selam kızlarr benım nişanıma 11 gün kaldı ayın 23ünde sevdiğim adamla nişanlanıyoruz
nişanım için salon ayarladık tüm hazırlıklar neredeyse tamam gibi
müzikler dışında ve hiç prova yapmadık çok heycanlıyım kızlar
nişanda dans müziği olarak mithat körlerin beni sensiz bırakma şarkısını düşünüyoruz ama tam kararda veremedik.
çok heycanlıyım bildiğim herşeyi unutmuş gibiyim yardımm edin kızlarr
selam kızlarr benım nişanıma 11 gün kaldı ayın 23ünde sevdiğim adamla nişanlanıyoruz
nişanda dans müziği olarak mithat körlerin beni sensiz bırakma şarkısını düşünüyoruz ama tam kararda veremedik.
canım benim hiç heyecanlanma. bende aynı senin gibi panik olmuştum. Nişanlım asker olduğu için o geldiği anlarda prova yaptık dans için. Seçtiğin şarkı bence güzel. biz ilk dansımızı Yaşar- Benim bütün rüyalarım seninle şarkısıyla yaptık. inanki hiç panik olduğun gibi geçmiyor. fırsat varsa eğer bi kere neyi nasıl yapacağınızı kararlaştırın sözlünle yeterli olacaktır. çok fazla provaya gerek yok. umarım her şey senin için güzel olur :)
Öncelikle hayırlı olsunn , sevdiğin adamla nişanlanmak kadar güzeli var mıı...
Canım akışına ya o kadar takma, bak ben de çok titizlenirim her şeyin en ince detayına kadar düşünürm mesela ama danstı napcaktık etcektik onları o güne bırak akışına her şey olur sen bu kadar yorma kafanı. Üzerine düşen detayları hallet gerisi kolayy
Biz de prova falan yapmadık ki fırsat da yok ayrı şehirlerdeyiz, müstakbel nişanlım cuma gelcek cumartesi nişanımız