• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanımızdan 1 gün Öncesi 13.07 Ayrıntılara buyurun kızlar :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlaaaar bugün geldileeeer , dünya tatlısı 2 görümcem kayınvalidem ve herşeyim :)
Dün gece istanbuldan yola çıktılar sabah izmirdelerdi. Ev tutulmuştu ayarlanmıştı fakat saatlerce adamın anahtarı teslim etmesini beklediler biz bir yandan buyrun bize gelin diye ısrar ediyoruz en sonunda aradı benm adam annemle konuştular babamla almaya gitdik arabayla valizler falan vardı . Yine ho sohbet kahveler içildi edildi derken benim tektaşımın taşı düşmüştü fırsat o fırsat dedik kuyumcuya gitdik beraber :1: Tektaşımın yapılması için orada bıraktık onu sonra yine bize geldik annem yemek yedirmeden bırakmaz öğlen yemegimizi yedik sofralar kuruldu bnm görümceler bi hamarat bir konuşkan sormayın gitsin :nazar: Zaten konuşuyorduk biz 4 senedir ama ilk defa yüz yüze geldik :) Daha sonra dinlenmek için evletrine gectiler , akşam yemegine de bekledik ama kıyamam o kadar yorgunlar ki kayınvalidem telefon açtı annemle konuştular akşam yemegine benim adamım gelebildi sadece :17:Konyadan da dedemler geldi damadımızı tanıştırdık hep beraber oturduk sofraya dedemden tam not aldı efendiliğiyle :51:Daha çay kahve meyve ikram edemeden oda dinlenmek için evin yolunu tutdu. Genel olarak güzel mutlu bir gündü :) Kuaför saatimiz buluşma saatimiz belirlendi iyice ftgraf çekimimizi bir saat öne aldık annem kayınvalidemin bizimle gitmesini uygun buldu büyügünüz yardımcı olucak anneniz size bende misafirlerle ilgilencem dedi :40:Fotograf çekimimizde alyanslarımız ve takı olmucak öyleymiş çünkü erkek tarafında ben tektaşımı taakcagım sadece:16: Yarın akşam nişanımız var ve ben çok heyecanlıyım :) Aaaa bu arada saçıma röfle yaptırdım ve süpriz oldu onada çook begendi :17:

Sizinlede paylaşmak istedim böyle güzel bir erkek tarafını :) Daha doğrusu iyi insanları demeliyim , burada neler okuyorum üzülüyorum çok.

İyi Geceeleer :54:

Oyy şimdi ne telaşlıdır sizin ev..
Allah içine sindirsin inşallah..
Ayrıntılar için sabırsızlanıyorum.. :)

Nişanlandımmmm :) Nişanlım ve ailesini istanbula uğurladık kızlar resimler ve ayrıntıları paylaşıcam sizinle :)

ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN MUTLU MESUT ETSIN AGZINIZIN TADI BOZULMASIN INSALLAH(AMIN):nazar::nazar::nazar:

Nişanlandımmmm :) Nişanlım ve ailesini istanbula uğurladık kızlar resimler ve ayrıntıları paylaşıcam sizinle :)

kuzum aynı günün nişanlılarıyız, neler hissediosn çok ii anlıorm iiki bu süreçte hep birlkte olmsuz, inanmıcaksınız ama bi aklımda hep burdaydı, aynı gün nişanlananlar da aynı seyleri yaşıo su an die, mutluluklar diliorm çok:69:

Sonundaaaa :52:
Tebrik ederim canım.Bekliyorum fotoları çoook mutlu ol inşallah
:16:

hayırlı olsun canım tebrik ederim :16:

ben de merak ederdim bunlar fotoğrafı ne zaman çektişrmiş filan diye :)) bazı arkadaşlarımda alyansın üstünde kesilmiş kırmızı kurdelenin olduğunu bile gördüm :) alyansı nişan anında kutusundan çıkarıp takmak en güzeli ama yine de nişan olduğu belli olsun diye belki takarım fotoğraf için :)
hikayenizi heyecanla takip ediyorum hayırlı olsun sonunuz :nazar:

ben de merak ederdim bunlar fotoğrafı ne zaman çektişrmiş filan diye :)) bazı arkadaşlarımda alyansın üstünde kesilmiş kırmızı kurdelenin olduğunu bile gördüm :) alyansı nişan anında kutusundan çıkarıp takmak en güzeli ama yine de nişan olduğu belli olsun diye belki takarım fotoğraf için :)
hikayenizi heyecanla takip ediyorum hayırlı olsun sonunuz :nazar:
Amin tatlım cümlemizin inşallah :nazar: Valla annem öyle söyledi o yüzden bizde öyle yaptık:17:

Back