nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

benim 4 nisan regl tarihim :)

arkadaşlar eczacılar bakanlıkla anlaşamamış ve 1 nisandan itibarende sözleşmeleri bitiyormuş. yeni sözleşmeye de imza atmayacaklarmış. peki bizlerin yazılmamış ilaçları ne olacak? bu konuda bilginiz varmı acaba?

kızlar bize kaçıncı gün embriyosu konulacak.. ilk deneme diye 3. gün mü koyarlar yarın doktora sorayım...
ilk denemeyle alakalı değil de canım embriyonun durumuna göre 3. veya 5. gün kararı veriliyor. benim ilk denememde 3. gün embriyosu transfer edilmişti. ama 3. veya 5. gün ne olursa olsun yeterki tutsun :)

biz cebimizden ödeyeceğiz sonra gidip sgk dan tahsil edeceğiz. onlar tabi anında ödeme yapmayacaklar birkaç ay sonra gün verirler yada hesaba yatırırlar

Herkese hayirli aksamlar arkadaslar.ben gecen mayista tup bebek tedavisi gordum sonuc maalesef bos gebelik oldu.bizde skinti esimdeydi.sonrasinda adetlerim duzensizlesmeye basladi fsh tsh hormonlarim yukseldi derken bende de skintilar basladi.bir kere de ocak ayinda klomen tedavisi gordum sonucu negatif.artik subatta tup bebek deneyelim dedik.26 subatta adet oldum bulent tirasta baslayacaktik adet sonrasi muayeneye gel hemen tedaviye baslanmaz seni gormemiz lazim dediler.12 martta gittim muayene oldum hsg cekildim.adet duzenleyici biosteron ve tiroid hapini kullandim adet olmayi beklerken dun bir gebelik testti yapayim negatif oldugunu gorunce adet olurum diye bir yaptim ki koca iki cizgisonra kan testi derken bugun minnak kesemizi gorduk cok sukur INSALLAH hayirlisisuyla devam eder ve RABBIM hayirlisiyla hepimize nasip eder o mis kokulularii

Bu işler nasip kısmettir ben 4 yıl önce hiiç memnun kalmamıştım çalışanlardan hele hiç
şuanki doktorumdan çok memnunum tabiiki kader kısmet canım benim memnun olduğumdanda başkası memnun olmayabilir

çok sevindim canım Allah devamını sağlasın inşallah bizlerede dua etmeyi unutma olur mu

allahim saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim.boyle haberler duyunca cok seviniyorum ben yaa:) darisi bizlere ve tum isteyenlere olsun insallah..

selam arkadaşlar ne kadar çoğalmışız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişş sefalar getirmiş
inşallah topiğimiz bereketli olur arkadaşlar hepimizin kucakları bebekle dolar
ben ANKARADAYDIM iğnelerimi aldım şimdi hormonlarımı düzenlemek için
şimdi evime geldim ve adetimi bekliyorum
bir hafta sonra gelir büyük bir ihtimal inşallah
bu arada liste yapmışsınız elinize sağlık

Ne güzel bi haber dün benim de adet olmam gerekiyordu ama olmadim ve bugün de hiçbir belirtim yok ise giderken bi test alayım diyorum olmaz ama en iyisi içim rahat olsun diye

1- Gulce27 ................................... ?
2- Suigeneris17 ..............................?
3- asdes .....................................26 mart....................
4- hayat15 ..................................?
5- berceste_ ................................?
6- zelibon .....................................?
7- sukedisi ...................................?
8- atav melek ...................................?
9- angel-devil ...................................30 mart.................
10- ferbe1 ...........................................31 mart.................
11- ahha ......................................?
12- echomare ..............................?
13- kirikolsaduramazdin ......................?
14- demir6133 ......................................?

Benim normalde cts regl olmam gerekiyo ama bugunden karnm agrimaya basladi. Tarihim kesin degil o yuzden

Slm kızlar. Bence nerde yaptığımızı da yazalım ve kaçıncı deneme olduğunu da.

angel-devil bana da aynısı oldu geçen ay Polip aldirdim. Ve bu ay bi değişik ara kanamaları olmuştu. Dün tamam dedim oldum. Bugün doktora gittim ki malesef rahim kalınlığı olduğu gibi duruyorMuş. Bi kaç gün beklicem yoğunluk olduğu ertesi gün gidecem.

allahim saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim.boyle haberler duyunca cok seviniyorum ben yaa:) darisi bizlere ve tum isteyenlere olsun insallah..
Bende hep sevinirdim benim basima gelirmi derdim cunku cok duyuyordum mucizeleri ama inan o kadar degisikki...RABBIM isteyen herkese nasip etsin inan surekli ediyorum dua:)

başkent üni. 1. tüp bebek denemesi

bugün baya geldi benim bakalım muayenede bana ne dicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…