Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanım var elbiseye karar veremiyorum

altın rengi mor nasıl olur sence ya da şarabi ??? altın rengi gibi olan gitmez sanki??

kafayı yicem resmen dert oldu 3 hafta var modele karar veremedim (
canım altın rengi olanı mor yaptırırsan yada fuşya süper olur ben yaz yaklaştığı için fuşya da düşün derim.

kadıköye bi bakıcam işte haftaya.. son güne bırakınca böyle oluyor.. mavi kapatmaz mı ya ben baya esmerim saçlarımda siyah :)

canım benim tabiki karar senin ben sadece fikir verdim ama esmerlere mavi çok yakışıyoo bak bende kadıköydeyim kadıköyde gezdiğinde bambaşka bi renk ve model beğenip onu alacaksın tecrübeyle sabittir ben öylemi yaptım yok hayır çünkü ben en başından beri özel dikim düşündüğüm için renk ve model konusunda karar vermiştim bende nişanlığımı yarın teslim alıyorumm bitti dikimi
inşallah seninde gönlüne göre bi model olur

kadıköye bi bakıcam işte haftaya.. son güne bırakınca böyle oluyor.. mavi kapatmaz mı ya ben baya esmerim saçlarımda siyah :)

Kadıköyde kesinlikle Filiz ve Ayşe's moda evlerine bak ikiside boğanın aşağı tarafında eski salı pazara sokağında yani

mavi ve kırmızı modelden birin tercih etmelisin.. ikiside çok zarif ve şık..

gelinlğin straplez olacaksa mavi modeli tercih etmeni öneririm.. çok beğendim :)))

kırmızının modeli çok sade ve şık ama farklı bi renk tercih edebilirsin pudra pembesi gibi...

Kadıköyde kesinlikle Filiz ve Ayşe's moda evlerine bak ikiside boğanın aşağı tarafında eski salı pazara sokağında yani

cnm sağol dediğin yerlere kesinlikle bakıcam.

başka var mı önerebileceğin yerler.. bana beşiktaş, ıhlamura bakın dediler ..

sence kadıköy mü beşiktaş mı??

hayatım daha geçen pazar beşiktaş ılhamurdaydım bence kesinlikle kadıköye bak çok daha fazla alternatif var beşiktaşa gittiğine pişman olursun 1 günün boşuna ölür benden söylemesi bu arada bende nişanlığımı dün akşam aldım heyyooo darısı başına seninde (kıyafet konusunda)

darısı başıma o zaman :)) önereceğin butik mağaza vs var mı??

ya bence lacivert olan baya havali, ben onu cok begendim. bu arada hayirli olsun

Beşiktaştada sinan paşa pasajına bak tatlım ordada guzel modeller war,bence kesnlıkle kadıköy.resmını beklyorum nışanlğnın,aldğnda eklersn

Son düzenleme:
kızlarr aldım nişanlığımı daha doğrusu nişanda giyeceğim abiyeyi ..

ipekyoldan aldım .. 3 şeçenekten herhangi biri değil.. katalogda kırmızı gözükmüştü bende hiç bakmadım.. sonra gelince bir baktım elbise nar çiçeği, sonra bir giydim üstüme tam oturdu.. üzümün çöpü armutun sapı derken elbisesiz kalacağıma alayım dedim..

ipekyol lookbook da sırt resmi var önden resmi yok.. bulursam eklerim..

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar..

önden resim yok.. umarım beğenirsiniz.. gerçi ben katalogda görünce sevmemiştim üstüme giyince sevdim.. resimde çok kırmızı çıkmış, nar çiçeği daha çok rengi çok bariz bir kırmızı değil..

ayy buda cok zarif gercekten, gule gule giy canim allah tamamini erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…