bayanların yardımcı olmaları gerekiyor...İş sende bitiyor kısacası erkek zaten gergin sende onu germe iyice :) düğün günü hele kiii :) Umarım yardımcı olabilmişimdir :44:

Kartpostal gibisiniz maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Mutluluklar...

çok güzel olmuşşsun ayrıca çokta yakışmışssınız allah tamamına erdirsin :):) bu arada saçların çok hoş olmuş nasıldı rahat kullanabıldın mı?bende kınama duşunuyorum bkalım

çok güzel olmuşşsun ayrıca çokta yakışmışssınız allah tamamına erdirsin :):) bu arada saçların çok hoş olmuş nasıldı rahat kullanabıldın mı?bende kınama duşunuyorum bkalım

Teşekkür Ederim canım :) Saçlarım çok rahattı hiç şikayetim olmadı hiç bozulmadı tabii bu yapan kişiye göre değişir mesela ben çok memnun kaldım :69:

Back