Nİşanlandıktan sonra hayatınızda neler değişti ne farklılıklar oldu ?

Desalmado

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
ya biz bekarlar merak ediyoruz nişanlandıktan sonra hayatınızda neler değişti ne farklılıklar oldu nişanlılık döneminize tekrar dönseniz tekrar bunu yapardım dediğiniz neler var paylaşırsnaız çok mutlu olurummmm :):asigim::asigim:a.s.

HER ŞEY DAHA KÖTÜ OLDU..ıŞıME BURNUNU SOKAN INSAN SAYISI COGALDI... kafamçokkarıştı

HER ŞEY DAHA KÖTÜ OLDU..İŞİME BURNUNU SOKAN INSAN SAYISI COGALDI... kafamçokkarıştı

senağlamasenağlama aynen canım ama aşkımla daha rahatım eskiden konuşurken bile çekinirdim şimdi hiç çekinmiyorum ailemin annemlerin yannda komşularn yanında akrabalarımın yanında aşkımla daha çok konuşuyorum kimseden çekinmiyorum :)he bide nişanlımla daha da fazla vakit geçiriyoruz eskiden böyle diildi yanyana anca 1 2 gün dururduk gizli gizli ama şimdi çoook farklı :) herşeye rağmen çooook güzel bi değişim oldu hayatımda laf edenler kafamı karıştrsada bu benim hayatım tınlamıyorum artıkyerimseniben nişanlanmadan önce ailem çok sıkıyodu beni şimdi daha rahatımm:jeyyar::jeyyar:

ayy kusra bakmayın kendi fikrimi söylicem fikirlerede saygım var ama

21 yaşında sözlendim 22 yaşında nişanlandım hayatımda büyük değişiklikler olmadı

ama bir yerde alışverişte yüzüğe bakıp ilgilenmek inanılmaz saçma geldi bende hizmet sektöründe çalışıyorum turizimciyim ama kimsenin parmağındaki yüzüğe bakıp daha iyi otel satmaya çalışmadım

nişandan da sözdende önce herkes beni alışverişte! orda burda yada akrabalarım ciddiye aldıı

ne bir cafede ilgi farkı nebir alışverişte kimse kusra bakmasın bir teneke partçasına saygı duyucak insanlara ben saygı duymamm... şok oldum okuyunca..

allaha şükür bu yaşıma kadar yeteri saygıyı gördümmm bundan sonraki saygımda artmada olmadı olmasında...

hayatımda ne değişti nişanlım gelio gidio bizm eve ben gidiyorum ekstra birşey yokkk

senin fikrin tabiki.
ama benim hayatımda olup biteni bilemezsin.
allahıma şükürler olsun her yerde saygınlık uyandıran biriyim.
insanlar sana yazılanı eleştir değil. hayatında ne oldu die sormuşlar.
saptığın saçmalık. yazı yazanda kabahat.
nerdeee fikirlerine saygı gösterecek insann.

haa birde otel satmak mı???
tencere tava nerde otel satmak nerdee

uzatmaya değmez canım boşver dediğin gibi kimse senin hayatında olup biteni bilmez bilemez lütfen öle düşünme ben teşekkür ederim hayatındakileri paylaştığın için.

uzatmaya değmez canım boşver dediğin gibi kimse senin hayatında olup biteni bilmez bilemez lütfen öle düşünme ben teşekkür ederim hayatındakileri paylaştığın için.

rica ederim
ama sadece şunu söyleyeyim.
o teneke parçası benim için çok önemliydi.
rabbim her genç kıza böyle bir aşk nasip etsin ve o tenekeyi parmağına taktığında mutlu olsun.

Son düzenleme:
her topikte bööle birbirine sataşma olmak zorunda mı?

aynen canım yaa valla çok üzülüyorum kimse buraya sölediklerine muhalefet olsun diye yorum yapmıyo.birileri bişiler paylaşıo ayrıca o teneke parçası denilen şey iki insanın hayatını birleştirme yolunda atım attıklarının bi simgesi teneke parçası oalrak görülücekse eskiden günümüze kadar kimse yüzük takmazdı ve manevi bi değeri olmazdı...

nişanlılık dönemi güzel bir dönem yuvanıza artık tamamen yönelmiş oluyorsunuz ihtiyaçlarınız birleşiyor ortak bir hayat inancı tüm benliğinizle sarıyor... benim uzun süredir devam eden bir ilşkm var yakın zamanda nişanlandık evliliğimizede daha var hazırlıklar vs.. benim hayatımda nişanlılık öncesi ve sonrası diyebileceğim farklılık olmadı... biz zaten yakın olduğumuz için görüşüryoruz rahatça karışanımız yok ... belki bir anlamda farklılık olabilir akrba komşu vs... nişanlandı diye duydular okdr.. yani etraf açısından farklılık oluyor ...

Allah herkese nasip etsin evlilik öncesi mutluluğu huzuru mutlu bir yuvayı... benim zaten ömrümün sahibi içime öyle bir işlemiş ki aklımda hiçbir soru işareti yok,bir sorun yok ,çok şey yaşadık birlkte iyisi kötüsü 5 yıl geçti... o sebeple nişan ve söz süreci bizim için çok farklılıklar oluşturmadı...

Merhaba,

Bizde 5 yıllık bir birlikteliğin ardından nişanlandık.Önceleri evde telefon çaldığında hemen odama giderdim,telefon hep tek bip de olurdu şimdi rahatım babamın yanında da konuşuyorum nişanlımla :)) Aileler biraraya geliyor,birbirimizin ailesini, ailesiyle diyaloğunu daha yakından görüyor tanıyoruz.Bu çok güzel..Bunlar dışında evlilik hazırlıkları hız kazandı nişanla birlikte..Kısacası nişanlılığı ben çok sevdim,herkese tavsiye ederim :)

bana gore hıccccccccccc bır fark yok hersey aynen devam edıyo tek fark nısanlım artık bıze daha sık gelıyo.
hee bırde bı cok kısıde yazmıs telefonla daha raht gorusuyorum hepsı bu.

fark olarak sunu soyleyebilirim.. artık flörttekı gibi olmuyro bazı seyler ve buyuklerın lafına bakılıyor.. ara bozucular oratay cıkıyor vee yaa sabırı çok cekıyorsun.. yuzuk takılınca aslında kımın ne mal oldugunu anlıyosun desem daha dogru.. bu en yakın arkadasından en yakın akrabana hatta kardesın / ablana kadar herkes yuzundekı maskesını dusuruyor.. yada allah gosterıyor bi şekılde bılemıcem cidden..
sagdan soldan doldurusa gelmemek gerekıyor.. nısanlın ve ailesine karsı.. aynı zamanda nısanlınında sana akrsı doldurusa getırdıklerınde tatlı dille meseleyi halletmek gerekıyor.. (tatlı dil yılanı deliğinden cıkartır atazosu bu zamanlarda çok etkılı gercekten)
bunun ısında pek bi değişiklik olmadı bende.. hatta eşim der (8aydan berı nıkahlıyımda) evlıyımız sevgılımıyız belli değil der :))

bu zamanda herkesı ıdare etmek gerekıyor aynı anda ve moralıde yuksek tutmak tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…