nişanımdan kareler:)

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
beğeninize sunuyorum arkadaşlar...:asigim:bu arada 1senedir nişanlıyım.darısı tüm bekarların başınaaa:)

Eklentiler

• $collage1.webp
    $collage1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 212
  • $collage3.webp
    $collage3.webp
    9 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleme:
çok şeker çıkmışsınız canım kırmızıya da bayılırım zaten Allah mutlulupunuzu daim etsin

maşallahhh tüü tüüü :nazar: Allah tamamına erdirsin canım... çok mutlu görünüyorsunuz... benim nişanıma 3 ay kaldı :) heyecanlanıyorum böyle fotoğraflarınıza bakınca bende koyucağım inşş hayırlısyla bir o gün gelsin ... tekrar tebrik ediyorum.... düğün fotolarınızı paylaşmak nasip olsun inş :)

maşallahhh tüü tüüü :nazar: Allah tamamına erdirsin canım... çok mutlu görünüyorsunuz... benim nişanıma 3 ay kaldı :) heyecanlanıyorum böyle fotoğraflarınıza bakınca bende koyucağım inşş hayırlısyla bir o gün gelsin ... tekrar tebrik ediyorum.... düğün fotolarınızı paylaşmak nasip olsun inş :)

amin canım teşekkür ederim.hayırlısı olsun inşallh senin için de.gerçkten çok güzel bir duygu.düğün fotoğraflarımı da koyucam söz:) seninkini de görürüz inşallh

Maşallah çok yakışmıssınızz gülücükler yüzünüzden eksik olmasın :nazar:
Allah tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklara.s.

Allah tamamına erdirsin canım. mutluluklar dilerima.s.

canım ALLAH tamamına erdırsın mutlulugunuz daım olsun ınsallah cok yakısmıssınız cokta guzel olmussun :)

kızlar bir kaç fotoğraf daha eklemek istiyorum. nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunzz??

Back
X