Nışanlandım ama galiba PİŞMAN oldum....

coldbloodtm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
27
1
86
34
Ankara
meraba arkadaşlar ben siteye dün üye oldum üye olmadan once çok okurdum burdaki hikayaleri.neyse konumuza gelirsek;
Ben 18 yaşındayım ailecek görüştüğümüz bi aile vardı onun oğlu vardı işte,bize gele gide işte birbirimizden hoşlandık.2hafta içinde nişanım oldu.Şu an 1 ay 20 günlük nişanlıyım ama göz pınarları kalmadı bende.Çocuk 25 yaşında.Biz bunla sarılıyoruz el ele tutuşuyoruz dedim ki iman nikahı kıyalım dedim.o da tamam bi anneme sorym nasıl olur dedi.Ondan sonra adetlere göre düğün günü olurmuş senmisisiin bunu duyan ondan sonra küstük birbirimeze konuşmadık aradan bi gün geçti mesaj attim kaç kere cevap vermedi.telefonla aradım 20 kere çalıyodu ama açmıyodu.en son kapatttı teli gerizekalı,bende ard arda aradım tam 152 kere aramışım.neyse sonunda açtı ve bana bunu dedı ya biz 3 ay sonra ayrılırsak sen allah katında benim eşim olarak mı kalıcaksın dedi ben neye uğradıgımı şaşırdım tabi şok oldum.sonra bana bir süre görüşmeyelim herkes kendini tatrsın dedi.sankı onun için ölüp bitiyodumda ondan sonra 16 yaşında kız kardeşi var o bile senden daha olgun diyo,yapma diyince bi kere anlıyo bende dedimki senin o olgun dedigin kız kardeşin çay demlemesini bile bilmiyo.kardeşinle evlenseydin o zaman özürlüüü dedim (İÇİMDEN) şimdi ben nişanı atmayı düşünüyorum ya da bu çocuk beni gerçekten seviyomu gerçekten seven kaybetmekten korktugu için bunları söylemez napıcam ben noluur akıl verin banaa

canım yaşın daha küçük bence böyle konularda sen hevesli gözükme inan değersizleşirsin..Bırak annenlere bu konuyu..hem imam nıkahı kıyalım diye teklif edeceğine el ele tutuşamam ya da sarılamam ileri gidemem evlendikten sonra yaşayalım bunları desen inan bana daha etkilyeci cazip gözüküdün nişanlının gözüne sen şimdi imam nikahı istedin diye namus abidesi bi kız gibi gözüktüğünü sandın ama inan ondan ziyade hevesli konumuna düştün..bırak öyle seyleri o teklif etsin o peşinden koşup o düşünsün..sen ailene danışmadan en ufak adım atma bence KAPT TELEFONLARINI AÇMA EVİNİZE AYAGINA GELİNCEYE KADAR ACMA İŞLERİ TERSİNE CEVİR.SEVİP SEVMEDİĞİNİ DE ZATEN BU NOKTADAN SONRA ANLAYACAKSIN !

valla çok doğru söylüyosun bende kapattım teli eve gelip benden özür diliyene kadar konuşmıcam

valla canım imam nikahı olayını istemen yanlış olmuş..
kızkardeşi ile ilgili düşündüğün şeyide iyiki içinden söylemişsin..
birde nişanlın baya asabi herhalde evin içinde olan biteni anlatmaya bilirde evin içinde olanı neden sana anlatayım demesi saçma olmuş..
bence sen üzme kendini bırak o senin peşinden koşsun..
ben eşimle nişanlanırken 3 yıldan önce düğün istemem dedim oda tamma dedi.
nişanlandık 3 ay sonra yaza düğün yapalım diye tutturdular ben hayır dedikçe eşim haftada bir evlenme teklif ediyordu bende en sonunda pes ettim..
2 yıl nişanlı kaldıktan sonra düğüne ikna oldum.. evlenmek istemiyormuydum hayır çok istiyordum ama böylesi daha güzel oluyordu o çabalıyordu..
demem o ki bırak hevesli görünme..
ne demek 3 ay sonra ayrılırsak ne olacak bu tarz cümleleri o değilde sen kur o kim oluyormuş pehhh..
3 ay sonra ayrıla bilirsen bu ihtimali düşüne biliyorsan ne diye nişan yapıyorsun be adam..
152 defa aramak ne demek öyle bence çok nazlı sen peşinden koştukça oda havalanıyor sen kaç o kovalasın canım..

