nişanım 24.05.2010

canım elbısenın rengı sana Çok yakıŞmıŞ allah tamamına erdırsın..gÜzel gÜnler yaŞa ınŞallah..

canım çok güzel olmuşsun...çok da yakışmışsınız...mutluluklar dilerim...

ama keşke nişanlında elbisenin renginden gömlek giyip kravat taksaydı....biraz uyumsuz olmuş sankibilmiyorumkismile
sadece benim fikrim umarım kırılmazsın...

tekrar mutluluklar...

Tatlım çok güzel olmuşsunuz benim nişan kıyafetim de bu renkti çok güzel bi renk sanada yakışmış....

ama keşke nişanlınıda kendine uydursaydın mesela beyaz gömlek elbisenin renginden bi kravat biz öyle yapmıştık... Küçük bi detay tabii fazla önemli değil önemli olan mutlu olmak Allah tamamına erdirsin canım....

çok sağolun kızlar yorumlarınız için ilk provada gydiğimde içime çok sinmemişti elbise ama saç makkaj hepsi birleşince güzel bişi çıktı ortaya:)

canım çok güzel olmuşsun...çok da yakışmışsınız...mutluluklar dilerim...

ama keşke nişanlında elbisenin renginden gömlek giyip kravat taksaydı....biraz uyumsuz olmuş sankibilmiyorumkismile
sadece benim fikrim umarım kırılmazsın...

tekrar mutluluklar...

yok cnm kırılmadım tabiki fikirlerini söyliceksin. aslında aynı renk gömlek ve kravat olucaktı fakat nişanlım daha sonra vaz geçti bnde ısrar etmedim :) nasıl rahat ediosa öle gysin önemli olan kıyafetin birolması değil gönüllerin bir olması dimi:)

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin :)) bide ilginç olan benimde nişanım var bu hafta ve kıyafetimiz aynı bende bu modeli çok beğendim ve aynısı :))) valla çok şaşırdımm inşallah benimde güzel geçer

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin :)) bide ilginç olan benimde nişanım var bu hafta ve kıyafetimiz aynı bende bu modeli çok beğendim ve aynısı :))) valla çok şaşırdımm inşallah benimde güzel geçer

sağol cnm teşekkür ederim. evet ilginç gerçekten sanada çok yakışıcağından eminim inşallah çok çok güzel geçer allah tamamına erdirirzemuszemus

amin inşallah :) nişandan sonra bende resim eklemek isterim yakışıp yakışmadığına karar verrisiniz :))) valla çok heyecanlıyım ya napıçam biilmiyorum pasiflora mı alsam mı ????

amin inşallah :) nişandan sonra bende resim eklemek isterim yakışıp yakışmadığına karar verrisiniz :))) valla çok heyecanlıyım ya napıçam biilmiyorum pasiflora mı alsam mı ????

:)) aynı heycan bendede vardı çok iyi anlıorum seni. bütün heycanım o ilk dansı yaptıktan sonra uçtu gitti:):kedi:

mutluluklat canım çok güzel olmuşsun:) 24/05/2009da da ben sözlenmiştim:) tarihi görünce duygulandım bak şimdi:))) Allah mutluluğunuzu daim etsin düğün resimlerini de görürüz inş:)))

Back