nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kızlarr ikiz teyzesi olcaksınız inşallah..iki tane kese görüldü.. Allahım çok büyüksün..çok heyecanlıyım..çok mutluyum...

Hay masallah rabbim sana bu mubarek gunde hediye vermis tamamina erdirsin kucagina almak nasip olsun ins cok hayirli olsun cnm coo sevindim ins bizde hayirli mutlu haberi aliriz bize dua et olurmu bugun

Iyiyim cnm bi sıkınti yok ben test yapmadim yapsammi acaba test gunu yaklastikca gerikiyorum gibi bide test yaparsam negatif cikarsa uzulmekten korkuyorum aslinda

ya ben direkt olarak kan testinde negatifi öğrenirsem yıkılırım dedim ve öncesinde az çok bileyim diye test yaptım. bakalım hayırlısı inşallah kan testindede pozitifi görürüz

Benımkı cok acımıyordqa sıskınlık dolgunluk var batma falanda yok bende persembe yapım barı 3.gun embrısosu bellı olur demı 10gun oluyor transfer gununu sayarsak

10.gün çıkar heralde bilmiyorumki. bana doktorum gününden öncesinde test yapma dedi ama ben dayanamadım ve kafamada koymuştum. ilk günden beri test yaptım. 5.gün yakaladım silik çizgiyi. bugünde 6.günüm yine silik cıktı. perşembe günü yani 8.gün kanda baktırcam bakalım inşallah çıkar

Bugun birbirimizi duamizda unutmayalim arkadaslarim.Allahim herkrse hayirli saglikli sihattli evlatlar nasip etsin .Rabbim bittim dedigimiz anda Yettim diyen sensin Ne olur bizlerinde duasina karsilik ver Amin

Inss cnm moral verdin bana sagol Rabbim ins bizlerinfe yuzlerini guldursun mubarek gunlerin yuzy suyu hurmetine amin

Hay masallah rabbim sana bu mubarek gunde hediye vermis tamamina erdirsin kucagina almak nasip olsun ins cok hayirli olsun cnm coo sevindim ins bizde hayirli mutlu haberi aliriz bize dua et olurmu bugun

aynen öyle okadar çok dua ettikki...sizde çok dua edin..inşallah bundan sonraki süreçlerde çok güzel geçer..şimdi 17 mayısı beklicez kuzucuklarımın kalp atışlarını duymak için..
Rabbim bu mübarek günde hepinize nasip etsin inşallah..

Ama canım senin galiba 2. Gün embriyosu ona göre bile yüksek çıkmış değerin Rabbim hayırlısını versin canım yan yana keseler ne tatlı duruyor dimi :)

evet canım 2. gün benim..Allahım çok büyük gerçekten..inşallah kalp atışlarınıda duyarız..sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..

inşallah canım..bol bol dua et...Rabbim çok büyük...
sen hissediyor muydun.. benim farklı yerlerim farklı zamanlarda ağrıyor.. ben ikiz hissediyorum.. yerlerini biliyorum.. bakalım cuma günü göreceğiz inşallah... ben de çok uyku yapıyor bu hamilelik :)) hep uyusam istiyorum.. sen de var mı değişiklik..

Canim sen kac kez kan verdin? Ben 3 verdim 4.yu de vercem yarin. Kac cikmisti senin degeelerin ne kadar yukseldi

aslında kendimi çok dinlememeye çalışıyorum..ama belim kasıklarım falan ağrıyor..birtek kabızlığım korkutuyor beni..onada doktor şurup verdi bugün..
ben hep benimle meleklerim deyip konuşuyordum onlarla..sonra 2. test değerim 2 katına çıkmayınca bir tanesi tuttu diyordum..ama bugün süpriz oldu bana..Allahım sizlerde nasip etsin..inşallah seninkilerde ikizdir...

Canim sen kac kez kan verdin? Ben 3 verdim 4.yu de vercem yarin. Kac cikmisti senin degeelerin ne kadar yukseldi
canım ben üç defa verdim doktor bir daha ver demedi bir hafta sonra gel dedi.. 5. gün embriyosu transferin 8. gün 326.06 çıktı.. iki günsonra 768 iki gün sonra da 1636 çıktı..

canım ben üç defa verdim doktor bir daha ver demedi bir hafta sonra gel dedi.. 5. gün embriyosu transferin 8. gün 326.06 çıktı.. iki günsonra 768 iki gün sonra da 1636 çıktı..
Bana da ver dedi mi demedi mi anlamadim dun whatsapptan yazdi. Ben de haftaya giderim. Sen randevu aldin mi oyle direkt mi gideceksin

Bana da ver dedi mi demedi mi anlamadim dun whatsapptan yazdi. Ben de haftaya giderim. Sen randevu aldin mi oyle direkt mi gideceksin
yoo almadım gidicem öle.. senin nasıl artışların.. bana iddaya girerim ikiz dedi.. :) İnşallah öledir.. Kuzularımdan vazgeçmek istemiyorum.. inşallah ikisi de benledir..

yoo almadım gidicem öle.. senin nasıl artışların.. bana iddaya girerim ikiz dedi.. :) İnşallah öledir.. Kuzularımdan vazgeçmek istemiyorum.. inşallah ikisi de benledir..
Benim 3. Gun embriyosu 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701 oldu. Bana niye bi sey demiyo yaa, cts gittim asiri asiri kalabalikti yine cok konusamadik. Hala ara ara adet agrisi gibi agri giriyo 1 dk suruyo surmuyo, onu bile soramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…