- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım altın rengi olanı mor yaptırırsan yada fuşya süper olur ben yaz yaklaştığı için fuşya da düşün derim.altın rengi mor nasıl olur sence ya da şarabi ??? altın rengi gibi olan gitmez sanki??
kafayı yicem resmen dert oldu 3 hafta var modele karar veremedim(
kadıköye bi bakıcam işte haftaya.. son güne bırakınca böyle oluyor.. mavi kapatmaz mı ya ben baya esmerim saçlarımda siyah :)
kadıköye bi bakıcam işte haftaya.. son güne bırakınca böyle oluyor.. mavi kapatmaz mı ya ben baya esmerim saçlarımda siyah :)
Kadıköyde kesinlikle Filiz ve Ayşe's moda evlerine bak ikiside boğanın aşağı tarafında eski salı pazara sokağında yani![]()
cnm sağol dediğin yerlere kesinlikle bakıcam.
başka var mı önerebileceğin yerler.. bana beşiktaş, ıhlamura bakın dediler ..
sence kadıköy mü beşiktaş mı??
hayatım daha geçen pazar beşiktaş ılhamurdaydım bence kesinlikle kadıköye bak çok daha fazla alternatif var beşiktaşa gittiğine pişman olursun 1 günün boşuna ölür benden söylemesi bu arada bende nişanlığımı dün akşam aldım heyyooodarısı başına seninde (kıyafet konusunda)
![]()
cnm sağol dediğin yerlere kesinlikle bakıcam.
başka var mı önerebileceğin yerler.. bana beşiktaş, ıhlamura bakın dediler ..
sence kadıköy mü beşiktaş mı??
ayy buda cok zarif gercekten, gule gule giy canim allah tamamini erdirsin![]()
evet buda güzelmiş canımm hayırlı olsun ::)
sağol cnm.. o kadar düşün düşün bir anda karar ver enteresan oldu ama kurtuldum artık iyice dert etmiştim kendime :)