Nişan NİŞANIMA DAİR HERSEY BURADA...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
İsteme telasi Söz telasi derken Nisan telasida gecti gitti tabi ben bunlardan hic bir sey anlamadim orasi apayri mevzu :))) ilk öncelikle soyle soyliyeyim aynen sozde yaptigim gibi ( söz yastigim ve soz mendillerim) nisan tepsim taki kurdelalarim taki igneligim kadehler el cicegim dahil olmak uzere hic birini hazir almadim hepsini anneminde yardimlariyla kendim yaptim istedimki kendi el emegim olsun daha kiymetli olur belki :))) isin en zevkli olan kismi kuafor ve foto cekiminden sonra salona dogru yola ciktik asil stres burada basladi tabi salona girip ilk dansi ettikten sonra ilk once yuzukler takildi daha sonra biraz oynandiktan sonrada takilar takildi biraz aksilikler oldu buraya kadar organizasyon eksikligi vardi fakat takidan sonra hersey toparlandi nisanda neler takilir diye soran arkadaslar olmus bir kac konuda rastladim soyle soyliyeyim bana bir tane mega(50gr) bir tane de normal bilezik (22gr) takildi taki seti alinacakti ben taki seti istemedim cunku hic bir sekilde kullanamam ben biraz daha kullanisli bisi olsun dedim reşat altina cerceve yaptirdilar zincir yaptirdilar bi de o takildi ( fakat bunu bile hic takmadim acaip gelio bana bole seyler takinca) bir ciftde küpe takildi alyanslarimizda klasik alyans fakat takilanlarin hic birini kullanmiyorum sadece yuzugum yeter bana onun icinde askimi tasiyorum cunku öhm öhmmm Neyse Eglence 12 ye kadar devam etti. nisan bitti nisandan sonra 30 35 kisi gece dilek balonu ucurduk salonun önunde sadece bizimkisi kirmizi kalpliydi digerleri sari klasikti... Ufak tefek aksiliklerden sonra bi aksilikte orda yasadik herkez balonlarini ucurdu bizimkisi elimizde tutuştu ama pes etmedik sarilardan bir tane ucurmayi basardik :))) takilan takilari nisan tepsimi makasimi taki kurdelemi kadehleri vs. Paylasiyorum yorumlarinizi bekliyorum :))

Son düzenleme:
Nisan cicegim ve bohcama alinanlarla resimlere devam ediyorum arkadaslar.

Bohcamdakilerin devamini annem bazanin altina kaldirmis cikarmasi icin ayak direttim fakat firca yedim :)) bunlarin haricinde herkezde oldugu gibi 9 tulbent 7 patik 7 havlu nevresim takimi pike takimi var arkadaslar annemi ikna edebilirsem onlarida eklicem... 6 li pijama seti aldirmadim cok gereksiz geliyo bana devamli ayni seyleri giy cikar... Birde tuylu topuklu terliklerden aldirmadim gercekten hoslanmiyorum... Taraklarimida her zamab kullanabilecegim gibi aldim tasli tuslu seyleri gunluk kullanimda sevmiyorum... Bu kadar arkadaslar....

Eklentiler

• C360_2014-11-05-15-55-18-249.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 1.822
  • C360_2014-11-05-15-57-33-863.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 1.839
  • C360_2014-11-05-16-00-28-183.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 1.817
  • PhotoGrid_1415217465154.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 1.747
  • PhotoGrid_1415217525806.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 1.793
  • IMG_20141105_160904.jpg
    4 MB · Görüntüleme: 1.796
  • C360_2014-11-05-16-05-52-253.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 1.862
  • IMG_20141105_160832.jpg
    3,2 MB · Görüntüleme: 1.713
  • IMG_20141105_161616.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 1.814
  • IMG_20141105_161832.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 1.758
Cok abartiya kacmadan sade bir sekilde gecti sira dugun telasinda tabi oncesinde kina telasi var :)) nisanligimin fotolarida albumumde var oradan bakabilirsinz hepinizi kocaman optummm :))))

Hersey çok güzel , davetiyenizi de çok beğendim .

Allah tamamına erdirsin , mutluluklar ...

canım Allah tamamına erdirsin böyle görünce içim kıpır kıpır oluyor benimde cumartesi nişanım var darısı bizim de başımıza :)

Hersey çok güzel , davetiyenizi de çok beğendim .
Tesekkur ederim...

Allah tamamına erdirsin , mutluluklar ...
Aminn...

Çok tatlisinizzzz Allah devamini getirsin
Aminn Tesekkurler...

canım Allah tamamına erdirsin böyle görünce içim kıpır kıpır oluyor benimde cumartesi nişanım var darısı bizim de başımıza :)
İnsallah hersey istedigin gibi olur canim... Tesekkurler...

Birbirine müthiş yakışmış çok tatlı bir çift maşallah diyim öncelikle Herşey çok güzel olmuş canım, özellikle anneciğinle beraber emek vererek yaptığınız nişan hazırlıklarınız Allah tamamına erdirsin inşallah hep böyle sevgiyle aşkla kalın, Allah bana ve tüm isteyenlere nasip etsin

Hepsi çok güzel olmuş mutluluklar dilerim bir ömür :)
Tesekkurlerr :)))

ben çok beğendim canım.
Tesekkur ederm canmm.

Aminnn tesekkur ederim.. Allah tum isteyenlerin gonlune gore versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…