trajikomik esimde hormonlarin konusuyo diyodu..senin drnin tesbiti debide ona cikissaydin psikolog musun jinekolog mu diye hangi merkezdesiniz bu kez guzellik sakinlik bizi bulsun...
O akinti normsl canim adetle karistirma. Rahat olBende zaten o gogus agrisi iki kutu ovitrelleden beri o kadar cok ki, kasik agrim transferden beri var. bugun de akintim oldu ama adet olmadan bi hafta once hep olurum
inşallah canım sende çok tatlısınkıyamam canım haklısın üzülmekte ama sık tatlım dişini temmuza 3 ay var.o güne kadar iyice araştır yumurta nüyütmek için ne yapılmalı rahim kalınlıpı için tutunma için ne yapılmalı ne yiyip içmeli öğren uygulamaya başla.infetilty messeage yaz google la makaeyi oku videoyu izle uygula kendine.için daralınca yaz buraya .bizi bizden başkası anlamaz.dayan tatlım temmuz annesi olacaksın Allahın izniyle
aynen canım bende öyleyim hatta dün sabah 6da uyudum.sabah 8de kalktım facebook ta tüm fotolarımı sildim.çünkü hep çocuksuz bir aile olarak paylaşım yapıyorum.millet doğurup doğurup paylaşıyor.canım yanıyor görünce.facebook adresimi donduracağım bir süre.Agladim zaten az once fotolari gorunce bi tek ben mi hak etmiyorum diye
..ozamwn sen 2.bebek icinmi tekrar tedaviye basladin 1 bebegin var yani degilmi :) <3Amin cnm Amin değerin çok güzel hiç korkma hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösterir inş rabbim darısı başımıza
Ben zelibona yazmıştım cnm daha tedaviye başlamadım bir kaç güne başlıcam inş adetime az kaldı ama yinede eskiye yönelik cevaplayım sorunu ilk tedavimde 3. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda çıkmadı 10. Gün silik çıktı aynı gün kan verdim sağlık ocağına çıktı 12. Günde merkeze kan verdim hepsinde değer artarak devam etti şükür
bugün duş aldım su ısınmadı üşüttüm heralde hapşurmaya da başladım.. Afferim bana...yaa şuan saat üç ve ben titreyerek uyandım zor durdurdum titrememi... tutmadı benim kızlar bu titreme hiç hayra alamet değil...
canım nerden çıkardın titremenin tutunmamaya işaret olduğunu üşütmüşsündür ya da stres yaşıyoruz ister istemez sinirlerin boşalmıştır.üzme kendini benim içimden his hepinizinkinin tuttuğunu söylüyor.cidden bak hepinizin tuttuğuna çok inanıyorum.kendiminkini hissedemiyorum bi tuttu gibi bi tutmadı gibi geliyor.kafayı yiyeceğiz düşünmekten.uykuda tutmuyor vakit uykuda geçsin.şöyle 3 ay hızlıca geçsin istiyorum.sonuçlar olumlu olursa 3 lü testi bile atlatmış oluruz olumsuz olursa acısını üzüntüsünü atlatmış oluruz.ya acaba watsapp gurubu mu kursak durmadan konuşuruz bu böyle zor oluyor cevap beklemek filan yaniyaa şuan saat üç ve ben titreyerek uyandım zor durdurdum titrememi... tutmadı benim kızlar bu titreme hiç hayra alamet değil...
Hayırlısı Allahtan demekki daha vakti zamani var yumurtaların buyuseydi bile yine zamanı gelmemiş se pozitif olmazdı.Bu bir imtihan süreci Rabbim bu imtihan sürecinden ona layık kül olarak çıkmamızi nasip etsinne umutlarla açmıştım topiği ama devam etmedi benim bu tedavimde
inşallah bu topikteki tüm arkadaşlarım hamile kalır
yumurtam büyümedi temmuza kaldı benim tedavim
Dünden ben ağladm cnm.gorumcem yeni evlendi dün hamile haberi verdi 2 eltim hamile benle aynı sene evlenenleri hiç saymiyrm hepsi bebegi suan kucağında kizenlerm benle yaşt ikinciyi düşünüyorlar 5 6 yaslsrnda hepsinin cocgu var kendi sülalemde ve eşimn ailesinde bi ben kaldım bebeği olmayan vallahi Rabbim e karşı gelmek istemem ama içlerinde en çok.isteyen benm inanki en çok bebek için gözyaşı döken benm ama bebeği olmayanda benm yan tarafta oturan eltm 5 aylık hamile inanrmszn kızlar ilk çocuğu 5 yıl.olmadı onunda snra berbar tüp bebeğe basldk onun ilk tuttu bebeğin ultrason resmlerine hiç bakmıyor hiç kzym sen nasıl böylesin dym sonuçta onunda olmadı 5 YL oda tüpbebek yaptırdı ama acayip ilgsz daha bebeğin cinsiyetini ogrenmeye yeni gtti hastnye kontrollere HC gtmyo ağrısı yada kanama olrsa gdyo ya benm olsa deli olrm ya deli ultrason resmleri ile yatarm vallahi ama.işte sınav napalım imtihanAgladim zaten az once fotolari gorunce bi tek ben mi hak etmiyorum diye
su listeye bi yazilamadimhep msjlarim arada kaynadi amaaa kizlar bende pozitife cok yakinim Allah korusun nazardan ya da dusukten kalp atisindan once heyecanlanmayim diyorum amaa elhamdulllah cok sukur pozitifi bizde gorduk
bence bu bizim listede Recep ayinin bereketi var tum listedekilerduamdasinizzz
Evet cnm 2 yaşında bir kızım var Allah bağışlarsa :) ona bir kardeş istiyoruz herkesle birlikte emeğimizi hayırlısıyla verir inşallah rabbim. Senin kaçıncı denemen?A
..ozamwn sen 2.bebek icinmi tekrar tedaviye basladin 1 bebegin var yani degilmi :) <3
Tatlım anlıyorum zor çok zor bir süreç ama elimizde olanlarla Mutlu olabildikçe fazlasına sahip olabiliyoruz ya eşine bşy olsa o paylaştığın fotolar bile olamayacaktı şükür ki huzurlu bir aile ve sevdiğimiz adamlar var yanımızda birbirini çok seven çiftleri rabbim tek bırakmaz merak etme kimseye yıkıldığını gösterme ben şu anda böyle mutluyum ilerde de bebişlerimle musmutlu olucam enerjisi yay etrafına bol bol dua et rabbim gücünü artırsın inşallahaynen canım bende öyleyim hatta dün sabah 6da uyudum.sabah 8de kalktım facebook ta tüm fotolarımı sildim.çünkü hep çocuksuz bir aile olarak paylaşım yapıyorum.millet doğurup doğurup paylaşıyor.canım yanıyor görünce.facebook adresimi donduracağım bir süre.
Nerden çıkardın cnm belki iyiye işaret bile olabilir çünkü hamileliğin ilk zamanlarında üşüme çok olur son aylara doğru da yanmayaa şuan saat üç ve ben titreyerek uyandım zor durdurdum titrememi... tutmadı benim kızlar bu titreme hiç hayra alamet değil...
yaa şuan saat üç ve ben titreyerek uyandım zor durdurdum titrememi... tutmadı benim kızlar bu titreme hiç hayra alamet değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?