Nişan nişandaki ikram

• Konu Sahibi Konu Sahibi adatuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sözü,nişanı,kına gecesini kız tarafı yapar canım.. düğünü erkek. düğünde bu 3üne bedel oluyo zaten.eşit gibi bişi vereliniortak

bizde ikramları pastayı vs biz yaptık. şerbetin şekerini onlar getirdi ve lokumu onlar getirdi.
onlar herşeyi sordular ne getirelim ne lazım diye. biz bitek onları istedik.

Türkiye'de yüzde seksen nisani kiz yapar.Ama sizde böyle degilse erkek arkadasinla konus basbasa.Sizde böyle olmadigini söyle.Belki o zaman yari yariya paylasabilirsiniz.

Nişan A dan Z ye kız tarafına aittir..
İlk defa duydum nişanda erkek tarafından birşey beklendiğini..

Herkesin adeti farklı demek ki..

canlarım hiç sormadılar.bizimkiler onlar teklif etmeyince kendimiz yapalım dediler.ama hiç düşünmediler.usulen bile olsun sormadılar en çok gücüme giden o oldu.düşüncesizlikleri.

Niye sorsunlar ki_?

Nişan kız tarafına aittir, Türkiyede genel çoğunluk bu şekildedir.

Kız tarafı müsaitse nişanı Adan Zye kendisi yapar, durumu yoksa da yapmaz..

Büyük bir ihtimalle nişanlının tarafı da böyle düşünüyor..

kına nişan tamamen kız tarafına aittir.ama yöreye göre de değişir.bence bu tür şeyleri sorun etmeyin sözlünle aranızda halledin ailelere pek bırakmayın.şimdiden bunlar sorun olursa sonra neler olur.

Söz nişan ve kınayı kız tarafı yapar.. Bizde ve birçok farklı memleketten birçok arkadaşımda da böyle...
Siz nerelisiniz çok merak ettim...
Nişanı erkek tarafının yaptığını ilk defa duyuyorum.. Erkek tarafı nişanda kıza birkaç altın bişey takar birde nişan bohçası yapar o kadar tüm ikramlar kız tarafına aittir... Ayrıca daha nşan olmadan 2 kilo tatlının hesabını yapıyorsanız sizi düğün arifesinde düşünemiyorum bile...
Sorun çıkarmak için bahane yeratmayın....

Ctesi günü nişanım vardı :))) Allaha Çok Şükür atlattım, çok eğlenceli keyifli bişey oldu.. daha öncede yazmıştım zaten nişanlımla onu siz yapın şunu biz yapalım gibi bir duruma girmedik hiç.. ne gerekiyorsa aşkımla birlikte yaptık.. ıkrama gelince; nişanımız bahçeli bir cafeteryada oldu, tutuğumuz yerin parasını ortak verdik, pastayı yaptırdığımız yerin parasıda ortak gibi bişey oldu.. çünkü önce yarı kapora bırakıldı onu ben verdim, pastayı almaya gidincede nişanlım üstünü tamamlamış... kolalar tamamiyle aşkıma ait, hatta öyle bişeyden haberim bile yoktu sürpriz oldu, havai fişekler filan hepsi aşkımın sürprizi oldu.. Allah herkeze bu günü yaşatsın inşallah ve kızlar tekrar ediyorum ufacık hesapları kesinlikle kendinize dert edip büyütmeyin ileride karşınıza daha büyük sorun olarak çıkabilir.. Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın :))))

lambb Allah mutlu etsin inş.saol bitanemhallettik bizde inş. benimde önümüzdeki cumartesi nişanım.inş.herşeyi güzel olur

hayırlısı olsun adacım,yaz bize de sonuçları merak ederiz:)

esra
canım..yazmammı hiçç..bitsin gece işim olmazs bile yazarım :))

nişanı kız tarafı yapar durumuna göre evde yada salonda.erkek çiçek, çikolatasını ve bohçaları getirir.boşuna üzmüşsün kendini mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…