Nişanımdan üç gün sonra ayrıldık, lütfen yol gösterin

sutlacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
61
-11
Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler sarpa sarmaya başladı sigara konusunda çok hassasmış travması falan varmış , ben aktif kullanan biri değildim paket taşımıyodum arkadaş ortamında denk gelirse falan anca sorduğunda demiştim böyle böyle aşırı mesafeli değilim diye. Sonra ilişki esnasında kullanmıcam diye söz vermiştim kullanırken yakalandım sanki çocuk gibi annem babam bilse o kadar tepki vermez. Yakalanınca kıyamet koptu ayrılıcam falan filan dedi yapma etme dedim düzeldik ama sonrasında her şey daha da berbat olmaya başladı. Biliyorum güvenini kırdım kötü bi olaydı ama içten şekilde tamir ettiğime inanıyorum. Sağlık çalışanıyım çocuk servisinde çalışıyorum mesela erkek hastaların annesine soru sorsaydın diyor, hoca geliyor soru soruyor ediyor işte kısa cevap ver gülümseme etme diyor, metroya otobuse bindiğimde yanına erkek oturdu mu diye soruyodu ha bire ,ortak bi arkadaşımızın nikahına gitmiştik ikimizin de tanıdığı biriydi bir gün okulda yanıma telefonu şarja takmak için geldi üç beş kelime konuştuk hemen ne konuştunuz güldün mü diye sorular sordu bitince de benim sevgilimi millet böyle göremez falan dedi, hepsi düzelir diye umut ettim daraldığımı dile getirdim ama nafile instagramı indirmem bile sorun olur hale geldi erkek görünce geçiyosun di mi gönderileri diye sağlama yapıyodu ha bire , artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim uyku uyuyamıyordum, tesettürlü bi kızım ten çorap giymeni istemiyorum ne kadar kalın olursa olsun , ten rengi badi giyme falan filan yazlığımızda bahçeye çıkarken bile o kadar tedirgin oluyordum ki denize gitmeyi bırakın, hoş gittiğimde de en yakın erkekle aranda ne kadar vardı baktın mı sana baktılar mı diyebir yığın soruyla karşılaşıyodum, en son olay nişanda kuzeninle kaç kere göx göze geldin demesiyle patladı ben artık yapamıyorum dedim , ailesine söylemeyi geciktirdi başta bu kararıma bile saygı duymadı sizce yanlış yolda mıyım böyle şeyler yaşayıp düzelen var mı

Kişi kendinden bilir işi adam demek ki karşı cinse ne kadar iştahla bakıyorsa tüm erkekleride kendi gibi sanıyor. Bence 2 rekat şükür namazı kıl ve bir daha geri dönmek isteme. Bu tarz insanlar kıskanç değil şizofren ve takıntılı oluyor ve Allah korusun havadan nem kapar sana evlilikte zarar bile vedebilirdi.

ayrılık kararını mesajla konuşarak aldım yüz yüzeyken çok aklımda değildi o yüzden ikileme düşüyorum zaman zaman , o stresli günlere dönmek istemiyorum tabi ki
Sadaka vermen gerek diyenlere o kadar katılıyorum ki. Sen istemesen de kalbin sana doğru yolu göstermiş ve ayrılmışsın. Ama belli ki bohçaları hala göndermemişsin. Karşı tarafın şu an ailesine ilişkiniz devam ediyormuş gibi davranmadığını nerden biliyorsun? Böyle insanlar asla gerçek yüzleri görünsün istemezler. İlk yüz yüze gelişinizde de seni bu ayrılığın sebebi olmakla suçlayacak, ailesine karşı mahçup olduğunu söyleyecek. Zayıf noktanı bulup seni kıskıvrak yakalayacak. Sonra sen de bir daha ayrılmak için aynı cesareti gösteremeyeceksin.

