Nişanı atmalı mıyım???

Benim dusundgum: karisi aldatmis zamaninda.
Cunku baksana eski karisinin abileri hala arar demissin.

Ama cok sacma, neden oturup burda fikir uretiyoruzki?
Bu evlilik, baska biseye benzemez.
Ayrilik sebeplerini bana tek tek anlatirmisin bilmek istiyorum artik bu gunlere gelmisken de.
Bu en dogal hakkin degilmidir??

Hemde bu sayede cogu seyide ogrenmis olursun. Mesela nasil davranmaman gerektigini.
Adam diyosa 'eve cok gec gelirdi saat 9 da evde olrdu' anlaki eve gec gelmelerden hoslanmiyor es adayin, saat 9 demek gec demek.

Eger diyosa:telefonuna sifre kordu bende guvensizlik uyrdi o an" ozmn anlaki sakin sifre koyma.

Yok eger tabi derseki : herkesin ozelidir ben sifre koymasina, email sifrelerini bana soylememesine karsi degildim hic sorun degil sadece davranislari supeliydi bana guvensizlik verirdi" o zmn sunlari cikar bu cumleden= sifreler no problem, soylemeye gerek yok, ama davranislar cok onemli.

Boyle yani, bilmem anlata bildimmi.

Benim dusundgum: karisi aldatmis zamaninda.
Cunku baksana eski karisinin abileri hala arar demissin.

Ama cok sacma, neden oturup burda fikir uretiyoruzki?
Bu evlilik, baska biseye benzemez.
Ayrilik sebeplerini bana tek tek anlatirmisin bilmek istiyorum artik bu gunlere gelmisken de.
Bu en dogal hakkin degilmidir??

Hemde bu sayede cogu seyide ogrenmis olursun. Mesela nasil davranmaman gerektigini.
Adam diyosa 'eve cok gec gelirdi saat 9 da evde olrdu' anlaki eve gec gelmelerden hoslanmiyor es adayin, saat 9 demek gec demek.

Eger diyosa:telefonuna sifre kordu bende guvensizlik uyrdi o an" ozmn anlaki sakin sifre koyma.

Yok eger tabi derseki : herkesin ozelidir ben sifre koymasina, email sifrelerini bana soylememesine karsi degildim hic sorun degil sadece davranislari supeliydi bana guvensizlik verirdi" o zmn sunlari cikar bu cumleden= sifreler no problem, soylemeye gerek yok, ama davranislar cok onemli.

Boyle yani, bilmem anlata bildimmi.

Biz akşam 6 da evde olan insanlarız zaten,telefonumda şifre var ama biliyor sana güveniyorum der herzaman.Erkek arkadaşa katıdır.Ama kız arkadaşlarımla gece 12 ye kadar bile otursam ben seni almaya gellirim der sorun çıkarmaz asla.Birbirimizin şifrelerini biliriz eposta falan zaten.Ama niye ayrıldınız diye sorgulayacağım,ayrıca ben yapı gereği kıskancımdır bana hiç konusu geçmez evde derdi ama kızıda haliyle annesiyle görüşünce onun yaşamını sorunları dile getirip konuşuyorlar.Rahatsız eden şeyleri soracağım herşey olacağına varır.Teşekkürler ..

Biz akşam 6 da evde olan insanlarız zaten,telefonumda şifre var ama biliyor sana güveniyorum der herzaman.Erkek arkadaşa katıdır.Ama kız arkadaşlarımla gece 12 ye kadar bile otursam ben seni almaya gellirim der sorun çıkarmaz asla.Birbirimizin şifrelerini biliriz eposta falan zaten.Ama niye ayrıldınız diye sorgulayacağım,ayrıca ben yapı gereği kıskancımdır bana hiç konusu geçmez evde derdi ama kızıda haliyle annesiyle görüşünce onun yaşamını sorunları dile getirip konuşuyorlar.Rahatsız eden şeyleri soracağım herşey olacağına varır.Teşekkürler ..

