Nişanı atmalı mıyım???

Ben yeni avukatım ankaradayız.ve tanışmasaydık tekirdağa dönecektim.nişanlım burda subay.karar verdiğim inat ettiğim zaman durrmam kesinlikle.nişanlım sanırım aramızın açılmasından korktuğu için sorduğum soruları hep yanıtsız bırakıyor.bunu ona nasıl güzelce ifade edebilirim ?

Sizi anlıyorum belirsizlik kötü bir de anlatmıyorsa acaba o mu aldattı diye de düşünebilirsiniz ve ilk evliliğinin neden bittiğini çok iyi bilmelisiniz evlenmeden önce .Çünkü bilin ki o konuda zaafı var . Bence güveniyorsanız çok sorun yapmayın onun söyleyeceği birisi varsa ya da kızı biliyorsa ona danışın boşanma nedenini. " ben senin en özelin değil miyim benden özel saklayabileceğin ne olabilir ki ben sana her şeyimi anlatıyorum" deyin aranızın açılması değil de gururu kırılmış olabilir ilk defa güçsüz olduğu bir durumda kalmış olabilir yapı meselesi paylaşmak istemez .Bence nişanlılık dönemini uzatın " sen bu soruyu cevaplamadığın sürece ilişkimizi evliliğe dökemeyeceğim istediğin zamanı veriyorum stediğin hazır olduğunda anlatabilirsin sen sakladıkça eski eşinle sorununuz her ne ise ben çok daha fazlasını düşünüyorum senin için daha sakıncalı bence " deyin kendisine yaşınız küçük oldugu için o daha bir baskın karakter ama rahatsız oluyorsanız bunu öğrenmeden evliliğe dökmeyin derim.