Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı

Merhaba canim ben ilk transferde içmiştim. Tok karnına al ilaci. Ve bir süre sonra bunye alışıyor ve geçiyor

Sabaha kadar gelir diye düsünüyorm bende 2.gün askilik pazara denk geliyor insallah dr bulurum gerci oluyumda razıyım artık dr aramaya
Merhabaa benimde adetim bugun basladi 2.gun pazara gelio ya nasil oluyo hicte bilmiyorum Igne mi baslicam napcam doktor sadece beni ara dedi ilk gun icin o kadar 2.gun gitmek zorundamiyiz illa ki

Merhabaa benimde adetim bugun basladi 2.gun pazara gelio ya nasil oluyo hicte bilmiyorum Igne mi baslicam napcam doktor sadece beni ara dedi ilk gun icin o kadar 2.gun gitmek zorundamiyiz illa ki
Sizin ki de transfer hazırlıgı mı olacak ben bugün aradım 2 veya 3.gün dediler pazartesi endometrium ölcturüp e2 progesteron baktirip onlari aramamı istediler bakalım nolcak pazartesi

Merhaba canım ikinci gün şart değil hatta beşinci güne kadar olabilirmiş transfer için muayene doktor öyle söyledi. Stres yapmayın yani gün açısından ki ikinci gün ile üçüncü gün arasında fark olmaz zaten

Sizin ki de transfer hazırlıgı mı olacak ben bugün aradım 2 veya 3.gün dediler pazartesi endometrium ölcturüp e2 progesteron baktirip onlari aramamı istediler bakalım nolcak pazartesi
Yok ben ilk kez tedaviye basliyorum opu icin olcak sonra transfer olur mu bu ay bilmiyorum Umudum o yonde biz erkek faktorluyuz sperm bulunursa insallah transferimiz olucak pazartesi bende gitcem herhalde doktordab haber bekkliorum Sizin transfer mi hayirlisi olsun insallah saglikla hamis haberleriyle dolsun burasi

Transfer icin bilmiyorun ben igneleri ilk kez olucam opu icin oncelikle insallah transfer asamasina da geliriz

Amin insallah benim esimde azosperm 5.denememiz insallah bu sefer hayirli haberler alirizilk baslarkende 3.gün de baslayabiliyorlar bende öyle olmustu skntı olmadı

Amin insallah benim esimde azosperm 5.denememiz insallah bu sefer hayirli haberler alirizilk baslarkende 3.gün de baslayabiliyorlar bende öyle olmustu skntı olmadı
merhaba benimde 5.denemem bizdede sorun azospermi 3.de tuttu 20.haftada kaybettim bebeğimi nisanın 20si gibi transferim olacak inşallah bu sefer herşey yolunda gider

Merhaba canim ben ilk transferde içmiştim. Tok karnına al ilaci. Ve bir süre sonra bunye alışıyor ve geçiyor
Canim tok karınla sabah 2 tane akşam 2 tane aliyorum. Bi tuhaf oldum baş ağrısı mide bulantısı sanki nefesim daralıyor böyle olunca bu seferde covid miyim diye kafada kurup korkuyorum iyice paranoyak olduk artik ya

Hayırlı olsun aynı yaşdayız geçen ay opu oldum 4 yumurta toplandı 1 tanesi 1. Kalite 3 gün embriyosu dondurdular mart ayı adet oldum gittim geçici kist oluşmuş iğnelerden opudan. Onun için mart ayı bişe yapılmadı şimdi bugün 3 nisan adet oldum çarşambaya randevu inş folükül görürse dr iğnelere başlayacaz yani bana havuz sistemi yapıyor dr 1 embriyoyu yeterli saymadı 2 ci opuyu olacağım çok yoruldum artık

merhaba benimde 5.denemem bizdede sorun azospermi 3.de tuttu 20.haftada kaybettim bebeğimi nisanın 20si gibi transferim olacak inşallah bu sefer herşey yolunda gider
Ya cok üzüldüm insallah bu sefer hepimizin de yüzü güler bizim hic birinde tutunma olmadi malesefkorkuyorum yine böyle olacak diye ama Allah gan hayırlisi

Yaa kiyamam Allahim insallah kucaginiza almayi nasip etsin tutar bu kez cok zor coook ama umidimizi kaybetmek yok o iyi haberleri alicaz insallah

Tutucak olucak insallah Allahim size hepimize güç versin. Bir kere vücut öğrenmiş hamileliği yine olur ben de çok istiyorum bebeğim olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza iyi haberler verelim hep

Yorulma arkadaşım inşallah güzellikler sizinle olsun çok zor eminimki yıpratıcı ama Allahım çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…