Hani bunlar verdigim bi kac ornekti sadece.
Hem acaba niye bosandilar diye yiyosun kendini hemde acaba onla beni kiyaslarmi diye icin icini yiyor. Eger o kadinin yaptiginin tam tersini yaparsan bazi konularda evet kiyaslar ve senin davrsnislarini karakterini yere goge sigdiramaz. Bu sana avantaj olur yani.

Demek istedgim: bu iki soruda bi oturusta halledilir. Herseyi anlatmasini istiyceksin ondan. Bosandigi karisiyla neden dolayi yurumedigini ogrendikce sende o olasi durumlardan kacicaksinki mutlu bi yuvan olsun.
Bu kadr basit.

merhaba arkadaşlar,burda yeniyim bir sorunum var.Ben 26 yaşındayım nişanlım 37 yaşında.İkimizde meslek sahibi sıradan insanlarız.Bundan 1 yıl önce tanıştık.Aynı apartmanda oturuyoruz.Ve herşey çok hızlı gelişti iki ay içinde sevgili olup şubat ayında nişanlanmıştık.Nişanlım çok romantik çok anlayışlı bir adamdır.Gerçekten çokta seviyorum.Fakat aklımı kurcalayan konular var.Bundan 4 yıl önce boşanmış,12 yıl evli kalmış daha önce.Boşandıktan 3 ay sonra eski eşi hemen evlenmiş.Aralarında evet hiçbir bağ yok fakat aklımı kurculayan çok şey var.Sanki hiç benimle heyecan duymayacak,beni kıyaslayacak gibi hissediyorum.Ve boşandıktan sonra baya çapkın bir adammış.Ama şimdi izinsiz dışarı çıkmaz haftada bir erkek arkadaşıyla ancak orduevine gider.Boşanmaya kesinlikle sıcak bakmayan birisi fakat niye boşandı bilmiyorum bu konuları deşme ben senle yeniden doğdum diyor.Eski konuların açılmasını istemiyor.Kızı var çok iyi anlaşıyoruz o da annesiyle görüşmek istemiyor hiç.Kayınvalidem boşansınlar istemezdim ama kendi kararları birdaha evlenmeyi düşünmüyordu dedi ailesi çokta iyi.Ama bende hep acaba kıyaslanır mıyım,acaba benimle aynı hisleri taşımayacak mı diyorum?Ve niye boşandıklarını merak ediyorum.Aynı apartmanda oturdugumuz için çok sık görüşüyorduk ve git gide nişanlım umursamaz biri gibi oldu.Kasımda düğün yapmayı düşünüyoruz.Ama aklımda soru işaretleri var.Yanlış mı düşünüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum :'(
nisanlinin bosanma nedenini bilmiyor musun?

kıyaslama konusuna katılmıyorum asla
cocuk kımle yasayacak evlendınız zaman?

Bence eski eşi hakkında ileri geri konuşmamasi, kotulememesi de olgunluk gösteren bir davranış. Aslında olmasi gereken ama çoğu kisinin başaramadigi bir sey. Hiçbir gecimsizlik boşanma olayları tek tarafın hatasından kaynaklanmiyor bence.eski evliligin cok ince detaylarina girmeden ihanet faktörü varmı onu ogrenmeye çalışın.

Bence size huzur veren bir mekana götür onu. Ve de ki seninle konusmak istedigim seyler var icimde huzursuzluklar var. Ozellikle buraya getirdim seni ki bu mekan yine bize huzur versin ve içimdeki kotu dusunceler ucup gitsin biz rahatca huzurla askimizi yaşayalım de. Soracagim seyler sana sacma gelebilir kizabilirsin de sordugum icin ama ben bunlari bilmezsem sana olan askimi duzgunce yasayamiyorum bugun bunlari burda konusalim ve bir daha asla acmamak uzere kapatalim de. Sonra da butun samimiyetinle kaygilarini paylas merak ettiklerni sor ama asla onu yargilama. Seni tatmin edene kadar sor. Insallah istedigin gibi cevaplar. O saatten sonra da gercekten konuyu kapat ve asla acma o mekandan aşkla çık....

