• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanım dışarıda.dans müziği için önerileriniz var mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende rafet el domandan ömrümün sahibini beğendim sonuçta evliliğe bir adım değilmi nişanda bu parça güsel bende nişanımın dans müziği olarak bunu seçeceğim

nişanımda niran ünsal-aklım hep sende ve kayahan-seninle herşeye varım ben çaldırdık.
eğer nişanlım 2 tane yeter demeseydi soner arıcadan seni seviyorum çalacaktı ama yeter dedi.
ve tabi yetmedi.tekrar baştan niran ünsal çaldırmak zorunda kaldık.takıdan soraki arada hemen ekledik başka bi dans müziği öle dans ettik.yoksa yine aynı şarkı çalacaktı.kaydirigubbakcemile3
bu arada müzik olayını biz kndmz yaptık laptoptan.nişanlımın kuzeni radyocu.o hoparlörleri falan ayarladı.
orkestradan çok daha güzel oldu bence.
tüm şarkılar oyunhavalarını zevkime göre seçtim.güzeldi.:kedi:

geçen hafta nişanım restaurantta oldu. giriş dans parçamı george michael careless whisper seçtim tek kelime ile harika herkes mest oldu hiç bitsin istememiştim , mutlaka bi dinle yüksek ses hak vericeksin bana. pasta keserken kayahan seninle herşeye varım. takı töreninde slayt hazırlamıştım fon müziğide une belle histoire dı. insanlar hem slaytı izledi hem müzik değişik ve çok güzel oldu.

bayramdan sonra nişanım var ilk dans parçası olarak rafet el roman ömrümün sahibisini düşünüyorum sözler süper nişanada çok uyuyo pasta keserkende kayahan seninle herşeye varım ben olabilir

ömrümün sahibi dans için biraz hızlı bence canım..hadi sen ayak uydurursun da nişanlının bu hıza ayak uydurması sorun olabilir.. daha slow bi dans müziği düşünebilirsin.

Yabancı düşünürsen ;

Eydie Gorma- Historia de un amor

Marc Anthony - my baby (tavsiye ederm)

bryan adams - every thing i do

goran kara - stay with me

ve liste uzar gider...

Back