- 28 Nisan 2016
- 55
- 47
- 88
- 30
ablam benim de 9 tane vardı ama sadece 7'si gelişti 2 tanesi transfer yapıldı anlayacaqın ablam önemli olan onların saqlıklı bir sekilde döllenmesi ve gelişmesi sayısı o kadar da az değil benim gittiğim klinikte 1 tane saqlam embriyosu olup hamile kalanlar bile var ALLAH verdikten sonra veririr morel çok önemli sıkma canını...kizlar ilk olarak kandiliniz mubarek olsun ins Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul eder ve bizlere hayirli ,saglikli bebisler nasip eder ...yarin opu olucak benim sizin yumurta buyuklukleriniz nekadardi ? benim en buyugu 21-19-15-12 diye 5 yada 6 tane var fazla yumurta olusmamis galiba moralim bozudldu simdiden sizce nasil ?
Canım bence senin oldu senin yazdıklarını takip ediyorum ateş yükselmeside var sende benimde 3. Günde batma gibi bişi 4. Günde adet ağrısı gibi ağrı oldu canım benimde sorun eşimdeydi ben 7. Gün test yaptırdım çıkmıştı ondan sonra fazla stres yapmadım sende bence yaptır yarın varsa çıkıyor zaten :)Canim senin ne gibi belirtilerin vardi? Ben 6ci günümdeyim pekde belirti yok. Acaba tutmadimi hic bir belirti yok sadece ara ara ader olacakmiş gibi cok az sanci. En cok sanci 3cu gun olmusdj. Bizde sorun eşimdendi. Acaba olmadimi((
Tamam cnm cok sagol Allahim hepimize nadip etsin bebisler insablam benim de 9 tane vardı ama sadece 7'si gelişti 2 tanesi transfer yapıldı anlayacaqın ablam önemli olan onların saqlıklı bir sekilde döllenmesi ve gelişmesi sayısı o kadar da az değil benim gittiğim klinikte 1 tane saqlam embriyosu olup hamile kalanlar bile var ALLAH verdikten sonra veririr morel çok önemli sıkma canını...
inşallah ablam bende test günümü bekiyorum bu mübarek ayların yüzüsuyu hürmetine ALLAH isteyen herkese nasip etsin..Tamam cnm cok sagol Allahim hepimize nadip etsin bebisler ins
Amin cnm amin ins Allsh yuzumuzu guldursun guzel haberlerle insinşallah ablam bende test günümü bekiyorum bu mübarek ayların yüzüsuyu hürmetine ALLAH isteyen herkese nasip etsin..
Çamlıca medicana Ömer Faruk Doktorumdan memnunum. ben transferden sonra jel filan kullanmadım. sen kullandın mı?29 yaşım 4.5.yıllık evliyim.bizim sebepsiz infertilite denildi ama yumurta kalitesi kötü çıktı tüp bebekte. Vitaminlerim düşük d3 b12 onlardan kaynaklı olabilirmiş forumda bi arkadaş öle dedi onun kullanınca düzelmiş onun.Banada doktorum ara vermeden yapmak gerek dedi.ben memoriale gidiyorum şişli sen nereye gidiyosun
ben kullandım jel vermişti doktorum sabah akşam .yaşımız aynı evlilik süremizde aşağı yukarı :) inş tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi oluruz.Çamlıca medicana Ömer Faruk Doktorumdan memnunum. ben transferden sonra jel filan kullanmadım. sen kullandın mı?29 yaşım 4.5.yıllık evliyim.
inşallah ablamAmin cnm amin ins Allsh yuzumuzu guldursun guzel haberlerle ins
Ayy hayatim İnşallah ya. Amma cok oyle belirtim yok diye korkuyorum. Mesela göğüslerde falan hassasiyet kanama hic boyle şeyler yok. Yalniz oksürdüyüm zaman falan batma oluyor. Başkada bir şey yok. Zaten cuma test günüm dayancam o zamana kimi. Size yazarim nasil oldugunu. İdrar bile yapmaya korkuyorum. İnşallah olmuşduur)))Canım bence senin oldu senin yazdıklarını takip ediyorum ateş yükselmeside var sende benimde 3. Günde batma gibi bişi 4. Günde adet ağrısı gibi ağrı oldu canım benimde sorun eşimdeydi ben 7. Gün test yaptırdım çıkmıştı ondan sonra fazla stres yapmadım sende bence yaptır yarın varsa çıkıyor zaten :)
Belirti herkese göre değişiyor canım ama bende 6. Günün akşamı öksürdüğümde çok fena ağrı girmişti kasığıma az kalmış canım cumaya dayan benim test günüm normalde yarın :) 15. Gün verdi doktor testi bekleyemedim :)Ayy hayatim İnşallah ya. Amma cok oyle belirtim yok diye korkuyorum. Mesela göğüslerde falan hassasiyet kanama hic boyle şeyler yok. Yalniz oksürdüyüm zaman falan batma oluyor. Başkada bir şey yok. Zaten cuma test günüm dayancam o zamana kimi. Size yazarim nasil oldugunu. İdrar bile yapmaya korkuyorum. İnşallah olmuşduur)))
Kızlar 4 bucukta transferım oldu artık beklemedeyım 5. Gun embrıyosu 1. Kalıte ıns tutunur bebegım bana
Kizlar 10. Gun test yapip negativi gorup 12. Gun tekrar test yapip pozitifi goreniniz varmi
Persembe gunu transfer olan hatunlarnerdesiniz ,elimde test var yapmak istiyorum korkuyorum,yapaniniz varmi ? 5 gunde cikarmi yaaa catliycam
Kızlar 4 bucukta transferım oldu artık beklemedeyım 5. Gun embrıyosu 1. Kalıte ıns tutunur bebegım bana
Ben bugun de yaptım yine ikinci çizgi silik olarak var.. Yapsana ya sende çıkacak mı bakalım :)
Ben bugun de yaptım yine ikinci çizgi silik olarak var.. Yapsana ya sende çıkacak mı bakalım :)
Normal canim cok erkenHayalet cizgi bile yok :)
Eki Görüntüle 1825688
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?