Nişanımdan üç gün sonra ayrıldık, lütfen yol gösterin

sutlacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
61
-11
Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı

Arkana bakmadan kaç, verilmiş sadakan varmış..

Sizi ne seviyor ne de sayıyor.

Şöyle söyleyeyim, bu anlattıklarınızın dizisi çekilse, ne biçim şeyler yazıp çekiyorlar diyerek kanalı değiştiririm. Siz içinde yaşamaktan bahsediyorsunuz.

Sence de normal değil mi.Yuzyuzeyken seni manipüle ediyor gerçekleri göremiyorsun. Bu kadar kişi sana bir şey söylüyorsa dinle lütfen ve bir daha bu oyuna gelme, kendine yazık etme
haftasonu tatillerinde ailemin yanına geliyordum içimde bi dinginlik sakinlik oluyordu o zamanlar durumun bu derece farkında değildim tabi ki sonra temelli döndüğümde artık iyi olmadığımı anladım nişan takısıyla alakalı da birkaç problem yaşadık onlara da müdahale etti kendisi ileride artık neler olur diyerekten içim de gıcıklanmıştı

Kusura bakmayın ama dr olmuş bir genç kızımızın bu adamın hasta olduğunu onunla ömür geçmeyeceğini anlamamasına şaşırdım inanın.Sizi anlamaya çalıştım ama yapamadım.Sonuçta dr oluyorsunuz.Hocanız vardır uzmanlığı psikiyatri olan onunla konuşun isterseniz bu adamın yaptıklarına ne diyecek.
Bu adamla insanın hayatı tehlikede.Siz gazete okuyorsunuz mutlaka kadınları öldürenler bu ruh hastaları işte.Aileniz size o kadar emek vermiş dr oluyorsunuz bu ruh hastalarını nereden buluyorsunuz.İnanın çok üzüldüm.
Aslında tüm paylaşımları okudum şunu düşünmedim değil.Buradan yok canım nişanlılıkta olur böyle şeyler düzelir gibi cümleler beklediniz.Ama buradaki akıllı kadınlar çözdü hemen ve herkes aynı yorumu yaptı.
Daha yok eşya göndereceğim gönderemedim siz kendinizi kandırmayın hala buradan destek bekliyorsunuz.Verin kargoya gönderin şu paketi.Veya birine verin gönderin kesin tüm ilişkiyi.
Son olarak bu adam ruh hastası kesinlikle normal biri değil.Artık konu bile etmeyin mesleğinize kendiniz verin iyi bir dr olun insanlara yardım edin.
Yine son olarak en çok yarın kimi kandıracak inanın o gence üzülürüm ben.

iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim , ben aslında tecrübesizliğimin getirilerini yaşadım , ilişki içindeyken sürekli kimseye bir şeyimizi anlatmayalım gibi söylemler olunca da insanlara akıl danışamadım hepsi gözüme sevgi olarak gözüktü, yanlış anlaşılmak istemem böyle bi ilişkiye devam etmek kendime saygısızlık olur farkındayım ama kadınların duygusal olarak daha yaralanmaya müsait olduğunu düşünerek beni anlamanızı umuyorum , içim rahatlasın doğru yolda olduğumu göreyim diye buraya danıştım , eşyaları da en kısa zamanda halledeceğiz

Doğru yoldasin gönder eşyaları ve bitir tamaen bu iliskiyi

Düzelicem falan diyor ileride pişman olcaksın neden çabalamadım diye vicdan azabı çekecekmişim
Tamam ilerde vicdan azabımı bir müddet çeker kurtulurum ama bir ömür seni çekmekten iyidir deyin geçin.
Hala sizi manipüle etmeye çalışıyor, en doğru kararı vermişsiniz.
Bir daha adını bile anmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…