Nişanıda Atlattık " Buyrun Resimlerime "

elbiseyi çoook güzel taşımışsınız müthiş bir seçim.. Mutluluklar dilerim bir ömür boyu.. Fiziğinize bayıldım merak ediyorum boyunuz ve kilonuz kaç acaba :$ :)

maaşallah! cok güzelsiniz Allah mutlu etsin

Canım benim sen böyle hep beni beğeniyorsun ya çok seviniyorum allah en güzllerini kalbine göre versin inşallah

ama siz çok güzelsiniz ki ! mutluluklar

çok güzel olmuşsunuz :) Allah tamamına erdirsin

Mutluluklar dilerim

çokkkkkkkkk tatlı :)))))

çok güzel, mutluluklar :) bu arada kıyafet çok yakışmış, güzel durmuş :)

elbiseyi çoook güzel taşımışsınız müthiş bir seçim.. Mutluluklar dilerim bir ömür boyu.. Fiziğinize bayıldım merak ediyorum boyunuz ve kilonuz kaç acaba :$ :)

maaşallah! cok güzelsiniz Allah mutlu etsin

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bunlar çok güzel tatlı telaşlar hepinizin rabbim kalbine göre versin

Acaba kimsinki bana özelden mesaj atarmısın çok merak ettim önceden dertleştiğimize göre mutluluklarımızıda paylaşabiliriz

Ayrıca beğenmene çoookk sevindim

Canım sanırım seninde nişanın yaklaşmış burdan öyle gözüküyor inşallah hersey gönlünce güzel geçer şimdiden mutluluklar diliyorum

Çok hoşsunuz.

Elbiseniz, üzerinizde duruşu, makyajınız herşeyiniz çok güzel, en güzeli gülüşünüz.
:123:
Allah daimi etsin gülüşünüzü, mutlulugunuzu.

gercekten harika görünüyorsunuzz rabbim sizi nazarlardan korusun

bu arada klasik araba kiraladınız sanırım istanbulda iseniz öğrenebilirmiyim nerden kiraladığınız ?

Allah tamamına erdirsin çok hoş görünüyorsunuz elbise de çok yakışmış bu arada

gercekten harika görünüyorsunuzz rabbim sizi nazarlardan korusun

bu arada klasik araba kiraladınız sanırım istanbulda iseniz öğrenebilirmiyim nerden kiraladığınız ?

Canım o bizim değildi orda gördük resim çekildik :)

çok ama çok tatlı olmussn canımmmm

ay çok şirinsiniz
maşallah

Allah tamamına erdirsin çok hoş görünüyorsunuz elbise de çok yakışmış bu arada

masallh ömür boyu mutluluklar dılerım

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum en güzelleri sizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…