Kızlar 1.5 yıllık ilişkimde Nisan yapmaya karar verdik iliskimiz boyunca ya o alttan aldı ya da ben.cok emek ettim onun için.ailesinin herkesin haberi vardı .yarıyılda kuzenleriyle tanıştırdı sonraki gün ablamla tanıştı.ablam hasta olduğu için biraz suratı asikti.ertesi gün akşam ailemle tanışmaya geleceklerdi aradım istemiyorum seni diye telefonu yüzüme kapattı.sok oldum ne olduğunu anlamadim.tekrar aradım bitti dedi nedeni de kuzenleriyle konusurken çok sert konuşmuştuk tanımadığım 15 kişinin karsisinda aşırı kasildim ama sert değildim.ablam ona çok sert davranmış kız hamile ve çok hastaydı. Ben onu çok yormusum bunalmış bıkmış benden.yalvardim 10 gün boyunca 1000 defa aradım ayağına gittim istemiyorum dedi.seviyir musun dedim bilmiyorum dedi .bundan 5 gün önce sana bi şans vercem dedi sonra vazgeçti 2 gün önce dogum gunumu mutlu yıllar yazarak kutladı çok zoruma gitti Whatsapp ta engelledim mesaj atmış karar ver diye o günden sonra da aramadı herşeyi yaşadık zaten Nisan yapicZ evlenecez dedi şimdi ne arıyor ne mesaj atıyor annesi istemiyormuş istemiyormuş beni cildircam 3 defa sınır krizi geçirdim ne dayanamıyorum yardım edin