Benim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadim
cok guzel benımde 3gun embrıyosu 7gun oldu transfer olalı tutmamıs sanırım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktıBenim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadim
BENIMDE BUGUN 8.GÜNÜM SABAH İLK İDRARLA TEST YAPTIM AMA TEK ÇZİGİ MALESEF ERKEN MI YAPIOYORUZ ACABA YOKSA GERCEKTEN OLMADI MI MORALIM COK BOZUK BUGUNDEN BERİcok guzel benımde 3gun embrıyosu 7gun oldu transfer olalı tutmamıs sanırım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktıtest gunum 7 mayısda 4gunde bellı olur mu bılemem tabı
Aynı benımde o kalıtede transfer edılecek ıyımı acaba 5. Gun embrıyosuBenimde 4AA 4AB 5. gün embriyosu transfer edildi canım diğer özelliklerini bilmiyorum
erken demek kı bırde teste cıkmayabılıyor. bırde kısıden kısıye fark edıyor moralımızı bozmayalım ıdrarda cıkmayıp kanda cıkanda var sonucda onemlı olan kan benım ıcın buugn benım 7gun oluyor test gununu sayarsak 8.gun kımınde erkenden teste cıkyıor kımınde cıkmıyor .bende burkuldu ıcım ama ne yapalım ıste en ıyısı sabır gostermekBENIMDE BUGUN 8.GÜNÜM SABAH İLK İDRARLA TEST YAPTIM AMA TEK ÇZİGİ MALESEF ERKEN MI YAPIOYORUZ ACABA YOKSA GERCEKTEN OLMADI MI MORALIM COK BOZUK BUGUNDEN BERİ
Canim benimde10. Gunum bende idrar testi yaptim az once ve bende negativi gordu.Günaydın kızlar bugun 8.gün az önce idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı yine mi olmadı cok mu erken yaptım moralım bozuldu sabah sabah yapmıcam diyorum tutamıyorum kendimi
HADİ YA NOLUYOR BOYLE BİZE KAN TESTİ YAP BENCE KUZU BDE CIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZCanim benimde10. Gunum bende idrar testi yaptim az once ve bende negativi gordu.
ben hiç gitmedim cnm.. ama dün akşam ben de sancılandım.. sol tarafım battı durdu ..uyudum sabah kalktığımda yoktu bişey.. canını sıkma aklına kötü bişey getirme... bebeklerim kendine yer açıyor ondan acıyordur canımız..cumartesi naptın cnm reçete mi yazdırdın.. bence seninki de ikiz :)) sen erken vermeye başlamışsın ondan canım.. bana 1000 i geçene kadar ver demişti.. senin 4. de geçer Allahın izniyleBenim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadim
Canim benimde 3. Gun embriyosun bende son iki gumdir test yapiyorum dun kan testi yaptim 9. Gunumdu dun negativi gorsum bugunde idrar testi yaptim 10. Gunum bugun yine negativi gorum ama yinede rabbimden umidimi kesmigcem teat gunum 5 mayis yani bu persembecok guzel benımde 3gun embrıyosu 7gun oldu transfer olalı tutmamıs sanırım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktıtest gunum 7 mayısda 4gunde bellı olur mu bılemem tabı
Aynen Oyle canim benimde koralim sifir bende bugun test yaptim idrar testi 10. Gumum tek cizgiyi gordum bende . doktorumu aradim test yaptgmi soyledim oda daha erken persembeyi bekle filan dedi belkide gercekden biz erken yapiyoduruz biraz sabir canim rabbimden umidimizi kesmeyelimBENIMDE BUGUN 8.GÜNÜM SABAH İLK İDRARLA TEST YAPTIM AMA TEK ÇZİGİ MALESEF ERKEN MI YAPIOYORUZ ACABA YOKSA GERCEKTEN OLMADI MI MORALIM COK BOZUK BUGUNDEN BERİ
Benim test gunumde persembe canim insallah hayirli haberler alirizKızlar merhaba benimde bugün 11 günüm perşembe günü nasipse ogrenucez 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ara ara agrim oluo kasıklarimda batma oluo inşallah yavrularim benimledir çok merak ediyorumtutanların ne gibi belirtisi oldu
Dun 9. Gunumdu canim kan testi yaptim oda negativdi . ama yinede umidimi kesmigcem bence bebislerimiz bizimle sende pozitiv dusun canimHADİ YA NOLUYOR BOYLE BİZE KAN TESTİ YAP BENCE KUZU BDE CIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ
İNŞALLAH CANIM YA BU MUBAREK AYLAR HÜRMETİNE BU MUBAREK GECE HÜRMETİNE RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLER INSALLAHDun 9. Gunumdu canim kan testi yaptim oda negativdi . ama yinede umidimi kesmigcem bence bebislerimiz bizimle sende pozitiv dusun canim
Araştırdım yüksek kalite diyor canım türk siteleri yetmedi yabancı siteleri bile araştırdım ve şuandada çok şükür hamileyim canım Allah sanada nasip etsin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAynı benımde o kalıtede transfer edılecek ıyımı acaba 5. Gun embrıyosu
İnşallah canım yarın keseyi veya keseleri göreyim hemen buraya yazcam :)evet canım 2. gün benim..Allahım çok büyük gerçekten..inşallah kalp atışlarınıda duyarız..sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..
Bendede acayip uyku yapıyor canım yaa :)sen hissediyor muydun.. benim farklı yerlerim farklı zamanlarda ağrıyor.. ben ikiz hissediyorum.. yerlerini biliyorum.. bakalım cuma günü göreceğiz inşallah... ben de çok uyku yapıyor bu hamilelik :)) hep uyusam istiyorum.. sen de var mı değişiklik..
Canım o adet ağrıları bendede var ara ara geliyor normalmiş oBenim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadim
Canim senin ne gibi belirtilerin vardi? Ben 6ci günümdeyim pekde belirti yok. Acaba tutmadimi hic bir belirti yok sadece ara ara ader olacakmiş gibi cok az sanci. En cok sanci 3cu gun olmusdj. Bizde sorun eşimdendi. Acaba olmadimi((Araştırdım yüksek kalite diyor canım türk siteleri yetmedi yabancı siteleri bile araştırdım ve şuandada çok şükür hamileyim canım Allah sanada nasip etsin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
CANIM BENİM DE ÖYLEYDİ.. OLMADI DİYEREK KAN VERDİM.. AMA OLMUŞ.. BELİRTİ ARAYIP DURUODUM.. AMA BEN DE AMAN AMAN BİŞEY OLMAMIŞTI.. OLMUŞTUR ALLAHIN İZNİYLE.. STRES YAPMA..Canim senin ne gibi belirtilerin vardi? Ben 6ci günümdeyim pekde belirti yok. Acaba tutmadimi hic bir belirti yok sadece ara ara ader olacakmiş gibi cok az sanci. En cok sanci 3cu gun olmusdj. Bizde sorun eşimdendi. Acaba olmadimi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?