bence senın tutumun sorunlu,ınsanlar boşandığın için suçlumu olur,yada diyelimki kadın geldi çok geçimsizdi boşadım dese,bırakcanmı,belki o zaman öleydı şimdi değil,ama anladığım adam aldatılmış,sakın kurcalama,bilme,emın ol daha huzurlı olcan,ıkı ınsnaın arasındakıleri dışardan bir gözle yargılayamazsın,yanı adam ıyı olsa kadın aldatmazdı,yada kadın ıyı olsa adam aldatmazdı,yada boşanmazlardı,çok saçma bu düşünceler,eğer aldatılmışsa off çok fena yarasına basarsın,erkek bunun bilinmesını ıstemez,yakınımda var biliyorum,hem bılsen ne olcak,ya çok meraklı ınsnalarız,sonra geçmişimizi öğrenmeye çalışan erkelerı asarız,vayy senden önceydı dıye

merhaba arkadaşlar,burda yeniyim bir sorunum var.Ben 26 yaşındayım nişanlım 37 yaşında.İkimizde meslek sahibi sıradan insanlarız.Bundan 1 yıl önce tanıştık.Aynı apartmanda oturuyoruz.Ve herşey çok hızlı gelişti iki ay içinde sevgili olup şubat ayında nişanlanmıştık.Nişanlım çok romantik çok anlayışlı bir adamdır.Gerçekten çokta seviyorum.Fakat aklımı kurcalayan konular var.Bundan 4 yıl önce boşanmış,12 yıl evli kalmış daha önce.Boşandıktan 3 ay sonra eski eşi hemen evlenmiş.Aralarında evet hiçbir bağ yok fakat aklımı kurculayan çok şey var.Sanki hiç benimle heyecan duymayacak,beni kıyaslayacak gibi hissediyorum.Ve boşandıktan sonra baya çapkın bir adammış.Ama şimdi izinsiz dışarı çıkmaz haftada bir erkek arkadaşıyla ancak orduevine gider.Boşanmaya kesinlikle sıcak bakmayan birisi fakat niye boşandı bilmiyorum bu konuları deşme ben senle yeniden doğdum diyor.Eski konuların açılmasını istemiyor.Kızı var çok iyi anlaşıyoruz o da annesiyle görüşmek istemiyor hiç.Kayınvalidem boşansınlar istemezdim ama kendi kararları birdaha evlenmeyi düşünmüyordu dedi ailesi çokta iyi.Ama bende hep acaba kıyaslanır mıyım,acaba benimle aynı hisleri taşımayacak mı diyorum?Ve niye boşandıklarını merak ediyorum.Aynı apartmanda oturdugumuz için çok sık görüşüyorduk ve git gide nişanlım umursamaz biri gibi oldu.Kasımda düğün yapmayı düşünüyoruz.Ama aklımda soru işaretleri var.Yanlış mı düşünüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum :'(

kadın birini bulmuş orası kesin ama eski eşin hiç mi suçu yok? bence var

siz hiç evlenmediniz değil mi daha önce 40 yaşındaki adamla nasıl bir heyecan bekliyorsunuz ki..

Nişanlınız aldatılmış olabilir eski eşi tarafından..
Boşandıktan 3 ay sonra hemen ewlendiğine göre kadın...
Gurur yapıp bunu anlatmıyor olabilir, erkek kafası işte...
Kızı bile görüşmüyormuş kendi annesiyle baksanıza, kız çocuğu birde..
Bu işte aldatma söz konusu var bence...

