nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

trajikomik esimde hormonlarin konusuyo diyodu..senin drnin tesbiti de bide ona cikissaydin psikolog musun jinekolog mu diye hangi merkezdesiniz bu kez guzellik sakinlik bizi bulsun...

Ankara genartta yaptirmistim ilikini , ama bu defa yumurtam az umudum cok :))amin insallah cnm

inşallah canım sende çok tatlısın
bayılırım topitopa

bu arada söylemeden yapamayacam hormonlardan dolayı yaşadıklarınız çok normal
birde üstümüzdeki büyük yük cabası
size tavsiyem istediğiniz gibi bağırın sonrada kusura bakmayın hormonlardan deyin

Agladim zaten az once fotolari gorunce bi tek ben mi hak etmiyorum diye
aynen canım bende öyleyim hatta dün sabah 6da uyudum.sabah 8de kalktım facebook ta tüm fotolarımı sildim.çünkü hep çocuksuz bir aile olarak paylaşım yapıyorum.millet doğurup doğurup paylaşıyor.canım yanıyor görünce.facebook adresimi donduracağım bir süre.

Kizlar bende bugun igne vurulmaya basladjm adetim dun oldu 9 nisandan beri decapeptyl vuruluyordum.bigunde 225 meneopur vuruldum ama tuhafima giden doktoru aradim randevu icin sekrreter dokrola konustu hic muayne etmeden bufun igneye baslayabilirsin dedi boyle birsey yasayan varmiki benim gibi?asilama yaptirdim onceden hic boyle birsey olmamisti ...

A
..ozamwn sen 2.bebek icinmi tekrar tedaviye basladin 1 bebegin var yani degilmi :) <3

yaa şuan saat üç ve ben titreyerek uyandım zor durdurdum titrememi... tutmadı benim kızlar bu titreme hiç hayra alamet değil...

yaa şuan saat üç ve ben titreyerek uyandım zor durdurdum titrememi... tutmadı benim kızlar bu titreme hiç hayra alamet değil...
canım nerden çıkardın titremenin tutunmamaya işaret olduğunu üşütmüşsündür ya da stres yaşıyoruz ister istemez sinirlerin boşalmıştır.üzme kendini benim içimden his hepinizinkinin tuttuğunu söylüyor.cidden bak hepinizin tuttuğuna çok inanıyorum.kendiminkini hissedemiyorum bi tuttu gibi bi tutmadı gibi geliyor.kafayı yiyeceğiz düşünmekten.uykuda tutmuyor vakit uykuda geçsin.şöyle 3 ay hızlıca geçsin istiyorum.sonuçlar olumlu olursa 3 lü testi bile atlatmış oluruz olumsuz olursa acısını üzüntüsünü atlatmış oluruz.ya acaba watsapp gurubu mu kursak durmadan konuşuruz bu böyle zor oluyor cevap beklemek filan yani

ne umutlarla açmıştım topiği ama devam etmedi benim bu tedavimde
inşallah bu topikteki tüm arkadaşlarım hamile kalır
yumurtam büyümedi temmuza kaldı benim tedavim
Hayırlısı Allahtan demekki daha vakti zamani var yumurtaların buyuseydi bile yine zamanı gelmemiş se pozitif olmazdı.Bu bir imtihan süreci Rabbim bu imtihan sürecinden ona layık kül olarak çıkmamızi nasip etsin

Agladim zaten az once fotolari gorunce bi tek ben mi hak etmiyorum diye
Dünden ben ağladm cnm.gorumcem yeni evlendi dün hamile haberi verdi 2 eltim hamile benle aynı sene evlenenleri hiç saymiyrm hepsi bebegi suan kucağında kizenlerm benle yaşt ikinciyi düşünüyorlar 5 6 yaslsrnda hepsinin cocgu var kendi sülalemde ve eşimn ailesinde bi ben kaldım bebeği olmayan vallahi Rabbim e karşı gelmek istemem ama içlerinde en çok.isteyen benm inanki en çok bebek için gözyaşı döken benm ama bebeği olmayanda benm yan tarafta oturan eltm 5 aylık hamile inanrmszn kızlar ilk çocuğu 5 yıl.olmadı onunda snra berbar tüp bebeğe basldk onun ilk tuttu bebeğin ultrason resmlerine hiç bakmıyor hiç kzym sen nasıl böylesin dym sonuçta onunda olmadı 5 YL oda tüpbebek yaptırdı ama acayip ilgsz daha bebeğin cinsiyetini ogrenmeye yeni gtti hastnye kontrollere HC gtmyo ağrısı yada kanama olrsa gdyo ya benm olsa deli olrm ya deli ultrason resmleri ile yatarm vallahi ama.işte sınav napalım imtihan

Test tarihin nezaman canım ekleyelim senide

Suigeneris tatlım en son EstrodiolDeğerin kaçtı hatırlıyor musun benim 600 civarı çıktı düşük gibi değil mi?

A

..ozamwn sen 2.bebek icinmi tekrar tedaviye basladin 1 bebegin var yani degilmi :) <3
Evet cnm 2 yaşında bir kızım var Allah bağışlarsa :) ona bir kardeş istiyoruz herkesle birlikte emeğimizi hayırlısıyla verir inşallah rabbim. Senin kaçıncı denemen?

Berceste cnm üzüldüm haberini yeni gördüm ama kısmet deyip bol tevekkül daha Zaman'ı var fındığın demekki ama hiç inancını kaybetme lütfen
Tatlım anlıyorum zor çok zor bir süreç ama elimizde olanlarla Mutlu olabildikçe fazlasına sahip olabiliyoruz ya eşine bşy olsa o paylaştığın fotolar bile olamayacaktı şükür ki huzurlu bir aile ve sevdiğimiz adamlar var yanımızda birbirini çok seven çiftleri rabbim tek bırakmaz merak etme kimseye yıkıldığını gösterme ben şu anda böyle mutluyum ilerde de bebişlerimle musmutlu olucam enerjisi yay etrafına bol bol dua et rabbim gücünü artırsın inşallah
Nerden çıkardın cnm belki iyiye işaret bile olabilir çünkü hamileliğin ilk zamanlarında üşüme çok olur son aylara doğru da yanma tutunduğu için oldu belki pozitif olun lütfeeeeeeen

Kizlar lütfen pozitif olalım ne oluyor dün ben karamsardim sizin sayenizde toparlandım lütfen 4 kişi aynı anda güzel haberler verecez lütfen hemen bir kafamızı sallayıp kendimize gelelim

Evet ya dunden beri napiyosunuz siz bukadar stres yapmayin yatarak zaman gecmez tabi gidin bi meskale bulun kendinize pskolojinizi neden bozuyosunuz erkenden yaa yapmayin bunu kendinize hayirlisiysa allahim nasip edicektir insallh luftn bukadar karamsar olmayin bende ayni durumdayim ara sira geliyolar ama toparliyorum kendimi sizin yazilarinizla tesellilerinizle ... Sizde kendinizi toplarin rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…