• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nışanlandım ama galiba PİŞMAN oldum....

96 doğumlusun, henüz 18 yaşında değilsin, lise son sınıf öğrencisi olman gerekirken nişanlısın:(
Üniversiteye gitmeyi düşünmüyorsun, meslek, kariyer gibi hayallerin yok:ssz:

23 Mayıs'ta evleneceksin, ah çocuğum, Allah bize ömür vermişse, 1 yıl içinde seninle kk'de tekrar konuşuruz:ssz:

Sizi kesinlikle evlenecek olgunlukta gormedim.

Hazir pisman da olmussunuz birakin inceldigi yerden kopsun.

23 mayıs 2014 ise düğün tarihin;
En erken 26 Mayıs 2014
En geç 23 mayıs 2015 te seni "eşim ve eşimin ailesi" bölümünde göreceğiz belliki
konu başlıkları;
Eşim bana şunu yaptı......
Kayın validem şöyle yapıyor......
Eşim ve ailesi bana bunu yaptı........

Ama belli ki çocukta zorla evlendiriliyor. Hatta bende öyle bir his oluşturdu ki sanki oğlanın kız arkadaşı var ama ailesi zorla seninle evlendirmek istiyor sırf küçük ve meslek sahibi olmadığın için. Sonuçta onca eziyeti ancak tutunacak dalı olmayan, ya da bir erkek olmadan hayatını sürdüremeyen insanlar çeker.

Ahh evladım ahh niye bu kadar kendinize eziyet ediyorsunuz?

24 saatte 3 konu... hepsi birbirinden tutarsız...
nişanlımla şöyle yaptım böyle oldu diye bizimle dalga geçiyorsun bilmiyormuş gibi ama 18 yaşında estetik operasyon yaptırmayı biliyorsun... sence bunca kadın salak mı...

sen de bir şeyler var ya hadi bakalım...

96 doğumlusun, henüz 18 yaşında değilsin, lise son sınıf öğrencisi olman gerekirken nişanlısın:(
Üniversiteye gitmeyi düşünmüyorsun, meslek, kariyer gibi hayallerin yok:ssz:

23 Mayıs'ta evleneceksin, ah çocuğum, Allah bize ömür vermişse, 1 yıl içinde seninle kk'de tekrar konuşuruz:ssz:

96 lı mı :53: 17 yaşında daha çocuk ya :53:

Kislarr bugun aksam bulustuk goruselim dedi gittim ben yuzugu vermeye gitmistim kararliydim dedim ben gelecegimizi gormuyorym gercekten anlasamiyoruz kalktim ayaga tam gidicekken barisalim dedi sarildi ayy kiyamadim oyle bi bakti ki kotu oldum dayanamadim affettim:)))

Kislarr bugun aksam bulustuk goruselim dedi gittim ben yuzugu vermeye gitmistim kararliydim dedim ben gelecegimizi gormuyorym gercekten anlasamiyoruz kalktim ayaga tam gidicekken barisalim dedi sarildi ayy kiyamadim oyle bi bakti ki kotu oldum dayanamadim affettim:)))

sen iyi misin? bi diyosun pişman oldum bi diyosun öpüşürken bilmem ne oldu. sonra ayrılmak için gittim dayanamadım affettim diyosun :44:

canım, yaşın kücük evt ama artk nişanlanmşsın. bu çocuk oyuncağı değl. ben kendi deneymlerimden söylüyorum sakın ailesinden biri hakkında kötü konuşma sakın. yoksa bunu hep yüzüne çarpar. o senin ailen hakkında kötü konuşacak olursa ağzının payını verebilirsin ama sen bi laf edersen o da edr. bide şunu söylmek istiyorum. kendini geriye çek. aslında o bu imam nikahı konusunda haklı zaten imamlar resmi evlilik olmadan kıymıyorlar yasaklandı yani. bizde istedik ama komşumuz bile kanunen yasak olduğu için kıymadı bize. yani kendini öne atma bu konuda. hattya her konuda. baktın yürümüyor her şeyi ailen görsn bilsin. ayrılma gibi bi durum olduğunda arkanda olurlar ve yardımcı olurlar. bunu da ablamdan biliyorum :)

Back