Nişan Nişanla ilgili hiç bir şey bilmiyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

destiny555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
1.916
174
173
44
İstanbul
arkadaşlar kısmet olursa aralık sonunda nişanlanıyorum,nişan evde olacak.kız tarafı ne yapar ne alır,nasıldır adet hiç bir şey bılmıyorum,bildiğiniz ne varsa benımle paylaşırsanız çok mutlu olurum.hepinize kucak dolusu sevgiler:90:

aramıza hoşgeldin. nişanda masrafları kız tarafı karşılar ve karşılıklı olarak bohçalar yapılır. alışverişe gidilir. nişan bohçaları ile ilgili daha önceden açılmış konulardan okuyarak neler alındığını detaylı görebilirsin, buradaki arkadaşlar kendilerine gelen bohçaları yaptıklarını resimli olarak koymuştu. fikir olur sana. şimdilik aklıma bunlar geldi.

aramıza hoşgeldin. nişanda masrafları kız tarafı karşılar ve karşılıklı olarak bohçalar yapılır. alışverişe gidilir. nişan bohçaları ile ilgili daha önceden açılmış konulardan okuyarak neler alındığını detaylı görebilirsin, buradaki arkadaşlar kendilerine gelen bohçaları yaptıklarını resimli olarak koymuştu. fikir olur sana. şimdilik aklıma bunlar geldi.

hoşbuldum:1:
nişanda kız tarafı ne alır,erkek tarafı ne alır acaba?
yarın aşkımla ön bi araştırma yapmak ıcın aısverıse cıkcaz.ben ne alacagımı bılmıyorum:26:

hoşbuldum:1:
nişanda kız tarafı ne alır,erkek tarafı ne alır acaba?
yarın aşkımla ön bi araştırma yapmak ıcın aısverıse cıkcaz.ben ne alacagımı bılmıyorum:26:

erkek arkadaşına bohça yapacaksınız.
sen onun nişanda giyeceği takım elbise, gömlek, kravat ayakkabıyı alacaksın
bohça için pijama, iç çamaşırı, terlik, traş takımı, kozmetik malzemeleri, cüzdan kemer seti alacaksın. aklıma bunlar geldi.

erkek arkadaşına bohça yapacaksınız.
sen onun nişanda giyeceği takım elbise, gömlek, kravat ayakkabıyı alacaksın
bohça için pijama, iç çamaşırı, terlik, traş takımı, kozmetik malzemeleri, cüzdan kemer seti alacaksın. aklıma bunlar geldi.

saol canım,kendime nişan elbisesi baktım bugun kafam uyuştu,hiç bir şey bulamadım,her yer askılı straplez kusacam yakında:25:

Back