S simayb Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2012 43 3 36 İstanbul 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simayb #1 konuyu doğru yere açıyorumdur umarım.10 kasımda nişanım var ve güzel bir fotoğrafçı arıyorum.Birkaç fotoğraf ve bir de albüm olabilir uzakta oturan akrabalara vermek için anadolu yakasındayım yardımınizi bekliyorum
konuyu doğru yere açıyorumdur umarım.10 kasımda nişanım var ve güzel bir fotoğrafçı arıyorum.Birkaç fotoğraf ve bir de albüm olabilir uzakta oturan akrabalara vermek için anadolu yakasındayım yardımınizi bekliyorum
eflatunn1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2012 142 0 26 Adana 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simayb #2 istanbuldasın ve fotocu arıyorsun garipp
S simayb Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2012 43 3 36 İstanbul 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simayb #3 eflatunn1 .!.: istanbuldasın ve fotocu arıyorsun garipp Genişletmek için tıkla... cnm fotoğrafçı her sokak arasında var ama ablamın nişan fotoğraflarını kimseye gösteremiyor mesela okadr kötüydü bende öyle olmasını istemiyorum
eflatunn1 .!.: istanbuldasın ve fotocu arıyorsun garipp Genişletmek için tıkla... cnm fotoğrafçı her sokak arasında var ama ablamın nişan fotoğraflarını kimseye gösteremiyor mesela okadr kötüydü bende öyle olmasını istemiyorum
mavi2 Guru Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 514 66 318 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simayb #4 nerde oturuyosun canm ?