Nişan Nişanımm..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Hepofsaytgk

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
410
7
296
Zonguldak
Bayanlar merhaba..8 ay sonra nasipse nişanım var ben erkenden hazırlıklarıma basladım tabi..Suan kesin bi yer konusulmadı ama bizde erkek tarafıda aile arası olması taraftarı sebebide sözlümün ailesi baska bi ilde 10 saat kadar aramız var cok yakında sayılmayız.E dogal olarak sık sıkta görüşülemiyor.Büyük bi salonda yapmaya kalkarsak ayrı gayrı olcak herkes kendi telasına düşer e bizde dedik aile arası olursa sohbet ortamı olr gene diye.Evimizin arka tarafı var cok büyükte degil kücükte degil orda yaparız diye düşündük.
Nasıl bir elbise giyilebilir sizce ?

Kabarık olmayan şık uzun bir tuvalet giyebilirsin :)
Abartılı olmasnı kesinlikle bende istemiyorum varmı önerebileceginiz bi kıyafet ?
Canın ne istiyorsa onu giy Mekan için beğendiğin elbise içinde kalmasın..

Nişanda kabarık elbise taraftarı degilim pekte biraz secenek görmem lazm bulundugum şehirde bulamıycagıma eminim diktrerekte işimi şansa bırakamam istanbula falan gitmeyi düşünüyorum

Nişanda kabarık elbise taraftarı degilim pekte biraz secenek görmem lazm bulundugum şehirde bulamıycagıma eminim diktrerekte işimi şansa bırakamam istanbula falan gitmeyi düşünüyorum

Bende kabarık sevmem, kendi nişanımda abiye giydim.
Nerde yaşıyorsun canım? Muhakkak çarşılarda fln vardır dolandın mı hiç

Mutlaka vardır canım bir gün çık dışarı gez heryerini..
Benim annemin gençliğinde giydiği bir elbiseydi ben küçüklükten beri o elbiseyi giymeyi çok isterdim nişanımda giymek nasip oldu... Bizimde terasımızda oldu nişanım

Bu çok güzel bi elbiseeeeeeee bayıldımmm.Bende sarı ve zümrüt yeşili arasında gidip geliyorumm :) Terasiniz cok mu büyük ? orkestralı falanmı oldu

Bu çok güzel bi elbiseeeeeeee bayıldımmm.Bende sarı ve zümrüt yeşili arasında gidip geliyorumm :) Terasiniz cok mu büyük ? orkestralı falanmı oldu

Teşekkür ederimm.. Ne çok büyük ne de küçük yaklaşık 60 kişi aldı..
2 büyük hoparlör koyduk laptontan da şarkıları çaldık, orkestra sığmazdı hiç girişmedik..

Teşekkür ederimm.. Ne çok büyük ne de küçük yaklaşık 60 kişi aldı..
2 büyük hoparlör koyduk laptontan da şarkıları çaldık, orkestra sığmazdı hiç girişmedik..
Ya bizimde öyle işte 60 kişi degilde 40 45 kişi alır yani :) bizim bde oraya orkstra sokmaya kalktıgımızı düşünemiyorum alan küçük kulaklarımız falan patlar herhalde :)))
Eki Görüntüle 514447

Bizimde evde oldu ben taç bile taktım

Çok hoşsunuz :) içinde kalmasındansa takıp takıstırmak daha güzel valla :) mutluluklar darısı basıma bakınıyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…