Nişanım geldi iki gün oldu acil bakar mısınız

Fevziye Koc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
28
7
1
23
Kontrole gittim eve geldiğimde karnımda bi ağrı vardı nst de herşey normal çıktı, eve geldikten sonra kahverengi akıntım oldu üzerinden yarım saat geçti nişan geldi iki gündür de hafif hafif adet sancım oluyor benim sancılarım direkt karnımdan giriyor. Nişan geldikten sonra normalde vajinal mantar için fitil kullandım. Çünkü geçmiyo doktor kullanmamı söyledi doğuma sıkıntı olmasın diye iki gündür de akıntı çok yoğun kaşıntı yanma yok pütürlü beyaz akıntı geliyor. Doğumum yakın mı bunları yaşayan var mı aranızda

Bugün kontrole gitseydin keşke... Ben nişan geldikten sonra doğurdum nerden baksan 12 saat sonra

Nişan gelmesi ne demek? Başlığı nişanlım geldi diye okudum başta

Bugün kontrole gitseydin keşke... Ben nişan geldikten sonra doğurdum nerden baksan 12 saat sonra
Özel ebem var onunla görüşüyorum sürekli normal beklemede kal herşey güzel çocuk hareketli suyun da azalma fazla yok pazara kadar bekleyelim ama pazar gününe kadar bebekte azalma veya su gelmesi olursa hemen ara dedi bebeğimin hareketleri normal hatta bazen de çok sert vuruyo yoğun hareketleri de oluyor 1.5 cm açılmam var. Kafam çok karışık

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla gelir inşallah

Bekle o zaman canım Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

mantarı yasamadım ama nişan geldikten tam bir hafta sonra doğurdum. benim de 3-4 gün devam etti kanama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…