- 8 Ağustos 2016
- 112
- 82
- Konu Sahibi BlueGangsta
Allah kısmet ederse bu ay sonu nişanımız var. Herşeyi çok zor yaptık iki aileninde pek maddi durumu iyi değil ne onlarin ne bizim. Fakat buna rağmen uyaroğlu oldum hiç bir şey istemedim tüm masrafları yarı yarıya karşıladik. Yari yariya karsiladik derken buda şoyle oldu sözlüm ve benim annem para birleştirip alındi her şey. Onun ailesi hiç bir şeye tek kuruşları geçmedi. Kostümden tutun da ayakkabısına yüzügüne pastasina süsüne nisan sandigina icindekilere yani her şeyi yari yariya odedik. Sözlüm çalışiyor annem ve babam boşandi annem kadincağiź elinden geldiğince herşeyi yapiyor sozlümde öyle. Paramız yetmediği icin nişan sandigimi tam dolduramadik bazi eksikleri kaldi neyse dedim nisan gunude mahcup olmamak icin ceyizimden esyalar cikartip bohcama bile koydum. Dun aksam sozlume annesine bohca hazirlayabilirmi diye sormasini istedim. Ben ilk kez nisanlaniyorum ilk kez evleniyorum bi igne oyasi bile olsa bu nisanda onlarinda emegi gecsin istiyorum bazende ozeniyorum.. Nisanda bohca hazirlanmaz dugunde olur o demis moralim cok bozuldu cok agladim hazirlamamak icin dugun dedi. Istedigim iki yemeni iki lif iki patik. Bohca diyince gozunuzde buyutmeyin gercekten bir sey istemedim. Zaten taki da takmayacaklar.. Sozlum daha sonra beni karistirmayin sen konus diyince kvye mesaj attim
" X Anne nisan bohcasi dugunde olmaz bizim tarafta damadin yakinlari hazirlar nisanda biz X'le konustuk (nisanlim) hazirliycak annemler demisti simdi siz dugun demissiniz ama ben damat bohcasini hazirladim sizdende bekliyorum" dedim bu mesajima cok uzulmus. Bana cevap bile vermedi sadece okudu mesaji ogluna soylemis uzuldugunu.Kendi agzimla kendime bohca istedim.
Bunu dememin amaci gercekten zoruma gidiyor tamam onlarin durumu yok aham vaham seyler istemiyorum pazardan bi tülbent bi lif kese ne kadar sanki bunu yapmak cok zorlarina gidiyor. Basimda babam olmadigi halde kredi borclarimiz tonla oldugu halde gene annem kendimi zora sokup damadi icin her seyi yaparken onun annesi neden bir tek ignenin topu kadar emek sarf etmiyor. Ilk biz evlenecektik araya gorumcem girdi ona tüm çeyizlerini herseyini aldi. Bana gelince hic bir sey yok.. Buna cok uzuluyorum.. Ne yapmayliyim?
" X Anne nisan bohcasi dugunde olmaz bizim tarafta damadin yakinlari hazirlar nisanda biz X'le konustuk (nisanlim) hazirliycak annemler demisti simdi siz dugun demissiniz ama ben damat bohcasini hazirladim sizdende bekliyorum" dedim bu mesajima cok uzulmus. Bana cevap bile vermedi sadece okudu mesaji ogluna soylemis uzuldugunu.Kendi agzimla kendime bohca istedim.
Bunu dememin amaci gercekten zoruma gidiyor tamam onlarin durumu yok aham vaham seyler istemiyorum pazardan bi tülbent bi lif kese ne kadar sanki bunu yapmak cok zorlarina gidiyor. Basimda babam olmadigi halde kredi borclarimiz tonla oldugu halde gene annem kendimi zora sokup damadi icin her seyi yaparken onun annesi neden bir tek ignenin topu kadar emek sarf etmiyor. Ilk biz evlenecektik araya gorumcem girdi ona tüm çeyizlerini herseyini aldi. Bana gelince hic bir sey yok.. Buna cok uzuluyorum.. Ne yapmayliyim?