Canim sen konyadan mo geliyodun? Dun yan tarafimda bi bayan vardi onun da transfer gunuydu. Onlar da konyadan gelmisler. Bugun otelde kalcaz dedi esi, gorevliler yarin cok onemli yarin belki doktor bey izin vermez yola gitmenize, bugun o kadar onemli degil bugun gidin falan diyodu. Sen de bi sor istersen hangi gun yola gidebilecegini
Yeni gördüm topigı. Benden daha ileridesiniz cogunu tedavide sanırım. Ben önümüzdeki hafta yumos çoğaltma iğneleri ne başlayacağım.
Yok canim transferden sonra yola gideceksin ya sende doktoruna bi sor diye anlattim, cunku onlara yarin gitmeyin falan dedilerYok yozgat 2bucuk saat ankaraya. Ben dun Sabah gittim 9 20 geçe ciktim hastaneden eşim yoktu yanimda
Hg cnm Allah yardimcin Yardimcimiz olsun mutlu sona ermeyi nasip etsin Rabbim insMerhaba benide alin araniza arkadaslar, Ankarada yasiyorum 2 yil once genartta tup bebek denedik kimyasal gebelikle sonuclandi ,simdi baska bir doktor bulduk onunla bismillah dedik basladik ignemin 4 gunumdeyim yarin kontrolum var yumurtalar ne alemde nezaman toplanacak bilmiyorum ,rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin ,bu surecte birbirimize yazarak tedavi surecinizi paylasalim
Dun de birine aynisini uyguladar, 10 a tamamlayalim diyodu yumurta sayisini. Kacinci gun bugun senin? Cok dusunme uzulme olumsuz erkilemesin canim yumurtalari, stres cok etkiliyoKızlar doktora gittim bugün tedavimin 8. Günü bugün doktor 5-6 tane saydı ama 2-3 tanesi iyi gidiyor dedi toplar bakarız 1 tane olursa transfer etmen dondururum bir daha tedavi yapar hepsini koyarım dedi moralim çok bozuldu 14 mm biri diğer ikisi 13 mm
Benim ablamın da doğal yoldan ikizler oldu bir kız bir erkek ve 6 aydan itibaren yatarak geçirdi günlerinio dönemlerde zor geçer zorla çocuk sahibi oluon onu da hastenede bırakıom.. Allah yardımcımız olsunn
Bence stres yapıp yumurtaları üzme herseyin hayirlisi olsunKızlar doktora gittim bugün tedavimin 8. Günü bugün doktor 5-6 tane saydı ama 2-3 tanesi iyi gidiyor dedi toplar bakarız 1 tane olursa transfer etmen dondururum bir daha tedavi yapar hepsini koyarım dedi moralim çok bozuldu 14 mm biri diğer ikisi 13 mm
Ben de ayniyimBenim iki embriyo var ama bendede bi umutsuzluk var ya hep negatiff gormekten galiba ,korkuyorum
Aynen ya napcm blmymAynı sende benım gıbı olmusun canım 2 aydır sevıncten hep erken kalkmaya basladım zamanda gecmıyo artık :)
Benim iki embriyo var ama bendede bi umutsuzluk var ya hep negatiff gormekten galiba ,korkuyorum
Allah razı olsun canım pazar günü sonuç aynı gün çıkmıyorsa hiç uğraşma pazartesi yaptır. :)hımmm benim pazara gelior.. acile giderim ben de.. :) tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına al inş..
Örgü yap canım yada yakın arkadaşlarınla çık gez dolaş çok yormadan kendini tabi.Kızlar bırakn günleri saatler gecmyo ya bide saat 8 de uyanmaya basldm offf çok sıkıcı
Benim iki embriyo var ama bendede bi umutsuzluk var ya hep negatiff gormekten galiba ,korkuyorum
Canım belirti arama lütfen. İnşallah güzel haberlerini alırızMerhaba kızlar benim 5.günüm bugüne kadar kasiklarimda hep ağrı vardı ama artık hiç bir belirti yok benimle aynı durumda olan var mi
evet hergün iş çıkışı hastaneye gidiyorlardı, işe geri dönmek zorunda kalmıştı.o dönemlerde zor geçer zorla çocuk sahibi oluon onu da hastenede bırakıom.. Allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?