• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanı olan arkadaşlar, siz ne yaptınız? Çok kararsızım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Nişanını evde yapan arkadaşlar o gün erkek tarafı geldiğinde, misafirlerin ayakkabılarını çıkarttırdınız mı, yoksa kapıya ıslak bez koyarak eve ayakkabıyla mı aldınız? Tanıdığım bazı kişiler kalabalık olunduğu için ayakkabıyla alıyor, bazı kişiler de çıkarttırıyor. Ama biz o kadar kalabalık için terlik alamayız:) Hadi kadınlar zaten yanında getiriyor da, erkekler resimlerde çoraplı çoraplı çıkacak. Annem kapıya bez koyarız, siler girerler dedi ama bu seferde erkek tarafı ''bunlar pis'' diye düşünmez mi. Çok kararsız kaldım. Tecrübenizi veya fikrinizi paylaşr mısınız.

Eşimle ben ayakkabılarımızlaydık temizdi ayakkabılarımız dışarıda giyilmemişti diğerleri çıkarttı.
Ben ayakkabıyla girilmesini istemedim eve fotolar da da sorun olmaz bence.
Terlik konusuna gelince bizde de o kadar terlik yoktu tabi komşulardan falan toplanmıştık.

kadınlar evde giymek için getirdikleri ayakkabıları giyerler erkekler de çıkarır terlikle durur bana kalırsa.

Bizim sözümüzde kadınlar zaten yanında ayakkabı getirdi yolda giydiklerini çıkardılar erkekler de terlik istemedi çıkarıp girdiler ayakkabılarını. Sadece sözlüme demiştim yanında ayakkabı getir fotoğraflarda yanımda çorapla çıkma diye o da yanında getirmişti yolda giydiği ayakkabıyı çıkarmıştı. Kuzenimin de sözü oldu bohçası filan oldu kadınlar artık yanında hep yedek temiz topuklu ayakkabı veya terlik taşıyor.

biz ayakkabıyla almadık, herkes ayakkabılarını çıkardı zaten yaz geldi sıcak ne terlik giydiler ne bişey :) gayette iyi oldu :) kış olsa terlik vermek şart ama bu durumda bence terliğe bile gerek yok, ayıp olur diye düşünmeyin, hiçte ayıp olmaz, ayakkabıyla girmek bana cok itici geliyor nedense

bizde hderkes ayakkbılaırnı çıkarıcaktı yani annem öyle demişti ama benim annem çok kararsız ben dış çekimi fotosundan geldiğimde bir baktım ki halılar kalmış herkes ayakkbılarıyla evin içinde sonuç bu şekilde oldu halı olsaydıda ayakkbımızı nişanlımla silip öyle eve giricektik

bence tüm halıları kaldırıp...ayakkabılarını silip girsinler..halının üzerinde ne kadar da ayakkabı silince ne kadar hijen olabilir ki..ben çok hassasım bu konularda..

Biz halilari kaldirdik mis gibi herkes ayakkabisiyla girdi ertesi gunde guzelce sildik yerleri serdik halilarimizi

yok canım ne ayakkabısı daha neler.. illa ayakkabıyla olmak isteyen kişi yanında ev için temiz ayakkabı getirir zaten, getirmeyenlere de sizin yapacağınız bir şey yok terlik isteyen olursa verirsiniz (yaz vaktinde zaten kimse terlik istemez) bence bu kadarcık şeyle kafanı yorma :54: yalnız dış çekim yaptıracaksanız eğer kapıda bir bir bez bulundursunlar ki siz eve geldiğinizde hemencik ayakkabılarınızı temizlesinler :51: bizimki aceleye gelmişti hazırlayamamıştık bez banyoya geçip ben yıkamıştım ayakkabıların altını :52:

canım benim de sözüm evde oldu. bayaa kalabalıktık. erkekler bahçemizde oturdu bayanlar ayakkabısını çıkarıp girdiler. sözlümle ben de ayakkabıyla gezdik. dışarı çıkarken de aynı ayakkabıyla çıktık ama çim olduğu için sorun olmadı sadece ıslak mendille silmemiz yeterli oldu.

Back