• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık kararsızlık

almilla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
7
-1
1
26
26 yaşındayım nişanlıyım. Yazın düğün olacak. herşey aklıma takılmaya başladı.annem babam ayrı annemi bırakmak zor geliyor. Tek başına kalıcak gibi aslında evde bi kardeşim daha kalıcak ama ne bileyim bana yardımcı olur musunuz

Nasıl ki bir erkek bunu yazsa ''ana kuzusu isen evlenme'' diyeceksem sana da aynısını yazıyorum. Sonra sizin triplerinizi eşleriniz çekiyor. Evlenince zaten ailenden tamamen kopmuyorsun illa ki görüşeceksin konuşacaksın.

Nişan arefesinde insan bocaliyor, her şeyi düşünüyor ediyor. Herkes bir gün yalnız kalacak ailem yalnız kalacak diye evlenmemek olmaz. Siz yine evlat olarak üstünüze düşeni yapacaksınız. Unutmayın her kuş uçar yuvasından

E o zaman sık sık annenin yanına ziyarete gidersin, o da sık sık gelir. Eğer nişanlını seviyorsan bunu sorun etme.

26 yaşındayım nişanlıyım. Yazın düğün olacak. herşey aklıma takılmaya başladı.annem babam ayrı annemi bırakmak zor geliyor. Tek başına kalıcak gibi aslında evde bi kardeşim daha kalıcak ama ne bileyim bana yardımcı olur musunuz
Sorun sadece anneniz, simdi beraber yasadiginiz ortam mi yoksa nisanliniz, evlenince yasayacaginiz ortamla ilgili de sorunlariniz var mi?

Kendi hayatiniza bakin. Bu sert görünebilir, ama onlar zamaninda nasil yuvalarini kurup ailelerini biraktigi gibi, sizin de kendi ailenizi kurmaya hakkiniz var. Kaldi ki evde bir kardes daha varmis. Herhangi bir acil durumda yine yaninda olursunuz

Evet açıkcası düşünmeden edemedim bunu
Balık baştan kokmuş . Yani kendide istemıyor bunu ailesi istiyor etraf laf edecek die daha evlenmeden hayatınıza müdahale başlamış .. anneniz yalnız değil kardesınız var yanında amaaa gün gelecek kardesınız de bi yuva kuracak ondan sonra nolacak lütfen ileri görüşlü bakın biraz hayata

Evlenince annenizi reddetmiş mi oluyorsunuz? Niye yapayalnız kalsın ki? Tek sebebiniz buysa saçma.
Bunların dışında nişanlınız laf söz olur gibi çağ dışı cümlelerle ailenizle görüşmenizi kısıtlayacaksa şimdiden bırakın gitsin

Laf söz olurmuş evinde mutsuz mu derlermiş millet genelde elin lafına bakan insanlar

Bence tavrini bastan belli et. Sahsen elalem denen örgütü zerre takmiyorum, cünkü elalem diye birsey yok aslinda. Sadece dedikoducu akraba ve sözde yakinlar var. Kendi anneme de söylüyorum: Onlar bütün hayatlarini sözde elaleme göre yasadi. Bizim yedigimiz bir sürü baski ve yasaklar da onlardi. Babam öldü, elalem örgütü nerdeydi? Kimse yoktu. Onlar, yani es adayinin ailesi, kendi kafalarina göre kural uydurmaya calisiyor

Back
X