iyi de canım nişan için neden bu kadar acele ettiniz. 2 hafta içinde nişanım oldu diyosun. bence sevdiğin biriyle evlen hoşlantı nedir ki bugün hoşlanırsın yarın öbür gün bişeyini görürsün o hoşlantı bile kalmaz.hem 2 hafta da neyini gördün ki onu tanıyabildin mi az da olsa.en azından bazı huylarını bilmen gerekiyo. bi bak bakalım çok kıskanç mı herşeyi kısıtlama yapıcak mı? daha bak şimdiden demiş 3 ay sonra ayrılsak sen benim Allah katında eşim olarak mı kalıcaksın diye. hayır kalmazsın onda da boşanma şekli var erkek 3 kere boş ol derse imam nikahı düşer. bide imam nikahı yapmış olsanız bu sefer nasıl olsa Allah katında karımsın diyip cinsel ilişki ister. bence iyi düşün kararını ver yaşında küçük. daha şimdiden en ufak şeyde telefonu açmamaya başlamış yarın öbür gün farklı bi kavga da tartışmada 1 hafta ona ulaşamazsın. boşver kimsenin seni üzmesine izin verme. unutma senden daha değerli kimse yok. hem nişanlanıp ayrılmak ayıp değil

o kadar haklısınız ki bişey diyemiyorum teşekkür ederim...
ailesi beni istemiyo gibi düşünüyorum öyle bi hareketleri olmadı ama düğün tarigini aldık 23 mayıs.
annem gitti hiç bi çöpüüm yokktu çeyizle ilgi bankadan 40 bin tl çekti herşeyimi aldı en ayrıntısına kadar niişanlıma dedim bizde sana alalım 5 ay kaldı yavaş yavaş yapalım dedım erken dıyo..
geçen gün dış mekanda fotoğraf çekimi yapalım dedim çok pahalı 500 tl diyı uygununu bulursam kabul etcek mısın dedim,parasında değilim diyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
durumlarıda iyi ama elini kıpırdatmıyolar biz erkek tarafı gibiyiz ...
hiç bişey yapmıyolar ben anlamadım ne yapmaya çalışıyolar moralim çok bozuk

herşey için çok acele ediyosunuz. bi kaç senedir tanışıyo olsanız tamam dicem ama tanışma nişan evlenme arası çok kısa süre ben nişanlımı 1 senedir tanıyorum tabi arada bi kaç ay ayrılığımız olmuştu ama bu süre içinde beni ne kadar sevdiğini nasıl huyu olduğunu bi çok şeyi anladım. 31 ağustos 2013te nişanlandık 30 ağustos 2014 te de evlenicez kısmetse yani arada 1 sene var tam

annen sadece çeyiz için bankadan 40 bin mi çekti?
benim annemde iğnemden tut ipliğime kadar herşeyimi aldı en kalitelilerini aldı ama öyle 40 bin felan tutmadı pardonda siz ne yapmışsınız böyle erkek tarafına ait olanlarıdamı siz almayı planlıyorsunuz.
ve canım ne diye bu kadar üstüne düşüyorsunuz ben onu anlamıyorum düğün tarihinide çok erkene almışsınız daha birbirinizi tanımıyorsunuz şimdiden bu sorunları yaşıyorsunuz.
ilerde neler olur hiç düşünmüyor musunuz.
hadi siz gençsiniz anlıyorumda annen baban nasıl bu kadar erkenden evlenmene onay verdiler bu aceleleri ney onu anlamıyorum.

onlar öyle isityolar şimdi yaz olsa şimdi yapcaklar zaten onlar küçük gelin arıyolarmış lafa gelincede bana nişnalım diyoki çocuk gibisin utanmasalar kundaktaki bebegi alcaklar lafa gelince cocuksun zaten cocugum salak bunlar

annem oturma odası takımını alcak hiç yokda demiyolar eşşekler sinir olmaya başladım

ay canım güldürdün beni ya
küçük gelini neden istiyorlarmış ki?
ezmek için mi?

ay canım güldürdün beni ya
küçük gelini neden istiyorlarmış ki?
ezmek için mi?

ya fazla dili uzun olmasın diye işte sanırım vur kafasına al ekmeğini misalı sanırsam...
bi kaç hafta once düğün salonlarını geziyoduk annem susamıştı koştum gittim marketten kayınpezo diyokı bu kızın hiç aklı yok akılsız diyo lafa bak ya...
nişanlısı alsaydı dıyo eziyolarmı napıcaklar anlamadım

kızım sen manyak mısın kayınpezo ne :90::90:

onlar var ya seni hayatta ezemezler maşallahın var

Canim benim hic durma at nisani simdi boyle yapan ilerde neler yapar sakin evlenince gecer deme ben öyle dedim 1 yil oldu ewleneli inan cok pismanim butun kotu huylari misliyle artti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…