nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadim

O ağrı oluyor canım rahim büyüdüğü için benimde sürekli var diğerinde de vardı önemseme

Benim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadim
cok guzel benımde 3gun embrıyosu 7gun oldu transfer olalı tutmamıs sanırım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı test gunum 7 mayısda 4gunde bellı olur mu bılemem tabı

cok guzel benımde 3gun embrıyosu 7gun oldu transfer olalı tutmamıs sanırım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı test gunum 7 mayısda 4gunde bellı olur mu bılemem tabı
BENIMDE BUGUN 8.GÜNÜM SABAH İLK İDRARLA TEST YAPTIM AMA TEK ÇZİGİ MALESEF ERKEN MI YAPIOYORUZ ACABA YOKSA GERCEKTEN OLMADI MI MORALIM COK BOZUK BUGUNDEN BERİ

BENIMDE BUGUN 8.GÜNÜM SABAH İLK İDRARLA TEST YAPTIM AMA TEK ÇZİGİ MALESEF ERKEN MI YAPIOYORUZ ACABA YOKSA GERCEKTEN OLMADI MI MORALIM COK BOZUK BUGUNDEN BERİ
erken demek kı bırde teste cıkmayabılıyor. bırde kısıden kısıye fark edıyor moralımızı bozmayalım ıdrarda cıkmayıp kanda cıkanda var sonucda onemlı olan kan benım ıcın buugn benım 7gun oluyor test gununu sayarsak 8.gun kımınde erkenden teste cıkyıor kımınde cıkmıyor .bende burkuldu ıcım ama ne yapalım ıste en ıyısı sabır gostermek

Günaydın kızlar bugun 8.gün az önce idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı yine mi olmadı cok mu erken yaptım moralım bozuldu sabah sabah yapmıcam diyorum tutamıyorum kendimi
Canim benimde10. Gunum bende idrar testi yaptim az once ve bende negativi gordu.

Kızlar merhaba benimde bugün 11 günüm perşembe günü nasipse ogrenucez 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ara ara agrim oluo kasıklarimda batma oluo inşallah yavrularim benimledir çok merak ediyorum tutanların ne gibi belirtisi oldu

ben hiç gitmedim cnm.. ama dün akşam ben de sancılandım.. sol tarafım battı durdu ..uyudum sabah kalktığımda yoktu bişey.. canını sıkma aklına kötü bişey getirme... bebeklerim kendine yer açıyor ondan acıyordur canımız..cumartesi naptın cnm reçete mi yazdırdın.. bence seninki de ikiz :)) sen erken vermeye başlamışsın ondan canım.. bana 1000 i geçene kadar ver demişti.. senin 4. de geçer Allahın izniyle

Canim benimde 3. Gun embriyosun bende son iki gumdir test yapiyorum dun kan testi yaptim 9. Gunumdu dun negativi gorsum bugunde idrar testi yaptim 10. Gunum bugun yine negativi gorum ama yinede rabbimden umidimi kesmigcem teat gunum 5 mayis yani bu persembe

Aynen
Aynen Oyle canim benimde koralim sifir bende bugun test yaptim idrar testi 10. Gumum tek cizgiyi gordum bende . doktorumu aradim test yaptgmi soyledim oda daha erken persembeyi bekle filan dedi belkide gercekden biz erken yapiyoduruz biraz sabir canim rabbimden umidimizi kesmeyelim

Benim test gunumde persembe canim insallah hayirli haberler aliriz

Aynı benımde o kalıtede transfer edılecek ıyımı acaba 5. Gun embrıyosu
Araştırdım yüksek kalite diyor canım türk siteleri yetmedi yabancı siteleri bile araştırdım ve şuandada çok şükür hamileyim canım Allah sanada nasip etsin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Bendede acayip uyku yapıyor canım yaa :)

Canım o adet ağrıları bendede var ara ara geliyor normalmiş o

Araştırdım yüksek kalite diyor canım türk siteleri yetmedi yabancı siteleri bile araştırdım ve şuandada çok şükür hamileyim canım Allah sanada nasip etsin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Canim senin ne gibi belirtilerin vardi? Ben 6ci günümdeyim pekde belirti yok. Acaba tutmadimi hic bir belirti yok sadece ara ara ader olacakmiş gibi cok az sanci. En cok sanci 3cu gun olmusdj. Bizde sorun eşimdendi. Acaba olmadimi((

Canim senin ne gibi belirtilerin vardi? Ben 6ci günümdeyim pekde belirti yok. Acaba tutmadimi hic bir belirti yok sadece ara ara ader olacakmiş gibi cok az sanci. En cok sanci 3cu gun olmusdj. Bizde sorun eşimdendi. Acaba olmadimi((
CANIM BENİM DE ÖYLEYDİ.. OLMADI DİYEREK KAN VERDİM.. AMA OLMUŞ.. BELİRTİ ARAYIP DURUODUM.. AMA BEN DE AMAN AMAN BİŞEY OLMAMIŞTI.. OLMUŞTUR ALLAHIN İZNİYLE.. STRES YAPMA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…