Kıyaslama konusuna katılmıyorum canım. Biz kadınlar kıskanç oluruz bir de kompleksimiz varsa falan acaba onunla da böylemiydi o daha mı güzeldi vs vs ama bu yanlış Ayrıca 12 yıl evli kalmış 37 yaşında bir erkek elbet boşanma sonrası dışarı yönelebilir.
Boşanma nedeni bana direk aldatma gibi geldi yanı kadının aldatması !! boşanır boşanmaz üç ay sonra evlenmiş kadın bu tuhaf yani !! ciddi bir ilşki düşünmeden güvensizlik düşünürken sana kalp ile bağlanması (yaşın küçük olduğu için) hayata karşı yeni bir umut taşıyor yeni bir başlangıç . Son olarak ona güveniyorsan bunları düşünme zor oluyor ama düşünmemeye çalış bir süre sonra öyle olmasa da ona inanıyorsun çünkü
Nasıl umursamaz oldu mesela.
Ciddi sorun olabilecek bir bilgi vermemişsin.
Senle heyecan yaşamaz falan diye düşünme.
Sen başkasın o başka.
çevremdekilerde üç ay içinde evlendiğini öğrendiklerinde kadın aldatmıştır dediler ama bilmiyorum.Eski eşi hemşireymiş,doktorla evlenmiş hastaneden.Bilmiyorum kadının adı hiç geçmiyor asla ama düşününce kıskançlık yapıyorum sanırım
Bosandigi esini tabii ki umursamiyodur. Sen eski sevgiline asik misin hala? Ya da ikinci sevgilin olunca ilkindeki heyecani bulmadin mi? Kadin 3 ay sonra evlendigine gore sevgili bulup adami bosamis gibi duruyor. Adamdan suphelenmene gerek yok.
Bunlar icin nisan atacaktin madem yine nisanlandin
12 yıl evli kalmış kıskanman normal ama kötü düşünme ön yargılı olma " seytanın en sevdiği günah yuva yıkmaktır " sende gelecekteki yuvanı sağlam temele oturt çok rahatsız isen bunu paylaş anlayışlı olmalı o da yani!! ayrıca sen gençsin neden takıyorsun ki büyük olsan anlarımda boşver kadını :) nişanlı na " aramızda gizli saklı olmamalı evleneceksek kafamdaki soru işaretlerini silersen sana daha iyi ifade ederim kendimi her konuda " de
diyelimki yeni bir sevgilimiz var illaki eski sevgilimizle kıyaslarız. eski eş illaki yeni eşle kıyaslanır ama bu illa kötü olmak zorunda değilki. bu kadın daha sağdık, beni daha iyi anlıyor daha çok seviliyorum/seviyorum diye düşünmese yani sizin artılarınız daha çok olmasa sizi seçmezdi evlenmek için. geçmişi açmak hiçbir zaman huzur getirmez.
Nişanlandığınız adamın neden boşandığını bilmiyor musunuz? ne cesaret
Anladım ben detay sorardım açıkcası, sıkıntılarını bilip siz de ona göre eşinizin hassas noktalarını bulabilesiniz diye. !2 yıllık eşi fazla umursamayın zaten onlarda aşk falan kalmamıştır, uuzun bir süre, e boşanmaylada sonuçlanmış. yani en son kıskanacağınız insan olmalı o eski eş.İlişkinin başındayken tabiki konuştuk sordum,fakat anlaşamadıklarını zaten kadınında ikinci evliliğini yaptığını anlattı.
Anladım ben detay sorardım açıkcası, sıkıntılarını bilip siz de ona göre eşinizin hassas noktalarını bulabilesiniz diye. !2 yıllık eşi fazla umursamayın zaten onlarda aşk falan kalmamıştır, uuzun bir süre, e boşanmaylada sonuçlanmış. yani en son kıskanacağınız insan olmalı o eski eş.
Eski eşiyle bosanma sebebini bilmen hakkin
Yas farkı cok fazla
Cocugu var
Sen daha baharındasın. Bilemiyorum.. Ben olsam yaklasirmiydim boyle bi iliskiye cesaret edemezdim galiba diyorum
Eski esiyle neden ayrıldığını anlatmasini iste
Ben avukat olsaydım kimseye duyurmaya gider adliyeden o davanın dosyasını bulur buldurtur bir sekilde o davanın tüm detaylarini ogrenirdim. Hayatinizi geleceginizi emanet edeceksiniz sonuçta. belki çocuğunuza baba yapacaksınız.