• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanım yatta olucak sizce nişanlık seçimim nasıl olmalı lütfen yardım :(

zeynep9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
108
1
38
34
İstanbul
arkadaşlar nişanım yatta olucak ve bi dahaki ayın 27sinde nişanım .ben hala nasıl bi nişanlık şeçmeliyim,hangi renk olmalı vs. bunların kararını veremedim lütfen bana yardımcı olun.uygun olan nişanlık modeli nedir sizce ? balık mı ? prenses mi ? veya farklı modeller mi ? yardımlarınıza çok ama çok ihtiyacım var.tercih yapmak çok zor.sabit bi alan değil sürekli hareket halinde olucak ayakkabı şeçimim ne olmalı ? alanda bi düğün salonu kadar büyük olmicak tabikide daha az kabarık bişeylermi tercih etmeliyim ? aranızda fikirleri olan veya yatta nişan yapmış arkadşlarımın fikirlerini bekliyorum :)

prenses model de olabilir ama çok kabarık uçuş uçuş olmayanlardan.. malum deniz rüzgar derken sorun olur.. balık model gayet uygun sanki..

prenses model de olabilir ama çok kabarık uçuş uçuş olmayanlardan.. malum deniz rüzgar derken sorun olur.. balık model gayet uygun sanki..

bende öyle düşünüyorum ama yinede cok kararsizim kabarik olmasini cok istiyodum ama o ortamda cok rahat edemem sanki :(
Balik veya daha az kabarik modeller daha uygun olucaktir gibime geliyo

2013-Yaz-Dugunu-Icin-Abiye-Modelleri-1.jpg
bence bu tarz bişey uygun olur

2013-Yaz-Dugunu-Icin-Abiye-Modelleri-1.jpg
bence bu tarz bişey uygun olur

çok hoş canm ama çok az dahamı abartısını seçsem:S ufff kafam çok karıştı iyice..üstelik nişanım ayın27sinde haftada bir gün iznim var ve önümüzdeki 2 hafta yeğenlerimin sünnet düğünleri var nişanlık bakmaya çıkamıcamda önümüzdeki 2 haftadan sonrada benim nişanıma 2 hafta kalmış olucak.nişan yerim açık alanda bi restorantn bahçesinde olucaktıiki gün önce değişmek zorunda oldu.hep oraya uygun olarak bakmıştım nişanlık hatta 2 tanede beğenmiştim şimdi napcağmı bilmiyorum vaktimde yok :( :(

çok hoş canm ama çok az dahamı abartısını seçsem:S ufff kafam çok karıştı iyice..üstelik nişanım ayın27sinde haftada bir gün iznim var ve önümüzdeki 2 hafta yeğenlerimin sünnet düğünleri var nişanlık bakmaya çıkamıcamda önümüzdeki 2 haftadan sonrada benim nişanıma 2 hafta kalmış olucak.nişan yerim açık alanda bi restorantn bahçesinde olucaktıiki gün önce değişmek zorunda oldu.hep oraya uygun olarak bakmıştım nişanlık hatta 2 tanede beğenmiştim şimdi napcağmı bilmiyorum vaktimde yok :KK43: :KK43:

Evet tabiki abrtılı seç ama bence kabarık giyme . . ne bilim bu tarz daha hoş olmadı balık modeli giy. . çünkü davetliler abiye giyerse buda sönük kalabilir

Balik etek ustunuze oturan abartili ama şık bir model tercih edebilirsiniz sagaza madrid de cok hos modeller var

Back