Nişanlınız aldatılmış olabilir eski eşi tarafından..
Boşandıktan 3 ay sonra hemen ewlendiğine göre kadın...
Gurur yapıp bunu anlatmıyor olabilir, erkek kafası işte...
Kızı bile görüşmüyormuş kendi annesiyle baksanıza, kız çocuğu birde..
Bu işte aldatma söz konusu var bence...

belkide,haklısınız.erkekler bahsetmek istemiyır olabilirler

esın senı kıyaslamaz ama aılesı bazen ıstem dısı kıyaslamaya gıdebılır ama kapa kulağını, art nıyet arama, ortada cocukta var elbet adı gececek bellı ortamlarda..
hem ıkıncıler kıymetlı olur :KK70:

esın senı kıyaslamaz ama aılesı bazen ıstem dısı kıyaslamaya gıdebılır ama kapa kulağını, art nıyet arama, ortada cocukta var elbet adı gececek bellı ortamlarda..
hem ıkıncıler kıymetlı olur :KK70:

annesi zaten çok yaşlı bir kadın o bahsetti arada ama art niyetli olmadığını biliyorum.ben içten içe hep kıyaslamalar olur mu benle herşeyi ilk yaşıyormuş gibi olmaz mı diye düşünmüştüm

kendi kendini yiyecegine nisanlina sor bosanma sebeplerini..
gerce sormussun ama gecistirmis..nisan atma düsünceleri aklindan geciyorsa pek icine sinmiyor demek.
icine sinmiyorsa pesine düs bu islerin.. belki birseyler gün yüzüne cikar.. gönlün kalbin huzursuz ise asla evlenme

kendi kendini yiyecegine nisanlina sor bosanma sebeplerini..
gerce sormussun ama gecistirmis..nisan atma düsünceleri aklindan geciyorsa pek icine sinmiyor demek.
icine sinmiyorsa pesine düs bu islerin.. belki birseyler gün yüzüne cikar.. gönlün kalbin huzursuz ise asla evlenme

haklısın canım,zaten daha şimdiden eski ilgi bile kalmadı yüzyüze konuşucam herşeyi ona göre karar vericem.şuan içime sinmiyor.

Benim de aklıma ilk zamanlar gosterdigi ilgiyi gostermiyir demeniz takıldı. Aslında tam tersi olmamalı mi. Sonucta evleniyorsunuz yeni bir hayat duruyorsunuz heyecanlı olması size daha çok ilgi gostermesi gerekmez mıydı. İkici evliliğini yapacak olmasındanmi kkaynaklanıyor acaba.

Çünkü eskiden kalma e postası vardı hep onu kullanır.orda eski eşiyle fotoğrafları vardı.Nişanlı olduğum adamın gülüp eğlenerek çekildiği fotoğrafları görmek aklımı bulandırdı.boşanmadan birkaç ay öncesi çünkü.Ve en başta mutsuz olduklarını söylerdi ama fotoğrafları,eski şifreleri o kadının adıylaydı hep.Biz nişanlanırken bu kadar hissettrmemişti.Ama şimdi rahatsız oluyorum eski eşinin abileri bile arıyor boşanmış olsanızda kardeşiz biz diyerek haliyle bozuluyorum bunlara

12 yıllık bir evliliğin geçmişini silmek elbette çok zordur. Ailesiyle iyiyse arası bağını da kolayca koparamaz.
Size nedenini anlatmak zorunda.. Yeni bir hayat kuracaksanız açık oynamalı.
Kızı annesiyle neden goruşmuyor acaba ? Çok mu doldurdular ? Aldatıldı mı eski eşi tarafından ?

Bilemiyorum. Aranızda yaş farkı da varmış. Çocuk var. 12 yıllık bir evlilik var ve şimdi önceki kadar yakın değil diyorsunuz bana ?

Bunları netleştirmeniz gerekiyor .

Benim de aklıma ilk zamanlar gosterdigi ilgiyi gostermiyir demeniz takıldı. Aslında tam tersi olmamalı mi. Sonucta evleniyorsunuz yeni bir hayat duruyorsunuz heyecanlı olması size daha çok ilgi gostermesi gerekmez mıydı. İkici evliliğini yapacak olmasındanmi kkaynaklanıyor acaba.

Eski hali bambaşkaydı sabah uyanınca aramalar gün içinde yazmalr her gün kapıma çiçek bırakmalar beni görmek için kapıda beklemeler soğuk demeden,şimdi ise gün içinde birkç mesaj onun harici aramaz.birbirimizi sevdiğimiizi biliyoruz değişen birşey yok evleniyoruz der susar

X