• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanım var elbiseye karar veremiyorum

gmzvrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
102
0
46
Sakarya
seçenekleri 3 e indirdim

laciverti kısa yaptırmıcam uzun olacak.. renk şarabi ya da mor olacak

kızlar yardım bekliyorum :43:

$1.jpg $22.jpg $6346.jpg $nişanlık1-tözge.jpg $nişanlık2.jpg

şarabi olur mu acaba ona ??? esmer olduğum için o renk bayar gibi geldi

tasarımcı gözüyle söylüyorum esmerseniz kırmızı tonlarını tercih etmeyin derim ben. ayrıca vucut ölçüleriniz müsaitse yani ince yapılıysanız altın rengi olan gayet güzel olur.

tasarımcı gözüyle söylüyorum esmerseniz kırmızı tonlarını tercih etmeyin derim ben. ayrıca vucut ölçüleriniz müsaitse yani ince yapılıysanız altın rengi olan gayet güzel olur.

altın rengi mor nasıl olur sence ya da şarabi ??? altın rengi gibi olan gitmez sanki??

kafayı yicem resmen dert oldu 3 hafta var modele karar veremedim :((

Ben mavi olana bayıldım, çok asil duruyor. Kırmızıda hoş hani:34:

bence de mavi çok asil duruyor.
belki kısa değil de uzun olsa daha iyi olabilirmiş ama kısayken bile diğerlerinden iyi bence.

Kırmızının modelinde ama farklı bi renk güzel olur mesela mor yada pudra rengi bu senenin moda rengi birde zayıfsanız eğer çok güzel olur o model :34: dikim yetişmeyebilir canm hazır alıcaksın mecbur çünkü 3 haftada zannetmiorum yetişmez

lacivert uzun olursa omuzundaki parçayla birlikte çok hoş görünmeyebilir diye düşünüyorum.ama yeşil harika :66:

altın sarısı olan çok guzell onun pudra rengını all :31::31::31: tam yapışsın bedenıne zayıfsan ama kiloluyum dersen başka bır tip kıyafet seç

zayıfım modeller sanmıyorım kötü dursun ama işte dikime güvenemedim

sanırım gidip alıcam oyy oyy ne zor iş bunlar

aklı olan konsoloslukta evlensin :D

kadıköye bi bakıcam işte haftaya.. son güne bırakınca böyle oluyor.. mavi kapatmaz mı ya ben baya esmerim saçlarımda siyah :)

Back