Önemli Olan senin Beğenmen Canım Sonuç olarak Bulmuşsun Bence Çokta Güzel Bi Rengi Var
ben de rengine vuruldum zaten.. bari üstünde incik boncuk yok rengi birazcık iddialı olsun istedim..
umarım herşey hayırlısıyla çok güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli Olan senin Beğenmen Canım Sonuç olarak Bulmuşsun Bence Çokta Güzel Bi Rengi Var
ben de rengine vuruldum zaten.. bari üstünde incik boncuk yok rengi birazcık iddialı olsun istedim..
umarım herşey hayırlısıyla çok güzel olur
bende yeşil ile mavi arasında kaldım ama bir türlü karar veremedim
Güncelleme canm noldu nişanın oldumu merak ettim??
canım nişanım çok güzel oldu..
içime sindi..
iyiki yemek olmamış dedim, kokteyl oldu börek, kroket vs ama onlar bile kaldı tabaklarda
dans için koreografi hazırlamıştık ders aldık nişanlımla, herkes bayıldı ve nişandan sonra en çok akıllarda kalan kısım o oldu.. herkese tavsiye ederim..
ben masaları gezip el öpme faslından sonra beyaz converse giydim sonrası vur patlasın çal oynasın :))
geceye damgasını dansımız ve benim converselerim vurdu yani :)))
ohooo ben çok geç kalmışım yav:) çok orjinal dans kısmı,bayıldm.allah tamamına erdirsin inşallah canım.
seçenekleri 3 e indirdim
laciverti kısa yaptırmıcam uzun olacak.. renk şarabi ya da mor olacak
kızlar yardım bekliyorum
Eki Görüntüle 192139 Eki Görüntüle 192142 Eki Görüntüle 192138 Eki Görüntüle 192140 Eki Görüntüle 192143