ayy kusra bakmayın kendi fikrimi söylicem fikirlerede saygım var ama
21 yaşında sözlendim 22 yaşında nişanlandım hayatımda büyük değişiklikler olmadı
ama bir yerde alışverişte yüzüğe bakıp ilgilenmek inanılmaz saçma geldi bende hizmet sektöründe çalışıyorum turizimciyim ama kimsenin parmağındaki yüzüğe bakıp daha iyi otel satmaya çalışmadım
nişandan da sözdende önce herkes beni alışverişte! orda burda yada akrabalarım ciddiye aldıı
ne bir cafede ilgi farkı nebir alışverişte kimse kusra bakmasın bir teneke partçasına saygı duyucak insanlara ben saygı duymamm... şok oldum okuyunca..
allaha şükür bu yaşıma kadar yeteri saygıyı gördümmm bundan sonraki saygımda artmada olmadı olmasında...
hayatımda ne değişti nişanlım gelio gidio bizm eve ben gidiyorum ekstra birşey yokkk
şimdi sende kusura bakma bende sana dusuncelerımı soyleyecegım..
insanları kucumseyıp eleştirmeden once bi kendi hayatına baksan nasıl olur acaba ?? kendı açtıgın konuları bi tekrar okusan dıyorum hani.. belki bu tavrındna vazgecersın..
önceki hallerını bılmıyoruz sanma!! suan durumun iyi olabılır ama bu etrafındakılerı kucumseme hakkını vermez sana.. evet sen yeterı kadar saygı gordunn ahh bide gormeseydın kımbılır neler olacaktı..
madem okadar gururlusun vaktınde sozlune verdigin yuzugu gerı almasaydın... nerde sende saygı gurur nerde haaa..
benım saygım var sonbahara baskalarınında senın saygın olmus olmamıs kımın umru soylermısın ?? senın önce kendıne saygın yok eger olsaydı gecmısını unutmaz ona gore davranırdın , sınırını bilirdin..
senin fikrin tabiki.
ama benim hayatımda olup biteni bilemezsin.
allahıma şükürler olsun her yerde saygınlık uyandıran biriyim.
insanlar sana yazılanı eleştir değil. hayatında ne oldu die sormuşlar.
saptığın saçmalık. yazı yazanda kabahat.
nerdeee fikirlerine saygı gösterecek insann.
haa birde otel satmak mı???
tencere tava nerde otel satmak nerdee
bunlar çirkin konuşmalar kimi küçümsemişim kimi eleştirmişim
konuşmalr çok çirkin en gitti zorunuza bukadar anlamadım ben kendi fikrimi söyledim
sadece okadarr bu kadar çirkin konuşmalra basitleşmelere gerek yok
beni bilen bilirrr bu sohbet bölümündede çok takıldım..yok yüzük vermekmiş yok bilmem ne yapmakmışş bunları gündeme getir benim başıma kak diye değill sadece paylamak o anki öfkemi sakinleştirmk için yazdımmm çok kişide yardımcı olduuu çok sağolsun sen bunları yap diye değil ben diğer arkadaş ta niye okadar çoşmuş anlamadım benim düşüncem bu parmaktaki yüzüğe bakıp bir cafede saygınlık artacaksa benim saygınlığım bir yüzüge bakacaksak teneke parçasından ibarttir işte ozaman...
ama iki kişinin arasında ki değeri soruyorsan o değer biçilemezdirr..
haaa gurursuzluğumu nerde gördün nerden biliyrosun onuda anlamadım küçücük aklınla yapmadığım şeyelri söyleyipte sen yapma bana küçümseme demişsin
ben kimseye gurursusz gururun nerde diyee küçümsemedim senin lafın kusra bakma bu topiği böle tartışma yaparak konuş diye açılmadı sadece bukadar laftan sonra cevap hakkı doğdu diye cevap veriyorum senide saygıya davet ediyorum
senin başka bir garezin kinin olabilir senide tanımıyorum benis en çok takip etmişsin ben seni etmedim cnm maaleseff umrumdada değil çünküü
bir kişiye gurursuz demekk saygın nerde demekl küçümsemek ağzından çıkan kelimeler bunlar birde kimseyi küçümsemde demişsin
ben kimseye senin konuştuğun gibi konuşmaamm.
uzatılacka birşey değil hayatımmm
ben sana saygınlık yok fln demedim neden okadar dibe vurdunkii
senin dediğin sanırım evlilik alışverişindeki ilgi anladımm ben senii
hani cafede fln ilgi farklı deyince yadırgadım zatenn sana yüzüğün var diye saygı yapacaklarsa bu senin kabahatin değil yapanın olurr senin şahsına hakarette küçümsemede bulunmadım...
oteli işim olduğu için küçük bir örnek verdim..
kimsenin hakkı değil küçümsemek yadırgamak... burda sohbet topiğindeyiz senin yazdığına muhalaefet olsun diye değil sohbet yapmak için yazıyorum senden alıntı yapmış olmam bundandırr..
iki kişinin arasındaki yüzüğün değerini tabiki bende biliyorum bende nişanlıyım çünkü
eğer bende yüzük var diye artı saygı göreceksem ozaman teneke parçası olurr
burda uzlaşamadık inşallah diğer topiclerdea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?