Nişanlandım kızlar :) 15.06.2011

Tebrik edenlere tekrar teşekkkür ederimm :) Boydan resim isteyen arkadaşlarımm zaten son resimm boydan ve elbisem net bir şekilde görünüyorr şimdi başka resimler yüklemek istedim fakat uzunluğu çok olduğu için yüklemedii O kadar cok resim var kii maaleseff olmuyorr

arkadaşlar inanmamakta haklılar karpostal gibi olmus çekimler süper süper süper elbiseni boydan görüncede bayıldım.

Tebrik ederim Allah tamamını erdirsin :) Nişanlandığınız tarih benim için de çok önemli. Mutluluklar

fotoğraflrın gerçekten çok güzel olmuş istanbulda mı çektirdin ve kime benimde nişanım var 1 eylülde bende fotoğrafçı arıyorum da:))

fotoğraflrın gerçekten çok güzel olmuş istanbulda mı çektirdin ve kime benimde nişanım var 1 eylülde bende fotoğrafçı arıyorum da:))

Resimler başakşehir de çekildii canımm vee benim nişanlım fotografcıı Ortagının eşi çektii fotograflarıı ama hepsı dogal kımse yonlendırmedı bızı :) Gell bizde çektirr yaparız bişilerr

çok güzel olmuş hepsi gerçekten biz pendikteyiz uzak olmasa inan gelirdim çok beğendimmm mutluluklar tekrar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…