Nişanı atmak istiyorum :/

İleride neler olur allah bilir ama cok cektrir bunlar sana huzurun olmaz at nişani mis gibi okumussun bu gunlere gelmissin akli basinda duzgun bir aileye gelingitmek var birde herseyine karisan bir aileyle bir omur gecirmek var kiii bunlar seni evliliğini fazla surdurmez gibi geliyor..

Bu saatten sonra kendilerine çeki düzen verseler bile geçmişte yaşadıklarını unutacak mısın? Ya da güzel içine sinen kavgasız bi düğünün olacağının garantisi var mı?

İnan bunlar birer işaret, okumayı bildiğini gördüğüm için mutlu oldum.

İnsan nişanlısının gözünün içine bakar, daha fazla nasıl mutlu edebilirim der, yaşanmayan şeyler değil bunlar, hakkında en güzelleri olsun.

Çizilen tablo ortada nişam günü ysptıkları Sonrası annenle cok konuşuyorsun demesi evli ablam özür diledi diye kakması abisine saygısızlığı.. Bunları görmek ileride neye döneceğini görmek zor değil. Maas kartın ver, ablama yan bile bakma o özürün acısı cıkar yanii.. Annenle görüşme.. O zamn nolcak? Bu kaçmak değil emin olun bu akıllı olmak sevgi herseyi kapatmaz..size de tavsiyem kendinizi siz inandırmaya çalışmayın nişanlınız yapsın ileride mutlu olacağınıza

Sevdiğim adam yanımda olunca her şeye katlanırdım aynı eve geçince biz bize kalacağız diyebilirdim ama asıl mesele onun da ailesine benzemeye başlaması.. ablası nişanda çıkarttığı tartışma yüzünden hiçbir şeyden haberim dahi yokken bana orda sırtını döndü,sevdiğim dediğim adam da aynı günün sonunda yine ablası gibi,olmaması gereken bi yerde hiç suçum yokken bana el kol yaparak bağırmaya başladı. Ben gelin olarak bu yapılanların düzeltilmeye çalışılmasını bekledim bu sefer de nişanlımın huyu değişti ben damadım abingil beni görmeye gelsinler dedi. Nişanda ablası gibi yaptı daha sonrasında abisi kayınlarını sevmezmiş bu da ona benzemeye başladı. Yani biz aynı eve geçsek bile o evden birisini alıp geçecekmişim. Bazı sıkıntılar küçük gibi görünse de ben bunlardan korktuğum için bıraktım attım nişanı.

Aşırı kompleksli biri, ailesi de cok tehlikeli..
Kompleksini bastirmak icin surekli seni ve aileni eleştirecek, en en olmadik seyleri bile kompleks ve takinti yapacak, çamur atarak kendi seviyesine indirmeye calisacak ve her zaman seni ve aileni suçlu çıkaracak.. Belki de ailenle gorusmeyecek.. O kadar belli ki her şey.. Kendini ne saniyor da surekli bi huzursuzluk çıkarıyor, ne kadar sevimsiz bi tip.. Insan mutlu olmak icin evlenir, simdiden boyle burnundan getiren biri ile ömrünü heba etme..

Her nişan doneminde olur mu boyle seyler? Normal yani bunca stres, gerilim, kusur arayıcılık, terbiyesizce el kol hareketleri, intikam almak istercesine konuşmalar, kiz tarafina herkesin içinde sırtını donmeler, durduk yere abisiyle ugrasip kendini saydirma cabalari..
Sen "evlilik oncesi yasanan stresler"i cok yanlis anlamışsın.. Kendi iliskinde de boyle seyler varsa ve belirttigin gibi hoş goruyorsan, cok yazik..

ya zaten sorunlu bi ilişkiymiş. adamın işi gücü de yok. ne diye evlenmek konusunda ısrar ediyosunuz ki. çalışan insansınız, ailenize de muhtaç değilsiniz. başınızı yakmaya meraklı değilseniz atın nişanı.

Tebrik ederim sizi

Inanin nişanlilik böyle bisey olmamalı ve değil zaten

Kendinize bu kadar eziyet ettirmeyin.böyle ezilmektense hiç evlenmeyin daha iyi

Çok doğru bir karar vermişsiniz tebrik ederim. Bu sorunlar çığ gibi büyüyecekti bana kalırsa. Eski nişanlıninizin yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil.

Evlendıkten sonra sorun olmasındansa sımdı ayrıl

Kaaaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…