Canım benim hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok hemen hemen aynı durumdayız 160 boyunda 80 kiloyum geçen sene 2 ayda 70 kiloya inmiştim fakat bazı sebeplerden dolayı 1 sene içinde tekrar 10 kilo aldım şimdi tekrar rejime başladım inşallah 60 kilo olmayı hedefliyorum 4 ay içinde. benimde 2 ay sonra nişanım var sözlümün ailesi o kadar dert etmiyorlar sadece çok kilo aldın falan diyorlar yani beni aşağılamaya hakları yok buna izinde vermem bence sende verme senin nişanına çok az kalmış ama hiç değilse şimdiden başlarsın o zamana kadar ne kadar verebilirsen verirsin sonrasında da bırakma düğüne kadar incecik olursun herkes şaşırır bu sen misin derler inan bana geçen sene 70 kiloya düştüğümde herkes çok beğeniyordu beni çok zayıfladın diyorlardı kendimizi değiştirmek biraz bizim elimizde bende bişeye sinirleniyim hemen yemek yerim ama bu huyumuzu değiştirmemiz lazım artık canımarkadaşlar merhaba, 23 nisanda nişanım var. boyum 1.55, kilom 80. sözlümün ailesi kilomu çok dert ediyor doğal olarak, ki kendi ailem de. insani sevgileri olsa da çirkin olduğumu düşünüyorlar ve bunu bana çok fazla yansıtıyorlar. haklılar.. fakat özgüvenim yerle bir oldukça ben daha da yemeğe saldırıyorum sanki. bugün kafaya koydum gerekirse hiç yemek yemeyeceğim ama şöyle en azından 5-10 kilo verebilir miyim? biraz incelebilir miyim en azından? görüntüm değişir mi? lütfen yardımcı olun, önerilerde bulunun. benim için bu iki hafta o kadar önemli kibenim durumumda olanlar, başaranlar yazsın lütfen. kendimi çok çaresiz hissediyorum
Canım burda forumda da var karatay diyeti iyi sonuçlar veriyor. Karatay + spor ile eşim (ki haşimato hastası kilo vermesi çok zor bu yüzden) 1 ayda8 kilo vermişti.arkadaşlar merhaba, 23 nisanda nişanım var. boyum 1.55, kilom 80. sözlümün ailesi kilomu çok dert ediyor doğal olarak, ki kendi ailem de. insani sevgileri olsa da çirkin olduğumu düşünüyorlar ve bunu bana çok fazla yansıtıyorlar. haklılar.. fakat özgüvenim yerle bir oldukça ben daha da yemeğe saldırıyorum sanki. bugün kafaya koydum gerekirse hiç yemek yemeyeceğim ama şöyle en azından 5-10 kilo verebilir miyim? biraz incelebilir miyim en azından? görüntüm değişir mi? lütfen yardımcı olun, önerilerde bulunun. benim için bu iki hafta o kadar önemli kibenim durumumda olanlar, başaranlar yazsın lütfen. kendimi çok çaresiz hissediyorum
arkadaşlar merhaba, 23 nisanda nişanım var. boyum 1.55, kilom 80. sözlümün ailesi kilomu çok dert ediyor doğal olarak, ki kendi ailem de. insani sevgileri olsa da çirkin olduğumu düşünüyorlar ve bunu bana çok fazla yansıtıyorlar. haklılar.. fakat özgüvenim yerle bir oldukça ben daha da yemeğe saldırıyorum sanki. bugün kafaya koydum gerekirse hiç yemek yemeyeceğim ama şöyle en azından 5-10 kilo verebilir miyim? biraz incelebilir miyim en azından? görüntüm değişir mi? lütfen yardımcı olun, önerilerde bulunun. benim için bu iki hafta o kadar önemli kibenim durumumda olanlar, başaranlar yazsın lütfen. kendimi çok çaresiz hissediyorum
incelirsin tabi canım 2 haftada belli oluyor incelmen zaten hiç takma kafanaelalemin kızları/gelinleri incecikmiş, ne güzelmiş. hiç utanmıyor muymuşum. onlar bile utanıyormuş benden. sözlüm çok takmıyor aslında ama o da ailesinden etkileniyo ister istemez. çünkü söyleyip duruyorlar eminim. ki diyorum ya kendi ailem de aşağılıyor zaten, elin aşağılaması normal. benim merak ettiğim ben iki haftada biraz olsun gözle görülür şekilde incelemez miyim
Tebrik ediyorum. Nasıl başardın?
Bravo sana arkadaşım, tebrik ediyorum seni bak isteyince nasıl güzel oluyormuş