Nişan Nişanlanan arkadaşlar nişan mekanlarınızı yazın

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

t2m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
56
0
36
İstanbul
kızlar , nişanlandığınız mekanları ve fiyatlarını yazıp nişanlanacak arkadaşlara yardımcı olur musunuzz???

cnm ben nısanlanmadım ama aralıkta nısanlanıcam salonu mu tuttum. bursadayım 500 kısılık hersey ıcınde 2000 tl resımlerını de eklıyım hatta

çok güzelmiş ve çok uygun.
zamanın çabuk geçmesi dileğiyle:) mutluluklar canım :81:

çok güzelmiş ve çok uygun.
zamanın çabuk geçmesi dileğiyle:) mutluluklar canım :81:

tesekkur ederım cnm uygun fıyat olmasında kıs mevsımı olmasının faydası cok

İncirli Mado VIP solununda yaptık. Herşey içinde kişi başı 30 TL idi. Tavsiye ederim herşey çok güzeldi.

İncirli Mado VIP solununda yaptık. Herşey içinde kişi başı 30 TL idi. Tavsiye ederim herşey çok güzeldi.

Madoda böyle org. yapıldıgını bilmiyordum şaşırdım, müzik vs. herşey içindemi 30 tl . acaba anadolu yakasındada varmıdır???

bursadaki arkadaşım orası neresi bende bursadayım çok hoş mekan. Bizde nişan için kervansaray otel ile anlaştık kişi başı 50 tl fotoğraf ve video dahil değil

Son düzenleme:
Madoda böyle org. yapıldıgını bilmiyordum şaşırdım, müzik vs. herşey içindemi 30 tl . acaba anadolu yakasındada varmıdır???

Her mado da yapılmıyordur ama bizim burdaki şubasi 5 katlı falan onun için 1 katını organizasyonlara ayırmışlar. bende bu sitede bi arkadaştan duydum ve gittim çok ta iyi oldu. Mekan güzel ve şık, yemekler süper, müzik bilgisayardan çalıyorlar ama ses sistemi oldukça iyi, kamera ve resim için nişanlımın arkadaşları geldi. İstersen netten incirlinin numarasını arayıp anadolu yakasındada böyle organizasyon yapan yerleri varmı sorabilirsin canım.

bursadaki arkadaşım orası neresi bende bursadayım çok hoş mekan. Bizde nişan için kervansaray otel ile anlaştık kişi başı 50 tl fotoğraf ve video dahil değil

cnm yıldırım düğün sarayı diye geçiyo istersen ınt sıtesıne girip bi bak. ama ınan kervansaray otelı aratmıcak nıtelıkte ıcı. 2 adet salonu var ıkısınınde resımlerını ınt gormen mumkun

Nişan mekanları bekliyoruz nişanlı hanımlar nişana gidip mekanı beyenmiş olanlar bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz :)

benimde eylülde olacak kısmetse.bende sürekli nişan yeri arıyorum.
bahçelievlere yaren cafe var bakırköyde gönül davet var ama 3,000 tlden aşağıya bir yer yok malesef

şu bakırköy gönül davet çok güzel görünüyor... orda yapan var mı?

ben geçen hafta oraya gidip baktımpek göründüğü gibideğil sünnet düğünü vardı.alan dar ve o gönül tabağı falan pek iç açıcı gelmedi bana o paraya göre

bırkac sene once ıstanbul anadolu yakası kucukyalıda pınhan rest. var. yanında dA kucukyalı evlendırme daıresı var. orada bır kınaya katılmıstım yemeklıydı. cok guzeldı. sadece bayanlara ozeldı ve bayan calısanlar vardı cok nezıh bı yer. gecen konustum kısı bası 50-60 tl den ucretler baslıo cok genıs bı yelpazemız var dedı. bılgınız olsun dedım.

Istanbulda şık ve uygun fiyata bir nişan mekanı arıyorumm ( yardımcı olabilecek kimse varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…