nişanlandıktan sonra sizi kıskanan arkadaşlarınız oldu mu?

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
:uhm:ben nişanlanalı 7 ay oldu ve en sevdiğim vazgeçilmezim dediğim arkadaşımla limoni sürekli aramız başka arkadaşlarımda var sürekli bana sen onlarla gez diyo beni boşver o çalışıyo ben çalışmıyorum ve hafta içi bu arkadaşlarımla daha çok görüşme imkanım var hafta sonu da onun kursu var ama ben onu diğer arkadaşlarınden hiç kıskanmıyorum bu gün gene aynı sorunu yaşıyoruz bana diyo ki sen değiştin bende dedim açıkca söyle değişen ne hareketlerin değişti diyo msn sürekli açıp kapatmamdan bile etkilenmiş sileceksen sil diyo açıp kapatmana gerek yok off bir sürü şey işte ne yapacağımı bilmiyorum ben ona diyorum ben sana sadece kırılırım ama senden vazgeçmem ama hala aynıyız düşünün yeni hat alıyo bana numarayı veriyo ben arıyorum açmıyo sapığım var seni o sandım diyo ben de mi hata anlamıyorum

Seni kıskanmış olabilir,ama kötü bir niyeti olmadığını düşünüyorum.Ben de okulu bitirip işe başladığımda en yakın dostum arkamdan ''İşe başladı ,çok değişti demiş.''Aslında değişen kendisiydi.Onaylamadığım bir sevgilisi vardı.Sevgilisi ile ilgili şüpheleri olduğu için kendini çekti bizden.O bu duruma benim hakkımda öyle bir yorum yaparak kılıf hazırladı anlayacağın.Sen kendinden eminsen o istediğini düşünebilir.Gerçekten ihmal ettiysen onu bir güzel konuş onunla.Sebepsiz yere dostluğunuz bitmesin.Birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz büyük ihtimalle.yerimseniben

Yok beni kıskanan olmadı..
Niye kıskansınlar canım,insan sevdiklerinin mutluluğu ile daha çok neşelenir benceyerimseniben

Arkadaşınızla aranızın kötüleşmesiyle nişanlanmanız arasında neden bağlantı kurdunuz anlamadım??

belki de diğer arkadaşlarınızla yakınsınız diye rahatsız olmuştur,sıkıntıları vardır vs..

neden nişanlandınız diye kıskansın ve rahatsız olsun ki?

bence bu tamamen sizin beklentiniz,nişanlanlananların kıskanıldığı fikrinden yola çıkmanız enteresan..​

Benimde olmuştu 10 yıllık arkadaşım çok samimi bi arkadaşım kendisi hatasının farkına vardı şuan iyi aramız. biz nişanlı iken görüştüğümüzde sürekli eşimle bizi birbirimize düşürüyordu nedenini bende anlayamadım ben kıskandığınıda anlamamıştım annem anlamış dikkat et felan demişti hani daha kötü olmayalım felan diye ama cidden düşünüyorumda eşimle o olduğunda saçma sapan şeyler için birbirimize laflar söylüyorduk. sonra iyi olduk Allah'a şükür çünkü onu çok severim. sanırım benim onunla görüşemeyeceğim için yapıyordu o davranışları şu an fırsatımız olduğunda görüşürüz. eşimide kabullendi artık.

tamamen katılıyorum.bu tarz birşey benimde başıma geldi.8 yıllık arkadaşım ben evlendikten sonra benden uzaklaştı.hatta bir bahane bulup düğünüme bile gelmedibeni kıskandığını asla düşünmedim.bazı sorunları vardı ve bu yüzden olduğunu sanmıştım.hep ben arayıp ben soruyordum.farklı şehirlerde olduğumuz için görüşemiyorduk da.artık kopma noktasındayken bana itiraf etti.seni evlendiğin için çok kıskandım,sanki elinden sevgilisi alınmış biri gibi hissediyorum dedi.bu dostluğun çok sağlıklı omadığını anladım ve artık görüşmüyoruz.böyle olması beni çok üzmüştü başlarda.o kadar yıl paylaşılan güzel bir arkadaşlık..ama bu duruma alıştım ve üzülmüyorum artık.benim mutluluğumdan üzüntü duyan insan benim dostum olamaz zaten..

