Nişanlı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etmeyin ben ve ailemde sizlerden farklı düşünmüyoruz. Ve fikrimiz net, teşekkür ediyorum hepinizee

Aileden yana dediğiniz kadar şanslıyım, rabbim kimseye kaldıramayacağı kurtulamayacağı insanı karşısına çıkarmasın

Ben de hiç erteleme yoluna gitmeyin diyorum. Şimdi nişanlınız ayrılmaktansa ertelemeye razı gelecektir, bakmayın öyle evlenmek istemiyorum dediğine. O yüzden sakın ama sakın kanmayın.
Aileniz hemen ayrılmayı gözünüz yemez diye erteleyin demiş bence. Yani ayrılığa alıştırmak istemişler sizi.
Gitseydiler lafının üstüne zaten daha diyecek bir şey kalmamış. Ben de diğer üyelerle aynı fikirdeyim.

kesinlikle böyle
güçlü kalın yeterli
var mı ses o kişiden ikna etmeye çalışacaktır sizi
anneniz arkanızda durmaya devam etsin

kesinlikle böyle
güçlü kalın yeterli
var mı ses o kişiden ikna etmeye çalışacaktır sizi
anneniz arkanızda durmaya devam etsin
Bugün gün boyu yalvardı annem aradı konuştu bu şekilde ben kızımı güvenemem erteleyelim dedi anneme yalvarmış ben üzmem asla ben niye böyle yaptım anlamadım gerçekten özür diliyorum falan bayaa yalvardı annemede banada. Anneme anlattım böyle böyle oldu önceden diye, annemde sen niye sınır koymadın senin koyduğun sınırı geçecek bir adam değil sen herşeyine izin vermişsin ne yapsa susmuşsun hata sendede var dedi. Onun yaptıkları kabul edilir değil zaten ama seninde hatan var sen susmuşsun o da herşeyi kendine hak görmüş dedi. Babamlada konuştu annem az önce. Babam sinirli zaten hala.

Benim toksik ilişki yaşayan arkadaşımı da sevgilisinin ablası ikna etmeye çalışmıştı. İyi biri, normalde öyle biri değil gibisinden aynı böyle sözlerle. Sakın kanmayın ailenize de onun size yaşattığı kötü şeyleri anlatın ki onlar da yumuşamasınlar.

Kanmayın evlenince bu yalvarmalari burnunuzdan fitil fitil getirecek.O eski sessiz,pısırık kızı kaybettiğine üzülüyor.Aklinca evlenip eski hâline dönecek.Bu adamlar asla değişmez,şimdi köprüyü geçene kadar yalvaracak sonra o köprüyü yakacak sizde ailenizi rüyanızda göreceksiniz......

Yapmayın, yakmayın kendinizi.

Düğünü erteleme fikrinden vazgeçme sakın

Bende düğüne 1 hafta kala ayrıldım.Bildigin hanzo evlenme bu adamla.

Yahu bunun neresi huy.Birkere saygısız nasıl anne babanin yanında sana bağırır.Hem onlar yaşça büyük hem senin ailen
.Yemek ayarlamamak ne demek.O hanzoda o evde yaşayacak saçmalama lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…