• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan NİŞANIMA DAİR HERSEY BURADA...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Çok beğendim tatlım. Özellikle kullanabileceğin şeyleri aldırman konusunda seni kutluyorum. Tarakların filan her zaman kullanılabilir türden. O klasik taşlı şeylerden iyi ki almamışsın. Takımlarını da çok beğendim :) Maşallah. Allah tamamına erdirsin.

Herseyin cok güzel olmus canım.. o kadehlere bayıldım nisan tepsini de kendin mi yaptın acaba mükemmel gözüküyo. Aldiklarinda cok güzel iyi düsünmüssün hepsini. Davetiyede cok tatlı ya. Benim nisan günüm yaklasırken insallah sana sorcagım cok sey var :))

Herseyin cok güzel olmus canım.. o kadehlere bayıldım nisan tepsini de kendin mi yaptın acaba mükemmel gözüküyo. Aldiklarinda cok güzel iyi düsünmüssün hepsini. Davetiyede cok tatlı ya. Benim nisan günüm yaklasırken insallah sana sorcagım cok sey var :))

Canim alinti yapmadigin icin bildirim gelmedi o yuzden mesajini daha yeni farkettim... Evet nisan tepsimi annemle birlikte yaptik söz cikolatasi tepsim o da :)) orada gördgn el çiçeğim, tepsi , kadehler , taki kurdelesi hepsini ben yaptm.. Elimden geldigince Yardimci olurum tabikide canm benm :KK19:

Maşallah hepsi çok güzel :nazar: çok zevklisin :KK15: düğün ne zaman?

Çok teşekkürler canımm, alıntılamadığınız için bildirim gelmedi takip edemedim konuyu anca gördüm...
Düğünümüz 25 eylülde rabbim nasip ederse...

Dügün İçin Devamını bekliyorum mükemell Harika Ötesi Maşallah Size :)

Çok Teşekkürler canım, çeyiz hazırlıklarım düğün hazırlığımız tam gaz devam ediyor 25 eylül düğün tarihimiz allah nasip ederse...

Back