Yakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlıma doğum günü hediyesi alsam mı
- Konu Sahibi Elamsa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2020
- 329
- 94
- 33
- 28
- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.013
- 133
Hediyeyi hiç sorma ona cevap vermeye dahil tenezzül etmiyorum. (!) ( anlatmıındır demek istediğimi)Yakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
Sen 12 de bile arama
Diyeceklerim bu kadar
Sinir oldum nişanlına
- 24 Ocak 2021
- 11.414
- 25.748
- 548
Ben oĺsam hiç oralı olmaz onun yaptığı gibi gece yarısı bir telle kutlardımYakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
- 17 Ocak 2020
- 28.037
- 1
- 40.699
- 548
Asla kutlama bana kalırsa .Yakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
Tam da gece on ikide kutlu olsun de sonra
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Değersiz hissettiğim biriyle halen nişanlı kalmazdim çünkü nişanlılık fragman gibi eğer bu dönemde sıkıntılar yaşıyorsaniz evlenince de devam ederYakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
Hediye konusunda almazdım onun gibi gece kutlardim
- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
- 23
Bilmiyorum ama doğum günü benim için çok önemlidir. Hani hediyeyi falan geçtim. Bir pasta kesilebilir, 1 tane gül bile alınıp sana sarılıp içten bir doğum günün kutlu olsun denmesi bile o kadar güzeldir ki. Yani bu kadarını bile yapamamış trip atmış. Sorunlar olabilir ama bayramda küsler barışır gibi doğum günlerinde de sorunlar unutulur bir araya gelinir. Ha madem sorun o kadar büyük kutlama ve yolları tamamen ayır. Yoksa kutlamamak bana göre hele gece 12'de dalga geçer gibi kabul edilemez bence
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
Son 3 aydır aranın açık olduğu bir insan ile evlenmeyi mi planlıyorsun?Yakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
- 24 Mart 2019
- 2.976
- 4.149
- 133
- 38
Alma asla ve tam on ikide kutla. Erkekler laftan anlamaz ayni hareketle anlatacaksınız olayları MalesefYakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 1
- 4.717
- 53
Canınızın istemediği hiçbir şeyi yapmayın. Adam size yapmamış siz niye yapasınız?Yakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.704
- 158
Alma tabi ki değersiz hissettirene aynısını hissettirYakın zamanda benim doğum günümdu. Nişanlımla annesi yüzünden son üç aydır aramız açıktı ve tam doğum günümde küstük. Çok bekledim yazar diye yazmadi yedi yabancı kutladı halamlar çağırdı gittim kutlamış bende foto paylaştım. Annesi ve kardeşi görmüş. Akşam gece on iki de aradı açtım doğum günümü kutluyor. Çok üzüldüm bekledim aramız açık insan bişey yapar ve haklıydım ya bir mesaj yazar on iki de aradı. Oda kardeşi söyledi büyük ihtimal. Durumuda iyi. Ve annesi üstelik bana hesap sordu herkesi cagirmisin doğumgünü nişanlini niye cagirmadin. Bende dedim o kutliyacakti ben mi gel kutla diyeyim. Yarında onun doğum günü aramız hala açık ve hediye almadım içimden gelmiyor çünkü çok değersiz hissettim kendimi.almamak doğrumu biseyde yaomiyacam anlasın değersiz hissetmeyi.
- 12 Ekim 2008
- 6.652
- 2
- 15.054
- 773
içinizden gelmeyen hiç bir şeyi yapmayın.içimden gelmiyor
- 13 Ağustos 2014
- 5.574
- 2.435
- 448