kızlarr ikiz teyzesi olcaksınız inşallah..iki tane kese görüldü.. Allahım çok büyüksün..çok heyecanlıyım..çok mutluyum...
Iyiyim cnm bi sıkınti yok ben test yapmadim yapsammi acaba test gunu yaklastikca gerikiyorum gibi bide test yaparsam negatif cikarsa uzulmekten korkuyorum aslinda
Benımkı cok acımıyordqa sıskınlık dolgunluk var batma falanda yok bende persembe yapım barı 3.gun embrısosu bellı olur demı 10gun oluyor transfer gununu sayarsak
Ne güzel o zaman sen kesin hamilesin :)
Inss cnm moral verdin bana sagol Rabbim ins bizlerinfe yuzlerini guldursun mubarek gunlerin yuzy suyu hurmetine aminCnm oncelikle sakin moralini bozma onemli olan yumurta sayisi degil kalitesi,benimde 5 tane toplandi ayni sennkiler gibi m mi ,4 tanesi dollendi 2 tanesi transfer edildi persembe gunu,bugunlerin yuzu suyu hormetine rabbim hayirli ise bizde hayirli haberi veririz burada ..
Hay masallah rabbim sana bu mubarek gunde hediye vermis tamamina erdirsin kucagina almak nasip olsun ins cok hayirli olsun cnm coo sevindim ins bizde hayirli mutlu haberi aliriz bize dua et olurmu bugun
Ayyy zelibonn Allah tamamina erdirsin canim.coookk sevindimmmmm,
Ama canım senin galiba 2. Gün embriyosu ona göre bile yüksek çıkmış değerin Rabbim hayırlısını versin canım yan yana keseler ne tatlı duruyor dimi :)
ayyyy yaşasın... darısı bana olur inş.. cuma gidiyoruz bizde...saol canım... 2 tane kese görüldü...
Zeliii bize de dua et sen 3 kişisin artık
ayyyy yaşasın... darısı bana olur inş.. cuma gidiyoruz bizde...
sen hissediyor muydun.. benim farklı yerlerim farklı zamanlarda ağrıyor.. ben ikiz hissediyorum.. yerlerini biliyorum.. bakalım cuma günü göreceğiz inşallah... ben de çok uyku yapıyor bu hamilelik :)) hep uyusam istiyorum.. sen de var mı değişiklik..inşallah canım..bol bol dua et...Rabbim çok büyük...
Canim sen kac kez kan verdin? Ben 3 verdim 4.yu de vercem yarin. Kac cikmisti senin degeelerin ne kadar yukseldisen hissediyor muydun.. benim farklı yerlerim farklı zamanlarda ağrıyor.. ben ikiz hissediyorum.. yerlerini biliyorum.. bakalım cuma günü göreceğiz inşallah... ben de çok uyku yapıyor bu hamilelik :)) hep uyusam istiyorum.. sen de var mı değişiklik..
sen hissediyor muydun.. benim farklı yerlerim farklı zamanlarda ağrıyor.. ben ikiz hissediyorum.. yerlerini biliyorum.. bakalım cuma günü göreceğiz inşallah... ben de çok uyku yapıyor bu hamilelik :)) hep uyusam istiyorum.. sen de var mı değişiklik..
canım ben üç defa verdim doktor bir daha ver demedi bir hafta sonra gel dedi.. 5. gün embriyosu transferin 8. gün 326.06 çıktı.. iki günsonra 768 iki gün sonra da 1636 çıktı..Canim sen kac kez kan verdin? Ben 3 verdim 4.yu de vercem yarin. Kac cikmisti senin degeelerin ne kadar yukseldi
Bana da ver dedi mi demedi mi anlamadim dun whatsapptan yazdi. Ben de haftaya giderim. Sen randevu aldin mi oyle direkt mi gideceksincanım ben üç defa verdim doktor bir daha ver demedi bir hafta sonra gel dedi.. 5. gün embriyosu transferin 8. gün 326.06 çıktı.. iki günsonra 768 iki gün sonra da 1636 çıktı..
yoo almadım gidicem öle.. senin nasıl artışların.. bana iddaya girerim ikiz dedi.. :) İnşallah öledir.. Kuzularımdan vazgeçmek istemiyorum.. inşallah ikisi de benledir..Bana da ver dedi mi demedi mi anlamadim dun whatsapptan yazdi. Ben de haftaya giderim. Sen randevu aldin mi oyle direkt mi gideceksin
Benim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadimyoo almadım gidicem öle.. senin nasıl artışların.. bana iddaya girerim ikiz dedi.. :) İnşallah öledir.. Kuzularımdan vazgeçmek istemiyorum.. inşallah ikisi de benledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?