nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Yok yozgat 2bucuk saat ankaraya. Ben dun Sabah gittim 9 20 geçe ciktim hastaneden eşim yoktu yanimda

Yeni gördüm topigı. Benden daha ileridesiniz cogunu tedavide sanırım. Ben önümüzdeki hafta yumos çoğaltma iğneleri ne başlayacağım.

Ben daha basyalayamadim cnm senin gbi decapeptyl igne kullaniyorum adet olmayi bekliyorum ilk denemem benim ama hala adet olmadim malesef adet tarihim 14 nisandi bu cuma 14 tane igne vurulmus olcam olmazsam doktor ara dedi cok stres yapti bana bu igne bas agrisi halsizllik.mahvoldumsendede benim gibi oldunmu?

Merhaba benide alin araniza arkadaslar, Ankarada yasiyorum 2 yil once genartta tup bebek denedik kimyasal gebelikle sonuclandi ,simdi baska bir doktor bulduk onunla bismillah dedik basladik ignemin 4 gunumdeyim yarin kontrolum var yumurtalar ne alemde nezaman toplanacak bilmiyorum ,rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin ,bu surecte birbirimize yazarak tedavi surecinizi paylasalim

Kızlar doktora gittim bugün tedavimin 8. Günü bugün doktor 5-6 tane saydı ama 2-3 tanesi iyi gidiyor dedi toplar bakarız 1 tane olursa transfer etmen dondururum bir daha tedavi yapar hepsini koyarım dedi moralim çok bozuldu 14 mm biri diğer ikisi 13 mm

Hg cnm Allah yardimcin Yardimcimiz olsun mutlu sona ermeyi nasip etsin Rabbim ins

Dun de birine aynisini uyguladar, 10 a tamamlayalim diyodu yumurta sayisini. Kacinci gun bugun senin? Cok dusunme uzulme olumsuz erkilemesin canim yumurtalari, stres cok etkiliyo

Bence stres yapıp yumurtaları üzme herseyin hayirlisi olsun

Benim iki embriyo var ama bendede bi umutsuzluk var ya hep negatiff gormekten galiba ,korkuyorum

Boş yere hiç kendinizi üzmeyin negatif düşüncelerle etkilemeyin kendinizi nolur.

Önemli olan embriyonun kalitesi. 10 tane yumurtası olup kalitesiz olanda var iki kaliteli yumurtası olanda. Ben de o iki embriyonun biriyle hamile kalanlardanım umutlu olun

Merhaba kızlar benim 5.günüm bugüne kadar kasiklarimda hep ağrı vardı ama artık hiç bir belirti yok benimle aynı durumda olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…