ayy kusra bakmayın kendi fikrimi söylicem fikirlerede saygım var ama
21 yaşında sözlendim 22 yaşında nişanlandım hayatımda büyük değişiklikler olmadı
ama bir yerde alışverişte yüzüğe bakıp ilgilenmek inanılmaz saçma geldi bende hizmet sektöründe çalışıyorum turizimciyim ama kimsenin parmağındaki yüzüğe bakıp daha iyi otel satmaya çalışmadım
nişandan da sözdende önce herkes beni alışverişte! orda burda yada akrabalarım ciddiye aldıı
ne bir cafede ilgi farkı nebir alışverişte kimse kusra bakmasın bir teneke partçasına saygı duyucak insanlara ben saygı duymamm... şok oldum okuyunca..
allaha şükür bu yaşıma kadar yeteri saygıyı gördümmm bundan sonraki saygımda artmada olmadı olmasında...
hayatımda ne değişti nişanlım gelio gidio bizm eve ben gidiyorum ekstra birşey yokkk
şimdi sende kusura bakma bende sana dusuncelerımı soyleyecegım..
insanları kucumseyıp eleştirmeden once bi kendi hayatına baksan nasıl olur acaba ?? kendı açtıgın konuları bi tekrar okusan dıyorum hani.. belki bu tavrındna vazgecersın..
önceki hallerını bılmıyoruz sanma!! suan durumun iyi olabılır ama bu etrafındakılerı kucumseme hakkını vermez sana.. evet sen yeterı kadar saygı gordunn ahh bide gormeseydın kımbılır neler olacaktı..
madem okadar gururlusun vaktınde sozlune verdigin yuzugu gerı almasaydın... nerde sende saygı gurur nerde haaa..
benım saygım var sonbahara baskalarınında senın saygın olmus olmamıs kımın umru soylermısın ?? senın önce kendıne saygın yok eger olsaydı gecmısını unutmaz ona gore davranırdın , sınırını bilirdin..