- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
tutulan yere bıakmak istemiyorum müzik işini cengiz kurtoğlundan nikah masasını çalmasınlar aniden delikafadulden.Şöyle hoş slow şarkı önerileriniz varsa fikirlerinizi almak benim için harika olur arkadaşlar.Benim aklımda Yaşar'ın 'gel benimle' isimli şarkısı var.sizce nasıl?
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyy inannn hem gülüom hem sinirleniommmdelikafadulden
benimde 1 ay önce nişanım oldu.ilk dans parçamızı nişanlımla ayarlamşıtık.nalan dan söz verdik parçası(sözlerine bi bak derim inanılmaz anlamlı gelmişti bize)nişanımıza cuk die oturdu.neyseee ilk parça nalandan dansımızı ettik güzelce opuyorumnanaktan
sonra ben adamın eline kendimin ayarladığı 4 parça vermiştim.
şarkı bitti adam ne çalsa beğenirsin nikahhhh masasına oturdun işteeee delikafadulden
allahım önce algılayamadık nişanlımla baktık kaldık birbirimizeeeedelikafadulden
sonraa nişanlım dedi ben bu adamı öldürmeden şu şarkıyı değiştirelim:gitme:
ben sürekli kuzrnlerimi uyardım gittiler sölediler ama yinede kısa bi süre çaldıı biz sinirden nasıl gülüozz.hep kameraya yansımış o onlar.surat ifadelerim falannn:roflol:
neyse sonra adam baktı benden dumanlar çıkıobenneyaptımki benim istediğin ikinci şarkıya geçtiniran ünsal aklım sende :asigim:
senden nikah masasını duyunca anılarım canlandı birden:roflol:
şimdiden mutluluklara.s.
aman Allah'ım bende adamlara cd vericem inşallah böyle bir şey yapmazlar sen anlatınca korktum valla..
canım cdni ver istemediğin müzik tarzı konusundada gerekli tehditleri yapklava: öyle karşısında herşeye olur gibi durma valla hani hain kuaförler var ya ucundan 1 parmak kesermisin diye gidiyoruzda belimizdeki saçı omzumuza çıkarıyolar işte onlar gibiler:dilcikar:
canm ben nişanımda dans müziği olarak yabancı bi şarkı avr ama harika Diana Ross y Lionel Richie - My Endless Love buununla basladık ardından Lionel Richie - Truly bu iki arkı caldı ama harika iki parca dinle sevgikline dinlet bana yorumunu fikrini sööle şarkı ahkkında herkes bayıldı bizim müziğe
kız ben cdsini verdim de noldu.adam yaklaşık 2 dakka dediğini yaptı.ama videomu izlemeniz lazım.suratım şekilden şekile girmiş.adam demiştir ne cadı kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?