Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanım var elbiseye karar veremiyorum

kırmızıııı bence çok asil duruyor canım modeli de çok şık ben olsam bunu giyerdim kesin:)

Güncelleme canm noldu nişanın oldumu merak ettim??

canım nişanım çok güzel oldu..

içime sindi..

iyiki yemek olmamış dedim, kokteyl oldu börek, kroket vs ama onlar bile kaldı tabaklarda

dans için koreografi hazırlamıştık ders aldık nişanlımla, herkes bayıldı ve nişandan sonra en çok akıllarda kalan kısım o oldu.. herkese tavsiye ederim..

ben masaları gezip el öpme faslından sonra beyaz converse giydim sonrası vur patlasın çal oynasın :))

geceye damgasını dansımız ve benim converselerim vurdu yani :)))

hepsi de çok güzel ama sıralama yaparsak,
kırmızı>altın rengi>mavi

özellikle kırmızıya bayıldım ya,hemen alıyorum resmini izin varsa:),bakarsın lazım olur=)

ohooo ben çok geç kalmışım yav:) çok orjinal dans kısmı,bayıldm.allah tamamına erdirsin inşallah canım.

merhaba,

bence de altın rengi olanı şarabi renginde olsa sanki daha hoş olur. üstünde ki işlemeler çok hoş, biraz daha rengi koyu olsa sanki o işlemeler daha göze görünür. bu benim kendi fikrim tabii ki:)

iyi günler...

Talım gelinliklere bakmaya başladın mı ? Eğer straplez giyeceksen bu fotolarda tek kol olanlardan birini seç bence eğer taşlı ve çok hareketli gelinlikleri beğeniyorsan nişanda az taşlı,daha sade olan maviyi seç bence... :):) rengine sen karar verirsin tabi
şimdiden mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…