nişandan sonra dememin sebebi şu önceden de vardı ama şimdi daha da değişti benim doğum günümde aramaz yeni yılımı kutlamaz ama ben bunların hepsini yaparım...erkek arkadaşıyla sorunları vardı ayrıldı seni çok üzdüm dedi insan bu dünyada dostu zor buluyormuş dedi bende hatasını anladı diye çıkışmadım hiç hep dedim bugün bile söyledim ben sadece kırılırım dedim ben senin kötülüğünü istermiyim isterim sen en iyilerine layık olasın diye ama bilmiyorum nişandan öncede beni kırıcak birşeyler söylemiştş gene sustum erkek arkadaşı askerdeydi sorunları var ağzımı açmadım ama olmuyo inanın nişanlım da durumun farkında diğer arkadaşlarım da hepsi seni kıskanıyo diyolar doğum günümde aramadın diyorum senin arkadaşların kutlasın diye cevap veriyo aramaz sormaz ben ararım çalıştığı için de çok görüşemiyoruz sık sık msn de konuşuruz kafam kazan gibi kızlar uzunca bir süre görüşmeyeyim diyorum doğru mu yanlış mı bende bilmiyom

benim çok oldu hatta bu uğrda kaç yılık dostlarımdan bile ayrıldım kendi kuzenlerim bile nişanlanınca çok değiştinm dediler değişen neydiki bende anlamadım zaten erkek arkdaşımla 5yıll gibi uzun bi birliktelik geçirdik bi yüzük mu bizi değiştirdi desemde herkes aynı şeyi söyledi ilgi ve alaka başka şeyler ekayınca bunlar oluyo sanırsam ben o dönemdeki sıkıntılarımı hep kendim yaşadım şimdi evlendim hala çok görümem arkadşlarımla ararım sorarım afra tafra yaparlar bi garip davranırlar sanırım senin arkdaşında senin başkalarına olan ilgini biras olsun kıskanmış

canım ya kıskanmıyodurda belkide sende istemden değişmiş olabilirsin o yüzden snei kaybetmekten korkuyor olabilir.. çok seviyodur seni ved esenin ondan vazgeçtiğini düşünüyodur eskisi kadar değer vermediğini zannediyodur.. ona sevdiğini hissettirmen lazım aynı sen olduğunu.. sadece onu suçlama derim ben çünkü yaşam insanları farklı şartlara itiyor ve istemedende olsa ilgi alanları değişiyor ve kopmalar yaşanıyor.. evlenen arkadaşlarımda gözlemledim ben bunu .. uzaklaşma emi sen yinede arkadaşlık çok özel ve güzel .. hiç bi zaman yerini dolduramıyor hiç kimse a.s.

arkadaşlar söylediklerinizi yaptım hala da yapıyorum beni anlasa gene de yapmaya devam ederim hiç yüksünmem ben olur derim arkadaşlıkta ama artık öyle bir noktaya getiriyoki iğneyide çuvaldızı da bana batırıyo arıyorum cepten baktım meşgule aldı sonra arayıp sormuyorsun diyo dedim aradım o senmiydin ben sapık sandım bu denir mi bunca yıllık arkadaşlıkta ben numaramın değiştiğini hemen bildiririm ama bizim ki bana diyo değiştirdim numarayı da veriyo ama arayınca o senmiydin tekrar arıyorum açmıyo iş yerinden arıyorum patronlarım var diyo iyimisin diyorum kötüyüm diyo ne oldu diyorum ara sıra oluyo böyle diyo bende üstüne gitmiyorm sonra da dönüp bu iki haftadır sana bişey oldu diyo havalara girdin diyo anlatıyorum ben üstüne gelmemek için aramadım diyorum senin aramanı bekledim diyorum böyle düşünemezmiyim diyorum tık yok ben ne yapacağımı şaşımış durumdayım

benim de tersi oldu, çok samimi arkadasim flort doneminde isteme doneminde sorunlar yasayinca en kotu en dar gununde ben vardim, ailem vardi hatta arayi duzeltmeye de gitmistik. ,neyse verdiler kizi, nisan oldu, bi daha beni tanimadi. çok uzuldum, çok agladim, ozledim onu ama en son sordugumda "nisanliyim kusura bakma vaktim yok gelemem" demisti...
hep yanlis insanlarla arkadaslik kurdum zaten.
suan ki en buyuk arkadasim, ailem ve nisanlim.

arkadaşlar o kadar bekledim ki beni arar diye aramadı msn çevrim dışıyken not düşmüş sadece ben olsam o krırlmasun diye hemen arardım sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…