- 28 Kasım 2023
- 53
- 14
- 20
-
- Konu Sahibi acelyaburcu
şuan sancılarım var büyük tuvalet ihtiyacım çok fazla bakalım hayırlısıNişan geldiyse bebisin eli kulagındadır
ben hiç idrar tutamıyorum bugünde bir gariplik hissetim suyummu idrar mı çözemedim ama şuan makat ve vajinamda acayip ağrı var yatınca bile sancıları daha çok hissediyorumBenim nişanım geldikten tam bir hafta sonra suyum gelmişti.
Kalk git kız hastaneye.Orada bekle.şuan sancılarım var büyük tuvalet ihtiyacım çok fazla bakalım hayırlısı
dün gitmiştim doktor sancın çok olunca gel dedi burda çekersin ama istersen yatış vereyim dediKalk git kız hastaneye.Orada bekle.
açılmam yok doktor burda çok çekersin evde bekle ama istersen yatış vereyim dedi şuan evde hurma falan açılmasını bekliyorumEvde misiniz? Hastaneye gidin lutfen.
Ben de sancisiz sadece nisan geldigi icin gitmistim hastaneye. O sekilde dogum yaptim
tek korkum o yaBebeğin susuz kalması iyi değil.Normal doğum olacaksa çok zorlanırsın.
bende hiç açılma yok dün nst de de sancım çıktı 1 parmak açılmam var doktor evde sancıların çoğalınca gel dediGidin hastaneye lutfen. Niye hastanede cekesiniz. 8 cm e kadar hic sancim olmadi. Sonra serum taktilar. Sanci vermis olabilirler bilmiyorum. Oyle dogum yapmistim
Sen bilirsin ama ya sancin gelmezse, kontrole git madem bugun debende hiç açılma yok dün nst de de sancım çıktı 1 parmak açılmam var doktor evde sancıların çoğalınca gel dedi
açılmam yok doktor burda çok çekersin evde bekle ama istersen yatış vereyim dedi şuan evde hurma falan açılmasını bekliyorum
Planlı serzeryanı beklerken sabah beşte lavaboya yetişemedim heralde idrar kaçırdım dedim sonra sürekli lavabo ihtiyacı hissettim suyummu acaba die süpheye düştüm ama sıfır sancı çok iyiydim yinede dayanamayıp acile gittim iyiki gitmişim suyum bitmiş.. şütfen ihmal etmeyin sancı olmayabilirbende hiç açılma yok dün nst de de sancım çıktı 1 parmak açılmam var doktor evde sancıların çoğalınca gel dedi
Canım o tuvalet hissi çocuğun doğum kanalına girdiğinin kanıtı yani bebek doğmak üzere hemen koş hastaneyebende hiç açılma yok dün nst de de sancım çıktı 1 parmak açılmam var doktor evde sancıların çoğalınca gel dedi
yok sancı hissediyorum şuan ama çok şiddetli değil şiddetlensin direk gidicem hastane yürüyerek 5 dkSen bilirsin ama ya sancin gelmezse, kontrole git madem bugun de
ayyy inşallah çok heycanlıyım bakalım bekliyorum ağrım şiddetlensin hemen gitcem hastane hemen dibimde zaten ondan kafam rahatSancın başlamış benim de öyle oldu vajinamda şiddetli baskı hissettim aynı anda nişanım geldi. Ama sancı olduğunu anlamamıştım. Nst ye bağlayınca şiddetli sancı olduğunu anladık. Doktor bana da eşiğin yüksek demişti bir an önce git hastaneye bugün yarın gelir beybi :)
hastanede çok yatmak istemiyorum gidince direk doğuma alsınlar istiyorum hastanede çok yatınca psikolojim bozuluyorCanım o tuvalet hissi çocuğun doğum kanalına girdiğinin kanıtı yani bebek doğmak üzere hemen koş hastaneye