Bu şekilde ömür gecirebilirmisiniz onu düşünün sadece her gittiğiniz yerde rezil olacaksınız nolur bi tanıdık çıkmasın diye dua edeceksiniz ve ilerleyen zamanda telefonu geç açtığınızda yanında kim vardı diyecek evde kim var dı diyecek hastalıklı bir ilişki bu kıskanılmak güzel şeydir ama haddince olursa bu kıskanılmak değil şüphe

bu olayları yaşarken psikolojik olarak çöktüm zaten her hareketimde kendimden şüphe eder hale gelmiştim , ilerleyen zamanlarda yaşayacaksın dediğiniz seylerin büyük kısmını yaşadım çok çok daha zorlayıcı olacağını tahmin ettiğim için bu kararı verdim , çeyizleri tekrardan söyledim alması için neden bu kadar kurtulmak istiyorsun diyor artık beklemede kalmaya alıştım iki ay oldu ayrılalı

ileride ayrıldığın için pişman olmayacak mısın seni benim gibi kimse sevemez gibi söylemleri var

çok haklısınız

böyle sevileceksem sevilmeyeyim dedim gerçekten bütün tanıdıklarım bu durumu bilen ses tonun bile kendine geldi diyor ama sürüncemede bırakma gibi bir niyeti var bunu nasıl engellerim bilmiyorum
Eşyaları kargoya verirsen sürümceme falan kalmaz. Sen kesip atamıyorsun, ayağına kapanıp yalvarsın ve barışın istiyorsun ama yapmayacak. Yaparsa da nikaha kadar, sonra yine aynı şeyler

Eşyaları kargoya verirsen sürümceme falan kalmaz. Sen kesip atamıyorsun, ayağına kapanıp yalvarsın ve barışın istiyorsun ama yapmayacak. Yaparsa da nikaha kadar, sonra yine aynı şeyler
aynı şekilde benim de onda eşyalarım var takıları vs kargoyla göndermek güvenli gelmiyor , inanın istemiyorum öyle bişi yapmasını yapacak bi farkındalığı olsa ilişki bu hale gelmezdi zaten

aynı şekilde benim de onda eşyalarım var takıları vs kargoyla göndermek güvenli gelmiyor , inanın istemiyorum öyle bişi yapmasını yapacak bi farkındalığı olsa ilişki bu hale gelmezdi zaten
Takıları onlar düşünsün, sen neden düşünüyorsun. Gelip almazsanız kargoya veriyorum, başına bir şey gelirse sorumlu değilim, dersin. Ya da baban arasın söylesin.

Hatta daha iyi bir çözüm söyleyeyim, verme. Seninkiler onda onunkiler sende kalsın, bitti gitti. Paraları çok demek ki, takıları almaya gelmediklerine göre.

Bir de şöyle bir şey var. Bizde nişanı bozan taraf gönderir ya da götürür bohçaları. Karşı taraf gelip almaz. Aile dostlarınızdan iki kişinin eline verin götürsünler ve sizinkileri alıp gelsinler. Böyle mal gibi beklenmez. 2 ay böyle şeyler için çok uzun zaman.

Şu söylediklerim aslında bahane, kabul et bunu

ya ilk günden beri eşya eşya diyorum sallamıyolar ki eşyaların derdine mi düştün diye de beni suçluyo karşı taraf , konuşayım bakayım aile büyükleriyle başka şehirde olmaları da uzattı bu kadar

O zaman babanla çıkıp gideceksin. Arayıp haber vereceksin 'babam bohçalarınızı getiriyor, hazırlayın bizimkileri' diye. Sen uzakta bekleyeceksin, baban gidip alacak. Amca enişte hala gibi biri de olacak yanında aklı selim cinsinden.

Dediğim gibi, ege ve marmarada nişanı bozan eşyaları da götürüp bırakır, karşı taraf alsın diye beklemez. Aslında top sende, siz farkında değilsiniz

söyledim bakalım bizimkilere ayarlıcaklar

Çok doğru karar vermişin sorunlu insanlarla uğraşmak zorunda değilsin sadece kendi değerini bil yeter seni dibe çeken insanlardan uzak dur

ayrılık kararını mesajla konuşarak aldım yüz yüzeyken çok aklımda değildi o yüzden ikileme düşüyorum zaman zaman , o stresli günlere dönmek istemiyorum tabi ki
Sence de normal değil mi.Yuzyuzeyken seni manipüle ediyor gerçekleri göremiyorsun. Bu kadar kişi sana bir şey söylüyorsa dinle lütfen ve bir daha bu oyuna gelme, kendine yazık etme

lütfen gönderin şu bohçaları güvenilir biriyle ya ben bunaldım burada 2 aydır ayrılmış olduğum adamın eşyası neden bende kalıyormuş, hala manipüle edilmeye açıksınız.

ÇOK ŞÜKÜR EDECEKSİN BİTTİĞİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…